Fitnesslandet Avis 2

3,7

3,7

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Jag var lite tveksam till att köpa…

Jag var lite tveksam till att köpa dessa justerbara hantlar eftersom priset verkade för bra för att vara sant, särskilt jämfört med liknande produkter från andra företag som säljer dem för nästan dubbelt så mycket. Efter att ha använt dem i några veckor kan jag säga att de verkligen lever upp till förväntningarna.

Funktionaliteten är imponerande, och de är enkla att använda. Jag stötte dock på ett problem där vikten fastnade och jag inte kunde ändra den. Det var lite oroväckande eftersom jag trodde att jag kanske skulle behöva skicka tillbaka dem. Lyckligtvis hittade jag en lösning på problemet via en video på YouTube, och efter det har allt fungerat utan problem.

Med tanke på priset är det svårt att hitta något bättre. Om du letar efter prisvärda justerbara hantlar som fungerar bra och inte vill spränga budgeten, så är dessa ett riktigt bra val. Bara ett tips – om du stöter på några småproblem, kolla upp en lösning online innan du ger upp!

8 janvier 2025
Logo de Fitnesslandet

Réponse de Fitnesslandet

Hej Elias,
Tack för förtroendet och kul att du är nöjd.
Glöm inte att vi har 1 års garanti! Om den skulle strula hör bara av dig så vi kan ersätta den.
Skicka gärna länken som löste strulet så vi kan kontrollera och lära oss.

Rekommenderar!

Kände mig tveksam innan köp, då det inte fanns så mycket omdömen eller något men Jonas på fitnesslandet hörde av sig och jag blev övertygad om tillförlitligheten. Inga konstigheter alls! Jonas var supertrevlig och tillmötesgående.

Köpte justerbar hantel och den funkar finfint!

Rekommenderas!

30 décembre 2024
Logo de Fitnesslandet

Réponse de Fitnesslandet

Kund har efter samtal beställt och fått sin produkt mot faktura. Kund skriver om produkten "OK! Den funkar finfint!"

Vi har förklarat allt, lämnat företagsuppgifter, ägarstruktur och email konversation med ett av våra största kunder (miljardföretag).
Dessutom att bli kvalificerad för betalningsmetod Klarna är svårt då de har rigorösa kontroller.
Efter att idag 20250107 ha haft ett trevligt telefonsamtal med Jonas så ska vi skicka några fakturor där det visar kopplingar mellan Solalladagar AB och Fitnesslandet.com.
Vi tackar Jonas för att ha påtalat att vår email ser konstigt ut, vi har rättat det nu så vår avsändar emailadress är nu : info@fitnesslandet.com.

OBS! Om vi varit ett oseriöst företag så hade vi haft 20-50 falska 5-stjärniga betyg genom att be vänner o bekanta att skriva fejk-betyg som tyvärr många butiker gör.