Fix & Fresh

1. Service d'esthétique automobile
  2. Station de lavage automobile
  3. Service de ménage à domicile
  4. Service de lavage à pression

Fix & Fresh – Professionele reiniging in Tilburg Fix & Fresh is een gespecialiseerd reinigingsbedrijf in Tilburg dat zich richt op het grondig schoonmaken van auto’s, opritten, terrassen en meubilair. Ons doel is om uw auto, buiten- en binnenruimte weer de frisse uitstraling te geven die ze verdienen. Met behulp van professionele apparatuur en reinigingsmiddelen zorgen wij voor een resultaat dat echt verschil maakt. Wij begrijpen dat auto’s en buiten- en binnenruimtes dagelijks worden blootgesteld aan vuil, aanslag en weersinvloeden. Daarom bieden wij een service die niet alleen schoonmaakt, maar ook beschermt en onderhoudt. Of het nu gaat om het verwijderen van groene aanslag op terrassen, het reinigen van een verwaarloosde oprit, het opfrissen van tapijt en meubilair of het grondig wassen van uw auto: Fix & Fresh staat voor u klaar. Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, transparantie en klantvriendelijke aanpak. We werken snel en zorgvuldig, met oog voor detail en respect voor uw eigendommen. Bovendien zijn we flexibel inzetbaar in Tilburg en omgeving, zodat u altijd kunt rekenen op een passende oplossing. Met Fix & Fresh kiest u voor kwaliteit, een frisse uitstraling en een reinigingsservice die uw verwachtingen overtreft.

Van drama naar bijna nieuw

Een paar jaar geleden mijn huidige auto gekocht, een keurig interieur, ....door diverse omstandigheden is de auto voor complete verhuizingen en een abonnement voor de stort lijkt wel ,helemaal uitgeleefd geraakt, na een telefoontje 2 uur later al kunnen brengen en aan de binnenkant gewoon weer nieuw zoals ik hem kocht, zo blij mee!!!
Aanrader!!!! Twijfel is verspilde moeite!

17 mars 2026

Topprestatie van de mannen

Topprestatie van de mannen! Mijn auto was erg vies zowel aan de binnenkant (door het meenemen van de hond naar het uitlaatveld) als aan de buitenkant. Ze zijn er uren mee bezig geweest en de auto ziet er van binnen en buiten weer als nieuw uit en ruikt heerlijk fris. Fijne communicatie met David en Jelle en ze zijn nergens te beroerd voor. Ben er heel blij mee en ik beveel Fix & Fresh dan ook van harte aan.

17 janvier 2026

Microvezeldoek 600 gsm auto detailling

De doek voelt heerlijk zacht aan en straalt duidelijk hoge kwaliteit uit. Tijdens het detailen glijdt hij moeiteloos over de lak zonder krassen of strepen achter te laten. Het absorptievermogen is daarnaast erg indrukwekkend en maakt het werken extra prettig.

Zeker een aanrader!

10 janvier 2026

Ik heb mijn auto door F&F laten…

Ik heb mijn auto door F&F laten reinigen, hij heeft ruim een half miljoen kilometers gemaakt maar toch zag ze er weer zo goed als nieuw uit van binnen & buiten tot een niveau dat ik eerlijk gezegd niet eens had verwacht. Ik geloofde oprecht niet dat het resultaat dat ik kreeg haalbaar was in mijn auto en ben dus enorm positief verrast.

5 décembre 2025

Spik en span

Ik ben ontzettend blij met de schoonmaak van mijn auto, zowel van binnen als van buiten. Hij heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Alles wat schoon kón worden, is tot in de puntjes gereinigd. De prijs-kwaliteitverhouding is echt top: je krijgt méér dan waar voor je geld. Absoluut een aanrader! 🙌✨

14 novembre 2025

Steam cleaning of furniture

As an international student I can highly recommend their service! Very fast and efficient. Friendly customer service and was very easy to communicate in english as well.

11 novembre 2025

Top!

Fijne communicatie met de heren. Alle vlekken zijn uit de bekleding en de auto was weer helemaal fris!

28 octobre 2025

Mijn auto weer vlekkeloos.

Mijn auto laten reinigen door de heren van fix & fresh. Ik bracht mijn auto met donkere vlekken in de bekleding. Toen ik de auto ging ophalen waren deze verdwenen. De communicatie was ook erg fijn, ik kreeg snelle reacties of vragen. Een aanrader!

1 septembre 2025