Italienske kjøttboller med spagetti kan ikke kalles mat. At dere ka ta 69kr for det ekle greien der forstår jeg ikke. Ren svindel. Spagettien smaker langtfra som spagetti. Fysj

Opplevde dessverre et produkt som nok ikke burde nådd forbruker. Tok forbindelse med kundeservice og skrev litt om problemet. Kort tid etter kom det et meget ryddig svar og de takket for henvendelse... Voir plus

Elendig tilbakemelding på henvendelse på kjøpt svinestek som så ut som SPY i posen. Ble kjøpt for 106.- på Meny. Svaret fra Fjordland: Den ser slik ut før oppvarming. Dette er bare fett som løse... Voir plus

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,1

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har spist akkurat påskelam

Har spist akkurat påskelam. Sørgelige greier med tørt kjøtt og lite antall biter. Legger til rette for å spise alt annet, fremfor kombinering. Virkelig liker ikke at produktet er skjult bak papp innpakning. God potet, gode gulerøtter, god saus... men tørt lammekjøtt ... det er faktisk det som gjør retten.

12 mars 2026

Komler/Raspeballer

Komler/Raspeballer
Fy f… ble et umiddelbar reaksjon.
62 gram med seigt og harsk dauekjøtt, etter å renska bort d
Fett og trevler satt jeg igjen med 43 gram rent illesmakende kjøtt, 2 pølser på tilsammen 93 gram som ble til 67 gram med pølse etter skinnet var tatt av og vannet rant av, stappa var vassen og smakte ingenting, selve potetbaklen var helt grei, skammelig å i heletatt kreve penger for sånt. Og dette er det dem stakkers pensjonistene får servert som «god søndagsmiddag» av hjemmehjelpen. Trøste og bære… gikk sulten på jobb for en hundrelapp !!!

25 septembre 2025

Smørpakke i risgrøten

Jeg kjøper ofte Fjordland risgrøt. men når jeg handler hos Mega, får jeg også med en liten pakke smør. Dette har jeg ikke bruk for. Jeg har en stor smørpakke i kjøleskapet, og synes det er helt unødvendig å få en liten smørklatt i tillegg. Dette irriterer meg, ikke minst fordi jeg mener dette er helt unødvendig plastbruk.

30 août 2025

Svinekjøtt i fløte saus?

Svinekjøtt i fløte saus?

Andre gang på 6 år jeg kjøper Fjordland det blir ikke mer!

Trasig å spise bare saus og dvaske pop, der var 4 bittesmå kjøttbiter og det var alt!
Lite mat og like sulten etterpå 😢

10 avril 2025

Flink med tilbehør, -for kjøtt..

Fortsatt langt fra bilde på pakken til det som er i pakken! Mye potet og tilbehør og heller smått med resten. Feks oksekjøtt i saus, 3 store poteter og mye grønnerter og saus. Noen pittesmå kjøttstykker..

24 janvier 2025

Fjordland biffsnadder

Dette er den desidert verste middagen jeg noen gang har spist. Har prøvd en del av disse krise løsningene og aldri hatt en så dårlig opplevelse som i dag.
Styr unna!

13 janvier 2025

pinnekjøtt

Har kjøpt pinnekjøtt retting 3 ganger i år, all 3 gangene har den verken luktet som pinnekjøtt, eller smakt som pinnekjøtt. Helt forferdelig opplevese!

28 novembre 2024

Kjøpte en Butter Chicken

Kjøpte en Butter Chicken, men det var en forferdelig opplevelse. Tror dem har mista pepperbørsa i retten, for det var ikke spiselig. Har prøvd mange andre fra Fjordland, å de har vært helt ok, men her burde det stått advarsel på pakka at den er veldig sterkt krydret

21 octobre 2024

dårlig

prøvde arne brimis lammelår smakte som at det har ligget i eddik i flere måneder i forveien og kjøttet var så tørt at må ha hengt til tørk i flere uker så nei arne brimi er ingen kokk spør du meg

20 septembre 2024

Asiatisk kyllinggryte

Ville prøve den nye asiatisk kyllingryte m ananas, den smakte BARE sterk KARRI, og BITTER ananas(!) Ingen salt eller andre smaker enn nøyaktig de to ovennevnte! Styr unna.

22 avril 2024

Komle.

Komle.
Første gang jeg har smakt komle fra fjordland.
Å det blir den siste.
Smakte mel. Kjøttet var seigt.
Var ikkje noe for meg.

7 mars 2024

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt, stor porsjon med 3 kjøttfulle stykker og en utrolig god Vossakorv. Var skeptisk til kålrabistappen, opplevd at mange lager den veldig sterk og bitter. Men denne var mild og god....tipp topp tommel opp.
(Hvis noe skulle klages på så er det potetene, jeg er vant til mandel sammen med julematen. )

28 décembre 2023

Pinnekjøttet er helt grusomt

Pinnekjøttet er helt grusomt! Ramsalt! Forferdelige greier.

Juletallerken kan også styres unna. Hakket bedre, men ribba var mye bedre i fjor, bare fett og knøtt liten, nærmest bare medister pølse og kake

7 décembre 2022

Styr unna pinnekjøttet,elendig.

Kjøpte en pk. pinnekjøtt fra Fjordland. Hadde det som søndagsmiddag. 2 ramsalte små bein,omtrent ikke noe kjøtt på. Kr. 130. for middag som jeg måtte kasere. Mye dårlige produkter derfra. Styr langt unna pinnekjøtet fra Fjordland. Kan absolutt ikke anbefales.

3 décembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit