Uroligt hvordan de behandler deres kunder. Virkelige utroværdige. Vil absolut ikke anbefale til nogen. Til svaret fra fleggaard: Det behøves ikke, jeg prøver at få annulleret kontrakten med jer, s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Fleegaard Leasing. Rasmus har været utrolig forstående gennem hele processen og har på intet tidspunkt stresset mig med at vælge en bil hurtigt. Tvært... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde fået oprettet en ny leasingkontrakt til forkert bruger. Som flereårige kunde fik jeg flyttet aftalen over til korrekt bruge, uden omkostninger. Maria Mattsen, Rocks !! - hun får altid løs... Voir plus
Jeg kan kun rose Jer Fleggard drenge :-). Det har bare været suverænt, enkelt og gensidig forståelse for kundens behov og servicemindet. Derfor 5 stjerner. Jeg havde nok kontaktet mindst 5 andre lea... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er et fuldblods leasingselskab, der er helt uafhængig af banksektoren. Vi bliver valgt som leasingpartner igen og igen, fordi vi har den mest omfattende produktpalette og fleksible løsninger, der kan tilpasses ethvert behov. Og så skader det heller ikke, at vi forstår at behandle vores kunder godt. Også efter underskriften er sat. Hos os er du i centrum og vi er mere end 50 engagerede medarbejdere, der står klar med en attraktiv leasingløsning til dig eller jeres virksomhed. Vi har allerede næsten 10.000 biler kørende på de danske veje, og flere kommer til hver dag.
Industrivej 8, 6330, Padborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
god service og hurtig eksekvering kan anbefales

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Altid hjælpsomme og altid gode til at høre og gøre tingene rigtigt

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Jeg har leaset hos Fleggaard i flere år, har altid fået en super professionel behandling af min aftale.
Utroligt søde medarbejdere.
Jeg vil med glæde anbefale jer til andre.

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Helt igennem god service, hvor et ord er et ord, og en aftale en aftale. Min kontaktperson Christian Frederiksen, strakte sig den ekstra meter for at finde lige netop det vogntøj som jeg ønskede mig. Så 5-Stjerner herfra

Hjælpsomme og gennemsigtige ift priser / ydelser. Kæmpe anbefaling 😀

Kan ikke anbefale nogen som helt at bruge Fleggaard Leasing
Utroligt med problemer hos dem. Problemer i faktura og rykkere. Udover det når man så køber bilen fri af leasing, sender de forkerte registreringsattester med. Problemer med omregistrering fordi de har rod i deres ting i følge motorstyrelsen. Alt i alt en dårlig oplevelse.

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Meget nem og effektiv proces for leasing af en sommerbil, alt gik som forventet og den tilkøbte forsikring var billigere end andre tilbud jeg havde fået - tak til Fleggaard Leasing 👍💪

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Flegaqard er altid hjælpsomme og de ved hvad de taler om, men måske ikke de billigste.

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Helt fra start har det været/ og er en fornøjelse at samarbejde med Fleggaard 😊👌 Mathias er fantastisk god, informere med det samme, god og grundig rådgivning og service er helt i top.
Vil 100% altid anbefale Fleggard.!

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Fleggaard leasing , god pris , god vejledning , hver gang.

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Ny bil gennem PR Cars i Svebølle i samarbejde med Fleggaard Leasing, alt kørte super nemt og fantastisk betjening:-)

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Altid god rådgivning. Det vigtigste med leasing er at der er en sund og realistisk dialog om restværdien, når kontrakten udløber. Det synes Fleggaard er god til at rådgive omkring. Har oplevet det modsatte mangee andre steder.

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Fantastisk service og løsningorienteret oplevelse fra Fleggaard
vil gerne fremhæve Patrick Haumann Jørgensen som gjorde en stor forskel på levering af bil.

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Jeg har kun positivt at sige om den service der er blevet givet i forbindelse med min leasing, jeg har siden start haft Rasmus Sørensen Brüssow til at varetage mine interesser lige fra fund af den rigtige bil og til aflevering indregistreret, alt har efter forholdene gået utroligt hurtigt og det lykkedes at datoen som lovet, godt gået Rasmus !
Mvh
Bjarne Zusman

Réponse de Fleggaard Leasing A/S
Nem og hurtig håndtering af min leasingaftale