Flyerzone.nl Avis 725

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn foto op plexiglas kwam beschadigd aan en na melding per mail in het weekend werd de nieuwe foto al 2 dagen later als herstelfoto afgeleverd. Super snel en fantasische levering, prima bedrijf en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Received a call that they felt the first batch didn't meet the quality standard. But I needed the prints before a certain date, so at no extra cost my order was reprinted with urgency, and sent via... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Na maanden Flyerzone opnieuw een kans gegeven om een bestelling te leveren. Maar helaas hebben ze nog niets verbeterd, Opnieuw wordt de levering te laat bezorgd. Nu ben ik er echt klaar mee, ik ga ze... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Imprimerie commerciale
  2. Imprimeur numérique
  3. Magasin d'impressions et de signalisation
  4. Magasin de vêtements imprimés

À propos de Flyerzone.nl

Écrit par l'entreprise

Flyerzone is een Nederlandse online drukkerij met meer dan 40.000 tevreden klanten. Zelf kwalitatief hoogstaand drukwerk produceren staat bij ons voorop. Zo produceren we 100% van ons drukwerk zelf en werken we alleen met de beste offset en digitale drukpersen. Flyerzone is met het beste logistiek netwerk dé drukwerkleverancier van Nederland!

Eigen productie

In Westerbroek, vlakbij Groningen, is het hoofdkantoor en productiecentrum van Flyerzone gevestigd. Vanaf deze locatie produceren wij het bestelde drukwerk. Van flyers tot visitekaartjes en van rollup banners tot bierviltjes, we maken het drukwerk altijd zelf. Al ons offset drukwerk produceren we met Komori offset drukpersen. Deze persen drukken we zowel full colour als PMS kleuren. We verzamelen zoveel mogelijk bestellingen op een drukvel en verwerken deze in één keer. Door deze slimme manier van produceren, krijgen Flyerzone klanten altijd de beste prijs. Onze nieuwste drukpersen hebben zeer weinig inschiet nodig om tot de juiste kleur te komen, wat resulteert in een enorme milieuwinst. Omdat we alles zelf produceren, hebben we alle controle over de bestellingen. Het digitale drukwerk maken wij met de beste digitale drukpers ter wereld, de HP Indigo pers. Deze digitale drukpers gebruikt, net als bij offset drukwerk, vloeibare inkt. Door de vloeibare inkt is er nauwelijks kwaliteitsverschil tussen offset en digitaal drukwerk. Het zorgt voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze producten

Bij Flyerzone zijn we onder meer gespecialiseerd in:

Flyers drukken

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn foto op plexiglas kwam beschadigd…

Super snel en fantasische levering, prima bedrijf en service!

18 mars 2026

Hi Marja!

Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent.
We zien je graag weer bij de volgende bestelling.

Groeten, Team Flyerzone

Noté 1 sur 5 étoiles

De adgelopen 2 keer waarvan de 1e een…

De adgelopen 2 keer waarvan de 1e een spoedzending was, kwamen de bestellingen beide niet aan zoals werdt aangegeven. Daardoor moest ik bij de lokaleprinter om de hoek printen en zat ik met een dubbele print en dubbele kosten. Nu weer 2 dagen later als stond aangegeven, aardige klantenservice maar geen realistische inschattingen wat betreft de verzending. Geef gewoon aan op de website dat het vanwege de kerstdrulte 2 dagen extra kan duren (dat doen veel websites), dan weet je wat je kan verwachten.

18 décembre 2025

Beste Hannie,

Wat ontzettend vervelend dat wij niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Zou je ons meer informatie kunnen verstrekken? Dan kom ik graag met je in contact om dit op te lossen samen met je.

Noté 1 sur 5 étoiles

Magazines besteld met Express levering…

Magazines besteld met Express levering zodat ze ruim voor mijn deadline klaar zouden zijn. Na een tijdje op hun website eens gekeken naar status, daar blijkt dat bestelling nog niet in behandeling is genomen. Telefonisch contact opgenomen. Op verzoek Flyerzone bestanden opnieuw doorgezet en dan zou alles goed moeten komen volgens klantenservice.

Vervolgens maar weer eens gekeken naar status. Zat nog steeds geen schot in. Weer contact opgenomen et klantenservice die zegt dat ze het gaan bekijken. De 3 daaropvolgende dagen steeds hetzelfde patroon. Vriendelijk te woord gestaan, maar er gebeurt niks. Er wordt niet geproduceerd en niet verzonden. Is het onkunde, onwil... of en combinatie van allebei?? Dit was mijn eerste keer Flyerzone en meteen de laatste keer. Snel terug naar Flyeralarm waar ze me al 10 jaar snel en betrouwbaar van dienst zijn.

----------------
Update 04-11-25: op verzoek van de klantenservice van Flyerzone de klacht ook nogmaals gemeld in het account. Aftersales is blijkbaar net zo belabberd als de productie en levering.

17 octobre 2025

Réponse de Flyerzone.nl

Goedemorgen, wat enorm vervelend om te horen! Zou je een klacht willen melden in het account? Graag kijk ik met je mee naar een passende oplossing.
Vriendelijke groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg goed geholpen met mijn bestand

Erg goed geholpen met mijn bestand en blij met de posters!

10 juillet 2025

Beste Betty,

heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Wij zullen je complimenten zeker overbrengen naar onze collega's van de afdeling DTP.
Veel plezier met je posters en graag tot een volgende bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren een tevreden klant!

15 juillet 2025

Beste Piet,

we zijn heel blij dat je al jaren een tevreden klant bent.
We hopen dat dit zo blijft en we zien je graag weer bij een volgende bestelling!

Noté 1 sur 5 étoiles

Bad priniting and customer service.

Bad priniting and customer service.

First of all, the website claim "Altijd snelle en gratis levering." However, I received my beachflag for more than 8 working days. Because the delay of printing, I like to cancel my order or have it deliver on another time. No solution from them, instead they still deliver when I'm away. Mind you, I did not even receive the track and trace link from the company so I did't know the status of my package.

Even though I received my order. What I designed looks totally different than what was printed out. The colors were wrong! My design has three colors, and yet, I only get black and white flag! I cannot use the flag at all because the color is not my brand color!

When I contacted the customer service, and complained through its website, until today I haven't received any response from them. Mind you, they only give partial refund, but I wonder if I will receive any refund at all!

26 juin 2025

Dear Muniroh's Bakery,

What a shame to read you are not satisfied.
Can you please create a complaint via your account? Then we will be happy to help you find a solution.

Greetings,

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling niet geleverd en geld niet gecrediteerd

Al jaren klant bij Flyerzone en word nu als stront behandeld. 31 maart flyers besteld en betaald, nooit geleverd. Probeer nu al 2 maanden mijn geld terug te krijgen en word van het kastje naar de muur gestuurd. Iedere keer telefonisch netjes te woord gestaan maar tot op heden niets gecrediteerd gekregen. Vandaag maar weer eens gebeld waar mijn geld blijft, en dit keer onbeschoft behandeld en de verbinding verbroken door de Vlaams sprekende meneer op de klantenservice. Ongelooflijk dat iemand op de klantenSERVICE gewoon ophangt. 😳 En nog steeds niets gecrediteerd gekregen! Bestel hier niet meer mensen, wees gewaarschuwd!

10 juin 2025

Beste Annelies,

Erg vervelend dat het zo is gelopen met je bestelling. Ik zie inderdaad in het systeem dat er vanalles is mis gegaan.
Ik zie ook dat het geld uiteindelijk wel is teruggestort en waarschijnlijk heeft dat gekruist met deze review.
Nogmaals onze oprechte excuses.

Noté 1 sur 5 étoiles

Als jaren bestellen wij hier ons…

Als jaren bestellen wij hier ons drukwerk. Nu hadden wij 1000 folders besteld voor een even op 21/4. Op 15/4 netjes de bestelling gedaan met aflever datum 18/4. Nadat het deze dag niet geleverd was snel klantenservice gebeld omdat het wel voor 21/4 geleverd zou moeten worden omdat het anders waardeloos zou zijn. Vervolgens te horen gekregen dat het waarschijnlijk de dag erna als nog verstuurd zou worden en alles op tijd binnen zou zijn voor het event (zelfs aangeboden het evt zelf op te halen). 21/4 bestelling niet binnen dus het event zonder drukwerk moeten draaien. Via klantenservice te horen gekregen dat we dan maar een klacht in moesten dienen. Dit 22/4 gedaan (voor dat het drukwerk er was), na 3 keer bellen op 13/5 een bericht gekregen dat zij een track en trace hadden gevonden dat het 23/4 door ene Rick H. in ontvangst was genomen (deze man werkt niet eens bij ons). Op de vraag om restitutie krijg je het antwoord dat de leverdata indicatief zijn en verwijzen ze naar een kopje op de website waar staat dat het heel druk is en ze 24u werken om alles op tijd te leveren. Echt zonde om zo om te gaan met klanten die al jaren trouw hun drukwerk bij ze bestellen.

22 avril 2025

Beste klant,

Wat een vervelende ervaring, zeker als het om drukwerk voor een belangrijk evenement gaat. We begrijpen je frustratie, helemaal als je al jarenlang klant bent. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. Als je je klacht via je je account nog niet hebt gemeld, zou je dit dan alsnog willen doen? Dan kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Kafkaanse toestanden bij Flyerzone

De afgelopen 15 jaar heb ik beroepsmatig veel drukwerk besteld bij internet drukkerijen, meestal met prima resultaat. De laatste keer bij Flyerzone, maar daar is heel veel fout gegaan:

Zondag 23 maart 2500 A5 flyers onder nummer 2025607292 besteld bij Flyerzone, normale levering met bezorging op donderdag 27 maart. Na een vertraging van 24 uur op donderdag 27 maart een mail ontvangen dat ze voor verzending aangeboden zijn bij DHL. Vrijdag 28 maart ‘s ochtends in de DHL app een track en trace code: de zending (3 pakketten) worden ‘s middags bezorgd op een DHL servicepunt. De zending is daar geweigerd en retour gestuurd naar de afzender. Dit kon ik ook zien in de DHL app.
Maandag 31 maart zie ik dat de pakketten zijn teruggestuurd en aangekomen bij Flyerzone.
De klantenservice bij Flyerzone gebeld met de vraag om uitleg. Hier werd mij verteld dat de pakketten weer naar het DHL servicepunt gestuurd gaan worden. Dinsdagochtend geen track en trace van DHL. Woensdag 2 april nog steeds niet. Op de website van Flyerzone heb ik een klacht ingediend. Als reactie ‘dank voor uw klacht en we gaan deze in behandeling nemen’. Donderdag 3 april weer een dag zonder verdere berichten van Flyerzone, dus de klantenservice rond 12.00 uur maar weer gebeld. Er was iets fout gegaan(?) en de pakketten gaan weer naar het DHL service punt. Ik vroeg om een bevestiging per mail. Eind van de middag geen mail, net voor 17.00 uur weer de klantenservice gebeld. Er werd mij verzekerd dat het in orde zou komen.
Vrijdag 4 april zag ik in de DHL app dat het pakket weer geweigerd is en retour teruggestuurd naar de afzender, Flyerzone. Weer gebeld met de klantenservice van Flyerzone, het gaat uitgezocht worden… Eind van de middag nog een keer gebeld met de klantenservice. De medewerker vertelde dat verzenden van drukwerk naar een DHL service punt niet kan. Dat ik die keuze te zien kreeg op de website van Flyerzone, toen ik de bestelling deed, had te maken met een vernieuwde website waar nog niet alles goed werkt…
De pakketten zijn weer retour gestuurd naar Flyerzone. Maandag 7 april weer gebeld met de klantenservice, de pakketten gaan opgestuurd worden naar mijn adres. Later in de middag ontvang ik een mail van Flyerzone (service 2025607292) waarin opgemerkt wordt dat DHL de zending geweigerd heeft en retour gestuurd heeft, en of dit inderdaad zo is…
Weer de klantenservice gebeld, ik wordt doorverbonden met de medewerker van de servicemail. Als de pakketten weer bij Flyerzone aankomen, zullen ze meteen teruggestuurd worden, maar nu naar mijn huisadres. Dat zal dan woensdag ochtend tussen 8.00 en 12.00 uur zijn.
Dinsdagavond nog geen bericht in de app van DHL dat er een pakket is aangeboden. Woensdag 9 april niets. De flyers zijn nu echt veel te laat en hadden allang verspreid moeten zijn. Ik heb geen vertrouwen meer in Flyerzone en bestel dezelfde flyers met spoed bij Drukwerkdeal. De volgende dag, 10 april, een track en trace van Post.nl voor de Drukwerkdeal flyers.
Donderdag 11 april zie ik dat er weer een zending van Flyerzone is aangeboden bij DHL. Blijkt dat tijdens mijn werk de zending is aangeboden op mijn huisadres. De zending zal de volgende dag weer bezorgt worden.
Inmiddels in de Post.nl app een duidelijk bericht over de zending van Drukwerkdeal met een tijd van bezorging. De flyers van Drukwerkdeal worden ‘s avonds bezorgd.
Vrijdag 12 april worden via DHL, zonder tijdsaanduiding in hun app, alsnog de flyers van Flyerzone aangeboden op mijn huisadres.
Ik ben hier niet blij mee, je betaald voor een product wat 2 weken te laat bezorgd wordt, en de manier waarop heeft veel tijd gekost en voor stress gezorgd.
Ik heb nu dubbele kosten gemaakt en wil mijn geld terug ontvangen. Ik ben benieuwd naar de respons van Flyerzone en hoe zij mij gaan compenseren.

11 avril 2025

Beste Martijn,

Dank je wel voor je uitgebreide toelichting. We begrijpen goed dat deze situatie voor veel frustratie heeft gezorgd — zeker als je door alle vertraging en onduidelijkheid je flyers uiteindelijk elders hebt moeten bestellen.

Wil je de klacht nog even melden via je account? Zodra we die hebben ontvangen, zullen we de kosten voor de bestelling crediteren.

Onze excuses voor het ongemak. Er is in dit proces helaas veel misgegaan en dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen je feedback mee en zullen zorgen voor een betere dienstverlening in de toekomst.

Snel en betaalbaar

Altijd een goede check en snelle levering!

26 février 2025

Beste Em Verweij,

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat alles naar wens was. Graag tot de volgende keer!

Super makkelijk proces.

Super makkelijk proces.
Eenvoudig in te voeren
En begeleiding
Prijs kwaliteit is super
Heel blij mee

9 janvier 2025

Beste Frank,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling en het bijbehorende proces. Veel plezier met je bestelling!

Alles perfect

Alles perfect: kwaliteit, snelheid, verzending, wijze van bestellen, prijs kwaliteit verhouding; kan m.i. niet beter.

16 octobre 2024

Beste Maarten,

Bedankt voor je positieve review!

Slechte, niet werkende bannerbehuizing

Van: John Bartels
Verzonden: donderdag 13 juni 2024 13:50

Onderwerp: Klacht ordernummer: 2024303673

Beste mensen,

Gisteren werd het product bij mij afgeleverd. Het is onbruikbaar. Ik heb meteen telefonisch contact met jullie gezocht en vermeld dat het aluminiumhuis aan weerszijden is beschadigd, een vastzetknop ontbreekt, de zwarte hoes was gedeeltelijk ingescheurd. De banner kan niet meer terug, het mechanisme is niet goed. Zelfs met een tang is er geen beweging in te krijgen. Het terug oprolsysteem werkt niet. Nu staat een uitgerolde banner slap op een standaard in mijn woonkamer, een sta in de weg waar ik niets mee kan en die ik met fatsoen niet meer en sowieso niet meer kreukvrij opgerold krijg.

Wat nu, volgens de man met wie ik sprak zou een nieuw exemplaar naar me toekomen wanneer ik het probleem met een foto ook even naar Flyerzone zou toesturen.

Ik heb in het verleden meerdere bestellingen op mijn naam en op naam van een organisatie bij Flyerzone gedaan. Dat verliep altijd uitstekend. Maar deze zending is echt waardeloos.

Vriendelijke groet, John Bartels
Zie mijn verzonden e-mailbericht van 13-06-24

12 juin 2024

Hallo John,

Bedankt voor je review.

Wat balen dat de geleverde rollup banner niet lijkt te voldoen. Ik snap dat je daar flink van baalt. Excuses daarvoor!

Zou je via je account een klacht aan kunnen maken met daarbij foto's? Dan zorgen we ervoor dat dat opgelost gaat worden.

Nogmaals excuses en we hopen snel van je te horen!

Goede kwaliteit drukwerk

Ik heb al een paar bestellingen gedaan, weekplanners, notitieblokken en schriftjes en ik ben iedere keer blij verrast met de kwaliteit. Omdat ik de producten verkoop aan winkeliers vind ik consistente kwaliteit heel belangrijk en tot nog toe is het perfect, superfijn!
Ook zijn ze goed bereikbaar voor vragen.
Bedankt!
Saskia
illu-ster.nl

8 juin 2024

Hallo Saskia,

Bedankt voor je mooie review. Wat goed om te lezen dat je al verschillende bestellingen hebt geplaatst en hier zo tevreden over bent. Dat horen wij graag.

Veel succes met de verkoop en graag tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en naar volle…

Snelle levering en naar volle tevredenheid. Ik had een magneetplaat besteld met daarop een afbeelding, kleuren dikke prima. Goed verzorgd verpakt, aanrader!

26 avril 2024

Beste Jeroen,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je magneetstickers goed gelukt zijn.
Heel veel succes!

met vriendelijke groet,

Het Flyerzone team

Uitstekend

Goed, goedkoop en snel. Tevens goede bereikbaarheid en service.

30 avril 2024

Réponse de Flyerzone.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat onze waarden goed overkomen :)

met vriendelijke groet,

Noté 1 sur 5 étoiles

3 forex borden besteld met ophangplaten…

3 forex borden besteld met ophangplaten tot 2.5 kilo draagkracht. ( Forex borden zijn nog niet eens 1 kilo per stuk )

De eerste viel al na 2 / 3 weken van de muur af. ( Ook flink beschadigd ) De 2e en 3e zijn afgelopen week ook al gevallen.

Bestelling eind november 2023 ontvangen.

Gisteren een klacht ingediend bij flyerzone.

Krijg ik als antwoord:

Beste Bob,

Allereerst bedankt voor uw bestelling bij flyerzone.nl.

Vervelend om te lezen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. We zien dat de meldingstermijn inmiddels is verstreken, hierdoor kunnen we de melding helaas niet verder in behandeling nemen.

Voor het plaatsen van een melding hanteren we een periode van 8 dagen.

Dus hun garantietermijn is 8 dagen???

Hele slechte zaak!!

Ik zal hier ook niets meer bestellen

17 janvier 2024

Hallo Bob,

Bedankt voor je review.

Wat ontzettend balen dat je forex panelen al zo snel naar beneden zijn gekomen. Dat is natuurlijk niet bedoeling! Excuses daarvoor.

De klacht had in dit geval op een andere manier behandeld en opgepakt moeten worden. Dat is in jouw geval helaas niet goed gegaan. Inmiddels heb je van mijn collega een mail ontvangen met daarin een voorstel. Hopelijk kunnen we zo samen toch nog tot een passende oplossing komen.

Nogmaals excuses voor de situatie en het ongemak.

Bert van Flyerzone

mooi strakke vlag

9 janvier 2024

Hi,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat de vlag zo mooi geworden is.

Graag tot een volgende keer!

Bert van Flyerzone

Posters

ordered posters for our band. The website is very easy to use, the quality is excellent and the delivery was extremely fast. Very happy and will be ordering again.

12 octobre 2023

Hi AC,

Thank you so much for your review. We hope to see you again soon!

Regards,
Aïcha from Flyerzone

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus