Flyerzone.nl Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn foto op plexiglas kwam beschadigd aan en na melding per mail in het weekend werd de nieuwe foto al 2 dagen later als herstelfoto afgeleverd. Super snel en fantasische levering, prima bedrijf en... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Al jaren klant bij Flyerzone en word nu als stront behandeld. 31 maart flyers besteld en betaald, nooit geleverd. Probeer nu al 2 maanden mijn geld terug te krijgen en word van het kastje naar de muur... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Received a call that they felt the first batch didn't meet the quality standard. But I needed the prints before a certain date, so at no extra cost my order was reprinted with urgency, and sent via... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Na maanden Flyerzone opnieuw een kans gegeven om een bestelling te leveren. Maar helaas hebben ze nog niets verbeterd, Opnieuw wordt de levering te laat bezorgd. Nu ben ik er echt klaar mee, ik ga ze... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Imprimerie commerciale
  2. Imprimeur numérique
  3. Magasin d'impressions et de signalisation
  4. Magasin de vêtements imprimés

À propos de Flyerzone.nl

Écrit par l'entreprise

Flyerzone is een Nederlandse online drukkerij met meer dan 40.000 tevreden klanten. Zelf kwalitatief hoogstaand drukwerk produceren staat bij ons voorop. Zo produceren we 100% van ons drukwerk zelf en werken we alleen met de beste offset en digitale drukpersen. Flyerzone is met het beste logistiek netwerk dé drukwerkleverancier van Nederland!

Eigen productie

In Westerbroek, vlakbij Groningen, is het hoofdkantoor en productiecentrum van Flyerzone gevestigd. Vanaf deze locatie produceren wij het bestelde drukwerk. Van flyers tot visitekaartjes en van rollup banners tot bierviltjes, we maken het drukwerk altijd zelf. Al ons offset drukwerk produceren we met Komori offset drukpersen. Deze persen drukken we zowel full colour als PMS kleuren. We verzamelen zoveel mogelijk bestellingen op een drukvel en verwerken deze in één keer. Door deze slimme manier van produceren, krijgen Flyerzone klanten altijd de beste prijs. Onze nieuwste drukpersen hebben zeer weinig inschiet nodig om tot de juiste kleur te komen, wat resulteert in een enorme milieuwinst. Omdat we alles zelf produceren, hebben we alle controle over de bestellingen. Het digitale drukwerk maken wij met de beste digitale drukpers ter wereld, de HP Indigo pers. Deze digitale drukpers gebruikt, net als bij offset drukwerk, vloeibare inkt. Door de vloeibare inkt is er nauwelijks kwaliteitsverschil tussen offset en digitaal drukwerk. Het zorgt voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze producten

Bij Flyerzone zijn we onder meer gespecialiseerd in:

Flyers drukken

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ongekend goede service en top kwaliteit tegen super prijs!!

Flyerzone biedt een super goede kwaliteit met een service die mijn verwachting ver te boven ging. Voor de introductie van mijn nieuwe boek had ik boekenleggers en twee banners besteld bij Flyerzone. Toen ik de boekenleggers binnenkreeg ontdekte ik tot mijn schrik een enorme spelfout die niet was opgemerkt in het voortraject. Omdat de banners nog in productie waren belde ik of ik het ontwerp nog kon aanpassen. Helaas was e.e.a. al in productie. De medewerker van Flyerzone wees mij op de omruilgarantie. Een lang verhaal kort: Ze hebben alles kosteloos opnieuw gedrukt. Waar krijg je die service. Ik wist niet dat het bestond maar ze boden het mij gelijk aan. In eerste instantie ben ik klant geworden voor prijs kwaliteit verhouding. Maar met deze wetenschap raad ik iedereen aan om bij Flyerzone te bestellen. Een groot compliment aan flyerzone!

18 septembre 2015

Gewoon perfect!

Alles wat je verwacht..........Meedenken, snelheid, betrokkenheid. Flyerzone is niet meer weg te denken uit ons bedrijf en wij bevelen het dan ook overal aan. Goede prijs-, kwaliteitsverhouding en nette afwerking en bezorging. DOEN!!!

6 août 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede ervaringen

Voor al mijn drukwerk maak ik gebruik van Flyerzone. De website is overzichtelijk, de prijzen zijn zeer goed en de levertijd is kort. Zelfs bij Ultra Budget drukwerk wordt er sneller geleverd dan verwacht. Voor het eerst heb ik dit keer een foutmelding gekregen in het bestelproces. Na contact gehad te hebben met de klantenservice is het alsnog gelukt om te bestellen. De volgende keer maak ik weer gebruik van Flyerzone.

27 juillet 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle en perfect service

Altijd even contact ter controle. Goed tips als iets niet goed of duidelijk is. Snelle service (sneller dan aangegeven bij bestellen) en perfect op orde. Dus super tevreden en goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader.

17 avril 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

Drukwerk

De mensen achter Flyerzone denken mee, zijn seccuur en klantvriendelijk. Een snelle levering tegen een betaalbare prijs!
Makkelijk te plaatsen order. Binnen enkele minute gefixed!

13 avril 2015

goede en snelle service

De service bij Flyerzone is snel en adequaat. Er wordt altijd een goede check gedaan voordat eea wordt afgedrukt en de informatie over levertijden is correct.

10 avril 2015

kwaliteit en service

we maken sinds enkele jaren gebruik van flyerzone voor allerlei soorten drukwerk. van banners tot visitekaartjes.
De prijs- kwaliteit verhouding is uitstekend en de snelle service is voor ons ideaal.

10 avril 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie producten, snelle levering en prima service !!

Onze vernieuwde folder zit er weer super uit. (US-staand 1500st.)
Snelle leveringen, mooie producten en niet onbelangrijk zijn komen hun afspraken wel na !!
Ook het persoonlijke contact is erg prettig.
Kan Flyerzone iedereen aanraden, is onze vaste leverancier geworden voor al ons drukwerk. (o.a. folders, flyers, agenda en visitekaartjes)
Ook de aftersale is prima.

27 mars 2015

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus