À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. Fournisseur d'équipement de mobilité
  3. Magasin de chaussures orthopédiques

Informations provenant de diverses sources externes

Hanssen Footcare helpt met voetzorg en schoenen op maat: steunzolen, orthopedische schoenen, podotherapie en hulpmiddelen voor voeten.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Hanzen footcare Ede, onsympathiek en geen afspraak mee te maken.

Het bedrijf in Hanzen fiitcare dat in Ede aan de Molenstraat gevestigd is valt op alle fronten tegen.
-De meneer die me hielp vond ik absoluut niet vriendelijk en sympathiek.
-een afspraak maken voor de uitleg en ophalen van schoenen is onmogelijk.
De meneer Rob is er maar af en toe ( soms maar een uurtje per dag)
Je hebt niet veel keus. Zelfs bij afhalen ( dat je denkt ik zoek zelf wel uit hoe het zit met die schoenen) is het niet in te plannen.
De receptioniste weet zelf niet eens op welke tijden ze er is. Dat kan iedere keer verschillend zijn.
Dus je moet maar hopen dat er iemand aanwezig is en dat je de schoenen kan afhalen.
De eerste en de laatste keer dat ik er kom !
Er zijn veel meer van dit soort zaken, dus advies “Google” even voordat je er heen gaat.

28 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Onvriendelijke klantenservice

De medewerkster aan de telefoon komt altijd onvriendelijk over als ik haar bel. Ik belde haar laatst bijvoorbeeld om een afspraak te maken om de steunzolen op te komen halen en de voorgestelde data (twee verschillende dagen) kwamen niet goed uit met mijn beschikbaarheid. Zegt ze daarna boos dat we “nu echt een afspraak moeten gaan inplannen!” Dat waren we toch ook aan het doen?! Ze was kortom zeer ongeduldig, heeft geen begrip en praat met een geïrriteerde toon. Echt niet fijn om te bellen met hun (locatie Ede.)

10 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Receptioniste Hansen footcare

Gisteren was ik voor de eerste keer bij Hansen Footcare in Heerlen.
Bij binnenkomst heb je grote schuifdeuren. Ik probeerde de eerste schuifdeur waar een grote gele bestikkering opstond met schuifdeur.
Ik probeerde deze maar de deur ging niet open. Ik had ook een wit A4 gezien waar een bericht opstond dat men op een bepaalde dag om 16.00 gesloten was.
Ik heb daarna de andere deur opengeschoven en ik schrok van de ontvangst.
Een totaal gefrustreerde dame aan de receptie riep tegen haar collega zie je nu wel mensen lezen ook niet. Blijkbaar had ik aan de verkeerde deur geschoven.
Dit commentaar was voor iedereen hoorbaar. Receptioniste Wendy stond me heel netjes en vriendelijk te woord maar haar collega was zo onvriendelijk en gefrustreerd over een schuifdeur. Wendy kreeg op een commando toon de opdracht om maar weer nieuwe a4tjes op te hangen. De collega bleef ook gefrustreerd reageren toen de volgende oudere heer binnen kwam.
Ik ben hier enorm van geschrokken.
Een goede kennis vertelde mij dat hij ook al 2 x door de dame in kwestie behoorlijk terecht gewezen is toen hij naar zijn
Podotherapeute ging die hem stond op te wachten en hij wilde doorlopen. Hij kreeg een terechtwijzing dat men zich eerst moet aanmelden.
Dit mag je gewoon niet doen.
Een receptioniste zou vooral heel vriendelijk moeten zijn. Ook als zeslecht in haar vel zit. Ik had de indruk dat de werksfeer er heel erg onprettig is. Luide gefrustreerde telefoongesprekken die voor iedereen hoorbaar zijn en daarna commentaar geven en bespreken met je collega.
We zijn niet allemaal doof dus een gematigd zachter gesprek is wel aangebracht, ik hoef niet te weten wat een collega doet en of dat terecht of onterecht is.
Een zeer slecht begin voor mij.
De verdere ontvangst door receptioniste Wendy was prima , alhoewel ik na onderstaande reviews moet afwachten wat de schoenen betreft. Voor mij in elk geval geen bedrijf waar ik zou willen werken. Niet echt blije medewerkers. Maar deze dame was echt over the edge maar dat is blijkbaar bij meerdere vestigingen van Hansen zo gezien de reviews.

3 décembre 2025

Incompetente oplichter

Sinds april ben ik aan het revalideren bij de maartenskliniek. De revalidatie arts stelde eerst semi orthopedische schoenen voor maar na 6 weken blaren en pijn had Hanssen er nog steeds geloof in dat het goed zou komen. Ik was dat helemaal kwijt en ook de revalidatie arts. Zij schreef volledig orthopedische voor en ik kon dezelfde dag terecht voor een scan van mijn voeten.
Tot mijn verbazing was deze na 3 weken niet goed en men wilde geen risico meer , dus werden deze opnieuw teruggestuurd. Afgelopen maandag opnieuw een afspraak en je geloofd het niet maar WEER niet goed. Job stelde voor de stekker eruit te halen en dat leek mij een goed plan.
De volgende dag kreeg ik een belletje dat hij dat niet had mogen zeggen en als ik zou stoppen ik de gemaakte onkosten zou moeten betalen.
Ik ben gaan informeren Bij de verzekering ; zelfs de Durea schoenen zijn daar gedeclareerd voor 847,=
Op deze heb ik nog geen half uur op gelopen.
SCHANDALIG, nog geen sorry ….
En iedere x moet ik weer naar Nijmegen en al die tijd heb ik pijn😭
Ze hebben nu alleen de verkeerde voor zich en ik maak er werk van, stelletje incompetente graaiers

Vandaag heb ik een telefoon gesprek gehad met Hanssen en de eigen bijdrage voor de 1e paar schoenen wordt terug betaald en ik hoef niets te betalen voor de gemaakte mallen.
We zijn netjes uit elkaar gegaan

16 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn vriendin heeft ortopetische…

Mijn vriendin heeft ortopetische schoenen van Hanssen uit Ede, deze vallen gewoon uit elkaar, de stiksels laten los, dit wordt dan weer met grote stiksel gemaakt of gelijmd waardaar de schoenen niet water dicht meer zijn en je wordt zo vlug mogelijk de winkel uit gezet zonder goede resultaat van je schoenen.
ze is in 2 weken al 4 keer terug geweest maar heeft nog last van zere voeten.

30 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een ongelooflijke volk daar in…

Wat een ongelooflijke volk daar in leiden
Heb nu 3 paar schoenen van die gasten en ze vallen gewoon uit elkaar en els je dan zegt als het te lang duurt stap ik wel in de auto en ga het daar zelf wel regelen zit er zo een naïef stuk mens die zegt dat jeetje dat is wel een heftige bedreigen . Maar dat oplossen Ho maar . Nu mail gehad dat ze deze 2 paar nog proberen goed te krijgen maar daarna als cliënt niet meer welkom dus beetje tegenspraak kunnen die gasten niet handelen

24 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Al 15 jaar maakt

Al 15 jaar maakt, verzorgd Hanssen footcare in Haarlem mijn schoenen, en altijd zijn ze goed! Er wordt meegedacht over nieuwe schoenen en modellen. En als er iets niet goed is of kapot wordt het altijd zonder gedoe gemaakt en opgelost. Zonder hun kan ik nooit zo goed lopen als ik al 15 jaar wel doe.

15 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

snel binnen, geen juist onderzoek en slechte service

snel binnen, even op een papier staan tekeningetje gemaakt en een paar weken later de zooltjes ophalen en een rekening krijgen van 250 euro, wat een rampenbedrijf, waardeloze diagnose en niet bereikbaar voor klachten, wel een deurwaarder achter je broek aan krijgen, korom voor mij een zeer slechte ervaring

1 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Iedereen is verschillend en heeft zo…

Iedereen is verschillend en heeft zo zijn persoonlijkheids opvattingen hoe hij of zij met kliënten omgaat... In iedergeval in Sittard op de Dr. Philipsstraat
is dus ook een vestiging van Hansen Footcare, alleen de goede man weet niet hoe met klanten moet omgaan. Vriendelijkheid is in de dienstverlening een must, heb je dat niet dan moet je een andere baan gaan zoeken. Dat is punt één, dan een kliënt kan niet raden wat je gaat doen, geef de patiënt of klant duidelijke uitleg wat je bedoeling is. En niet zomaar iets pakken zonder overleg en iets uitproberen.
Deze goede man is onpersoonlijk en een regel rechte ramp voor het bedrijf, een hele grote botte persoonlijkheid.
Naderhand nog in Hoensbroek geweest en wat een verschil in vriendelijkheid en informatie.. zo hoort het en niet anders..

3 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Top bedrijf

Top bedrijf, luisterd goed, begrip vol. en levert een top product

14 décembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus