Fournituren.nl Avis

3,9

Mijn bestelling gedaan en de volgende dag was het al binnen. Bijna helemaal tevreden, alle bestelden artikelen naar wens. Zo ook de geweldige aanbieding van twee scharen. Knippen beiden geweldig ook... Voir plus

Een fijne overzichtelijke website. Supersnel in huis! Goede track & trace en bevestiging. Prima producten. Voor het afrekenen werd ook duidelijk aangegeven welk product niet leverbaar was voor dezelfd... Voir plus

1e keer besteld en betaald, bestond mijn adres zgn niet. Zou aan DHL liggen. Dus wordt de bestelling geannuleerd Nogmaals besteld, niet voor een vervoerder gekozen, maar krijg mail dat het niet via... Voir plus

Een leuke bestelling gedaan, om diverse naaiprojecten af te ronden. Pakket kwam mooi verpakt binnen. Helaas ontbrak er wat. Nu ja, dat kan gebeuren. De klantenservice pakte het snel op, en een dag lat... Voir plus

De nummer 1 webshop voor Fournituren in Nederland & België. Leverancier van merken als YKK, Schmetz, Gütermann en Prym. Meer dan 15.000 uit voorraad leverbaar!

Bien

Répond généralement dans un délai de 24 heures

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Schijnbaar gaat t bij mij alleen niet…

Schijnbaar gaat t bij mij alleen niet goed rits besteld.toen gingen ze dicht door corona oke te begrijpen.
Daarna gebeld hij had er al moeten zijn we sturen m op.nu nog niets ontvangen en er maar nog een mail op gestuurd dat ik mijn geld terug wil hoop op goede afloop

23 avril 2021

Bestelling

Woensdag besteld. Bestelling kwam niet. Webshop was op vrijdagmiddag telefonisch niet te bereiken. Op zaterdag telefonisch contact gehad. De medewerker keek de trackingcode na. Toen bleek, dat het pakje, door DPD -zonder dat ik het wist en zonder briefje in de bus- was afgeleverd bij een ophaalpunt. Ik ben tevreden met het bestelde. Tip: stuur met de bevestiging de trackingcode mee en gebruik een andere besteldienst. Ik lees veel klachten over DPD.

6 juillet 2019

Fijne winkel voor fournituren

Een webshop waar je heel veel kunt kopen wat je nodig hebt aan fournituren. De kwaliteit is zeker goed te noemen en de bestelling wordt prompt en op tijd uitgevoerd. Heb vandaag voor de 2e keer iets besteld en ben benieuwd of dit net zo goed bevalt als de eerste bestelling.

15 février 2019

Eerlijk bedrijf en uitstekende service

Eerlijk bedrijf en een uitstekende service. Er was iets niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling (volgens mij buiten hun schuld om) maar ze hebben het snel en vakkundig opgelost, dus ik bestel hier zeker weer.

15 janvier 2018

Snel en netjes geleverd

Bestelling van een stuk boordstof is prima verlopen. Via mail op de hoogte gehouden van verzending. Het kwam netjes verpakt aan binnen een paar dagen, sneller dan de levertijd die op de website stond.

10 janvier 2017

Van alles te krijgen.

Een website met een heel uitgebreid assortiment. Van alles en nog wat op fournituren gebied. Van ritsen tot bretels, van kant tot bandjes, te veel om op te noemen.
Zelf had ik bretelclips en elastiek nodig. Donderdagavond besteld, dinsdagmorgen binnen. Betalen kan met Ideal en PayPal,maar ook met AfterPay als je dat prettiger vindt. (kost iets duurder).
Zeker waard om nog een keer gebruik van te maken.

24 juin 2014