Lisez les avis des autres
Hvis jeg kunne havde jeg givet flere stjerner for en uovertruffen god personlig service. Jeg bestilte diverse poser blomsterfrø, som lynhurtigt lå i postkassen pakket og pyntet på sødeste vis. Yderme... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sammenlignet med en anden leverandør, er Froebutikken.dk en klar vinder. Lidt mere tid på leveringen, men valget af emballage til frøene og ordrens pakning, lader ingen i tvivl om, hvem som skal sidde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte lørdag eftermiddag frø fra froebutikken.dk og med stor forventning til hurtig levering, da jeg havde betalt for A-post. Alle mine forventninger blev indfriet og mere til! Allerede tirsdag... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
I Frøbutikken handles der frø som i gamle dage. Masser af økologiske frø fra gamle sorter samt nye trend frø. De mange spændende frø er håndpakkede i rustikke nostalgiske frøposer, hvor der ikke er fedtet med indholdet.
Coordonnées de contact
Billeshavevej 47, 5500, Middelfart, Danemark
- info@froebutikken.dk
- www.froebutikken.dk
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Køb anden sted.
Virkelig dårlig spireevne. Kontaktede dem, uden at de ville godtgøre. Blev skrevet til som om man ikke vidste hvordan man skulle så frøene. Heldigvis et lille beløb, så ingen problem, det var mere princippet. Handler der aldrig igen.
Hurtig levering og de sødeste små…
Hurtig levering og de sødeste små pakker med frø.

Réponse de Froebutikken
Altid gode frø og hurtig levering
Tusind tak for altid god service og hurtig levering, og ikke mindst kvalitetsfrø. Altid leveret med en lille gave.

Réponse de Froebutikken
Ikke til at komme i kontakt med
Jeg kontaktede jer på mail info(snabela) froebutikken.dk for 4 dage siden og har endnu ikke hørt tilbage fra jer. Det synes jeg er ganske utilfredsstillende. I har tillige intet tlf.nr. man kan ringe til hvorfor var årsagen til, at jeg skrev en mail til jer.
I har 5 stjerner på Trustpilot. Det er godt nok overraskende når jeres kundeservice er så langsom. Hvorfor skriver I en mailadresse når ikke i svarer?

100% anbefaling herfra
Gode priser på frø, og hurtig levering.. jeg kan varmt anbefale Frøbutikken

Réponse de Froebutikken
Jeg bestilte min ordre søndag og modtog…
Jeg bestilte min ordre søndag og modtog dem allerede tirsdag - helt perfekt

Meget tilfreds
Jeg købte en forholdsvis stor portion frø som blev sendt afsted samme dag og modtaget dagen efter. Jeg fik en ekstra pose gratis frø med. Jeg er overordnet meget tillfreds.

Réponse de Froebutikken
Hurtig levering, en lille hyggelig gave fulgte med bestillingen

Réponse de Froebutikken
Hurtig levering og gratis gave med
Jeg bestilte fra frøbutikken 8/5 og pakken kunne jeg hente lørdag den 10/5, frøene lå pænt pakket ind og fik en gratis pose frø med på levkøj,
Tak for en fantastisk oplevelse! Glæder mig til at handle hos jer igen og til at plante og forspire de forskellige frø 🌱

Réponse de Froebutikken
En hjertevarmt butiks med sjæl
God service fra start til slut og med så megen glæde og godhed fik min bestilling med en så skøn en lille gave som både bierne og jeg vil kunne nyde stor glæde af og ja mig tror jeg nu ikke de slipper af med som kunde men der imod har de høstet en ny kunde kan stygt anbefale dem det her er vitterlig en butik med gode kundemeinder ja det kan jeg ikke stave til

Réponse de Froebutikken
Superhurtig levering og med en lille…
Superhurtig levering og med en lille gave. Tak Lene.

Den bedste service
Den bedste service, frø bestilt onsdag leveret fredag. Tak Dora for den dejlige besked.

Réponse de Froebutikken
Jeg vil helt sikkert købe herfra igen
Jeg vil helt sikkert købe herfra igen - Rigtig godt udvalg og mange frø til pengene. Hurtig levering og kom pakket i et fint lille net.
Stor tak til Hanne og Frøbutikken for ekstra gaven - Det er værdsat og kommer helt sikkert til at pryde henover efteråret.

Overskueligt
Overskueligt, nemt og med hurtig levering. Jeg havde mine frø dagen efter min bestilling👌
Tak for den søde hilsen Hanne.

Elsker frøbutikken
Plejer normalt altid at købe frø her hvert år, og de skuffer helt klart ikke. Gode frø, stort udvalg, og hurtig levering. Jeg skal da HELT klart bestille her næste år :)

Virkelig gode frø
Jeg vil helt sikkert købe herfra igen. Jeg føler at jeg fik virkelig mange frø for pengene. Alt var pakket sikkert og sirligt, og fik endda en gave. ✨
Vigtigst af alt - gode frø! De er allerede spiret efter meget kort tid. 🌱🌱🌱 glæder mig til hele haven blomstrer 🌼🌸🌺

Meget fin service .
Meget fin service .
En indpakning man bliver helt glad af 🍅🥒☀️

Meget tilfreds
Nem hjemmeside, modtog varerne 2 dage efter, super nuttede poser,og en ekstra lille gave(Tak Lene) det kunne ikke blive bedre.

En inspirerende shop
En inspirerende shop, levering efter bogen.
Og når der så er en lille spændende gave med, så bliver jeg glad. Tak Hanne.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.