Gadgetcar Avis

TrustScore 2 sur 5

2,0

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Man het ziet er droevig uit als ik zo naar de reviews kijk. Ik heb een een kabelboom besteld , maar hier geen bevestiging noch track and trace code van ontvangen. Ik kan dus heel mijn bestelling niet... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

4 weken geleden wat besteld daar en het is nog niet geleverd. Volgens track and trace had het al lang binnen moeten zijn. Zowel op facebook messenger en op de mail wordt niet gereageerd. Mocht het pak... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring. Tegelijk met mijn vriendin besteld, mijn vriendin heeft hem al een week binnen en ik heb nog steeds niets, dus ik baal hier enorm van. Ik wil mijn review even bijstellen. N... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Alle producten komen van aliexpress. Word zelfs rechtstreeks vanaf aliexpress verzonden. Vandaar de lange wachttijden met leveren. Ze doen de prijs met gemak 10x duurder dan wat je er op aliexpres... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Gadgetcar verkoopt leuke en handige producten voor jouw auto. Accessories, schoonmaak en tuning producten voor de beste prijs.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Alle producten komen van aliexpres

Ze doen de prijs met gemak 10x duurder dan wat je er op aliexpress voor betaald. Dus wees wijs, bestel hier niet!!!
Als je exact hetzelfde product wilt hebben zoals op deze site, zoek het even op bij aliexpress, en je hebt het veeeeeeelen malen goedkoper, en met dezelfde lange levertijd als hier!

11 août 2019

Mooi product goede service

Mooi product goede service.
Let wel op! Als de lader te dicht bij jouw radio zit stoort de ontvangst ik denk door het elctromagnetisch veld!
DAB luisteren of luisteren via internet is dan de oplossing

4 août 2019
Noté 3 sur 5 étoiles

Matig tevreden

Matig tevreden. Doet wat er gezegd wordt. Maar de verkregen info (per contact), was niet juist. Mijn Samsung S9, met hoesje die je open klapt, past net/net niet. Twijfel gevalletje. Morgen stukje rijden, kijken of deze blijft hangen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een bestelling gedaan en ik heb…

Ik heb een bestelling gedaan en ik heb extra betaald voor snelle levering en ben nu al 4 weeken aan het wachten ik heb het nog niet ontvangen ik heb ook mail gestuurd ze zeggen nog effe geduld ik bestel nooit meer sorry

Bestelling:11

Bestelling:11 . 07 . 2019...vandaag is 2 . 08 . 2019..nog niet ontvangen...dank u..

Beste klant,

Bedankt voor je review, jammer dat je ons niet de kans hebt gegeven om je hierbij te helpen. Wij hebben het daarom direct voor je gecontroleerd, het pakket is zojuist verwerkt door Bpost en zij zullen het binnen enkele dagen leveren. Zou je contact met kunnen opnemen via info@gadgetcar.nl ? Dan kunnen wij je de track & trace code ook versturen.

Wij horen het graag, alvast bedankt.

Dennis

Noté 1 sur 5 étoiles

€3.95 extra betaalt voor 3 dagen…

€3.95 extra betaalt voor 3 dagen snellere levering heeft niet geholpen 11.07 bestelt 28.07 geleverd excuus postnl had storing maar over terug betaling geen woord verpakking wijst naar aliexpres of wish

1 août 2019

Goedendag,

Uiteindelijk hebben wij dit voor Marc opgelost en heeft op Facebook een reactie geplaatst: Marc Henskens: In het begin wat lever problemen gehad en de stevigheid qa bevesteging verschilt overings per type auto. Toch zeer snelle en goeie service gehad zo zouden meer bedrijven het moeten doen

Wij zijn blij dat wij het voor je hebben kunnen oplossen.

Dennis

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd
Alleen spijtig dat het na 2 weken al niet meer op en dicht gaat
Dezelfde dag nog reactie gehad via mail met enkele oplossingen en deze werkte dus probleem opgelost dank u wel 🙂

28 juillet 2019
Noté 3 sur 5 étoiles

Telefoon valt soms uit houder

Dat het lang duurde voordat ik de houder zou ontvangen dat wist ik van te voren omdat dit was aangegeven. Maar mijn houder gaat soms tijdens het rijden uit het niets open waardoor de telefoon eruit valt en ik een kleine hartverzakking krijg.. verder is het een super fijn ding!

11 juillet 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Besteld op 18 mei 2019 en nog steeds is…

Besteld op 18 mei 2019 en nog steeds is het artikel niet binnen. De levering dient sneller te gaan. Wacht met spanning af wanneer het artikel wordt bezorgd. Het artikel wat ik besteld heb bij gadgetcar is de oplaadbare telefoonhouder.

13 juin 2019

Goedendag Louis,

Bedankt voor je feedback, zou je contact met ons willen opnemen via info@gadgetcar.nl ? Wij zien dat het pakket al is geleverd en afgegeven is bij de buren/afhaal locatie.

Wij horen het graag, alvast bedankt.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus