Rigtig dårlig kundeservice når man har brug for hjælp. Hele familien har specialdesignede håndklæder fra dem (så betragter mig selv som en god kunde), og første gang jeg oplever en reklamation bliver... Voir plus
Bestilte håndklær via en annonse hvor det ble reklamert 2 håndklær i en pakke på tilbud. Jeg mottok kun ett håndkle og sendte mail om å få det siste tilsendt. Får til svar at jeg kun har bestilt 1 s... Voir plus
Greit å handle med Georg Jensen. Vi skiftet bord og måtte ha større duk og da vi tidligere har handlet flere duker hos Georg Jensen var det et naturlig valg. Har nå fått en nydelig duk i hus som vi gl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg liker å kjøpe kvalitet derfor har jeg gjennom snart 40 år handlet hos Georg Jensen Damask.Alt av duker,håndklær og sengetøy har jeg gitt til barn og noe til barnebarn og selvfølgelig litt smågav... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Samtidig veves nåtidens strømninger og formspråk inn i tekstilene når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere utforsker de mange mulighetene for å skape tidløse design. Fra en spesiell struktur og skjønnhet i detaljene til gjenfortellinger av mønstre fra designarkivet vårt. Vi er like lidenskapelig opptatt av estetikk og funksjonalitet, som vi er av historien og håndverket. Alt blir vevd med tanke på å frembringe glede. Som små fortellinger om kvalitet, omtanke og velvære.
Dieselvej 1, 6000, Kolding, Danemark
- +47 21 00 40 16
- gjd@damask.dk
- www.georgjensen-damask.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Har handlet mye på GJD
Har handlet mye på GJD. Gode produkter. Levert hjem etter bare få dager. Aldri hatt utfordringer med leveransene derfra.

Réponse de Georg Jensen Damask
Enkelt at bestille de varer jeg ønsket…
Enkelt at bestille de varer jeg ønsket at købe. Let at finde frem til korrekt farve, antal og størrelse.

Réponse de Georg Jensen Damask
Raskt og veldig ryddig og sikkelig…
Raskt og veldig ryddig og sikkelig orden på evnt å returnere hvis det skulle være nødvendig

Réponse de Georg Jensen Damask
Hele bestillingen og leveransen gikk…
Hele bestillingen og leveransen gikk som smurt. Og jeg mottok et flott produkt🌟

Réponse de Georg Jensen Damask
Fantastisk flotte duker med god…
Fantastisk flotte duker med god kvalitet . Handlet før led god opplevelse og forholdsvis rask levering.

Så fornøyd. …
Først og fremst er det fantastiska produkter. I tillegg er det en bra og enkel side å bestille fra og flere alternativ på levering.

Réponse de Georg Jensen Damask
Veldig fine produkter slik det er…
Veldig fine produkter slik det er alltid fra Georg Jensen.

Lin servietter
Ikke vasket de ennå , men regner med at de er like fine etter vask som nå

Alt er perfekt
Hei Pakkekvalitet, alt er på høyeste nivå, veldig fornøyd tusen takk Jeg vil bestille mer og mer

Réponse de Georg Jensen Damask
Pakken er en julegave og ennå ikke…
Pakken er en julegave og ennå ikke åpnet. Men jeg vet jeg gir bort en kvalitetsgave. Men, skulle ønsket det hadde vært to « maskuline» farger å velge mellom. Hadde da bestilt to hvorav et kunne feks vært valnøtt eller noe grønt. Ellers veldig fornøyd .

Nylig kjøpt dobbelt laken
Nylig kjøpt dobbelt laken, 260 x260cm! Flott levert, og en “Drømmenatt» å sove i, herlig.
Vi har alt vårt sengetøy fra Georg Jensen Damask. Kjøpte vårt første i 2080, hvitt og her lig. Kjøpte det i København da vi var på vår årlige «Kjærestetur» fra Kristiansand ( hvor vi bor)