Greit å handle med Georg Jensen. Vi skiftet bord og måtte ha større duk og da vi tidligere har handlet flere duker hos Georg Jensen var det et naturlig valg. Har nå fått en nydelig duk i hus som vi gl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg liker å kjøpe kvalitet derfor har jeg gjennom snart 40 år handlet hos Georg Jensen Damask.Alt av duker,håndklær og sengetøy har jeg gitt til barn og noe til barnebarn og selvfølgelig litt smågav... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Samtidig veves nåtidens strømninger og formspråk inn i tekstilene når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere utforsker de mange mulighetene for å skape tidløse design. Fra en spesiell struktur og skjønnhet i detaljene til gjenfortellinger av mønstre fra designarkivet vårt. Vi er like lidenskapelig opptatt av estetikk og funksjonalitet, som vi er av historien og håndverket. Alt blir vevd med tanke på å frembringe glede. Som små fortellinger om kvalitet, omtanke og velvære.
Dieselvej 1, 6000, Kolding, Danemark
- +47 21 00 40 16
- gjd@damask.dk
- www.georgjensen-damask.no
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestilte håndklær via en annonse hvor…
Bestilte håndklær via en annonse hvor det ble reklamert 2 håndklær i en pakke på tilbud. Jeg mottok kun ett håndkle og sendte mail om å få det siste tilsendt. Får til svar at jeg kun har bestilt 1 stk som var til samme pris som 2 stk. Ingen vilje til å ordne opp. Skal aldri mer bestilles noe hos Georg Jensen Damask. Sjelden dårlig kundeopplevelse.
Dårlig produkt kvalitet
Jeg bestilte et george jensen pyjamas sæt. Kvaliteten stemmer langt fra over ens med både pres og beskrivelse. Et 100 kr pyjamas sæt fra bilka er både blødere og mere åndbart. Desuden er pas størrelsen stor, det virker dumt man ikke kan købe en normal M.
Derudover lang leveringstid.
Georg Jensen Damask
Woow så lækker indpakning og styr på en lille note hvad der i hvilken pakke.

Fine tekstiler til kjøkkenet
Georg Jensen har alltid kvalitetsprodukter, og jeg ble ikke skuffet. Kjøkkenhåndklærne jeg kjøpte var flotte, og jeg viser dem gjerne frem. Georg Jensen har en innbydende nettbutikk, og rask og god service. Anbefales!

Grei nettside
Grei nettside, lett å handle på, og rask levering samt at jeg vet det er god kvalitet i varene.

Réponse de Georg Jensen Damask
Enkel bestilling, kjapplevering akseptabel pris
Enkel bestilling, bekreftelse og info etter hvert som pakking og sending skjedde. Akseptabel pris. Levering gjennom Posten/Bring Ok, med utlevering i Post i butikk.

Réponse de Georg Jensen Damask
Produktet jeg fikk var slik jeg…
Produktet jeg fikk var slik jeg forventet. Pent innpakket, godt present, veldig fornøyd. Min neste bestilling kommer snart.

Réponse de Georg Jensen Damask
Rask tilbakemelding om at bestillingen…
Rask tilbakemelding om at bestillingen er mottatt og når varene er sendt

Enestående butikk
Enestående butikk
God, personlig og rask kundeservice.
Kjøper alltid damaskprodukter direkte fra GJD