Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Rigtig dårlig kundeservice når man har brug for hjælp. Hele familien har specialdesignede håndklæder fra dem (så betragter mig selv som en god kunde), og første gang jeg oplever en reklamation bliver... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte håndklær via en annonse hvor det ble reklamert 2 håndklær i en pakke på tilbud. Jeg mottok kun ett håndkle og sendte mail om å få det siste tilsendt. Får til svar at jeg kun har bestilt 1 s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg liker å kjøpe kvalitet derfor har jeg gjennom snart 40 år handlet hos Georg Jensen Damask.Alt av duker,håndklær og sengetøy har jeg gitt til barn og noe til barnebarn og selvfølgelig litt smågav... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Samtidig veves nåtidens strømninger og formspråk inn i tekstilene når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere utforsker de mange mulighetene for å skape tidløse design. Fra en spesiell struktur og skjønnhet i detaljene til gjenfortellinger av mønstre fra designarkivet vårt. Vi er like lidenskapelig opptatt av estetikk og funksjonalitet, som vi er av historien og håndverket. Alt blir vevd med tanke på å frembringe glede. Som små fortellinger om kvalitet, omtanke og velvære.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,4

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alt er bra

Alt er bra! Helt fra jeg bestilte varene til de kom hjem, har alt gått greit og uten problemer. Jeg kjenner Georg Jensens produkter fra tidligere og vet at det står for kvalitet!

2 avril 2022

Hej Kari

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en fin anmeldelse, og dele din oplevelse med at handle med os.

Det glæder os at høre, at du er glad for vores kvalitets produkter.😊

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag - og på glædeligt gensyn på damask.no

Hej Grete
Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag - og på glædeligt gensyn på www.georgjensen-damask.no eller i en af vores butikker.

Greit å handle med Georg Jensen

Greit å handle med Georg Jensen. Vi skiftet bord og måtte ha større duk og da vi tidligere har handlet flere duker hos Georg Jensen var det et naturlig valg. Har nå fått en nydelig duk i hus som vi gleder oss til a ta bruk neste gang det skal dekkes langt bord. 5 stjerner *****

1 avril 2022

Hej Terje

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vi er med i fornyelsen i det nye hjem - og vi ønsker jer stor fornøjelse med jeres kommende gæster 😊

Linhåndkler

God kvalitet og klassisk uttrykk.

1 avril 2022

Hej Marianne
Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg liker å kjøpe kvalitet derfor har…

Damask.Alt av duker,håndklær og sengetøy har jeg gitt til barn og noe til barnebarn og selvfølgelig litt smågaver til venner i Norge og i mange land utenfor Norge.

30 mars 2022

Hej Anne-Grethe

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har været en super god kunde gennem 40 år og har valgt at glæde din familie og dine venner med vores smukke produkter 😀

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har tidligere fortalt om min…

Jeg har tidligere fortalt om min begejstring over kvalitet og holdbarhet.
Duge og håndklæder fra 1950 er endnu i brug. Servietterne og viskestykkerne er for længst slidt ud. Nu glæder jeg mig til at tage de to sidst indkøbte håndklæder i brug i påsken.

25 mars 2022

Hej Birgit

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.
Det glæder os, at du er begejstret over vores produkters kvalitet og holdbarhed og stadig har glæde af duge og håndklæder fra 1950 - og nu kan se frem til at modtage håndklæder her snart 😀

Flotte håndklær

15 mars 2022

Hej Anne-Britt

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.
Det glæder os, at du synes, vi har nogle flotte håndklæder😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Alltid rask behandling og bestillingen…

Alltid rask behandling og bestillingen kommer fort‼️

11 mars 2022

Hej Tone

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.
Det glæder os, at du synes, vi har en hurtig behandlingstid og bestillingen kommer hurtigt 😀

Hej Aina

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.
Det glæder os, at du synes håndklæderne er nydelige 😀

veldig bra

veldig bra. Kunne tenkt meg to like med "vaffelmønster"

11 mars 2022

Hej Berit

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse😀

Alt var bra

Alt var bra. Siste søm på håndklærne kunne vært bedre avsluttet.

8 mars 2022

Hej Elin

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse😀

Noté 4 sur 5 étoiles

Fargen på mattene var lysere i…

Fargen på mattene var lysere i virkeligheten enn på kartet.Dette bør nok bli bedre.Ellers er kvaliteten skjønn.

3 mars 2022

Hej Inger

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.

Det kan være lidt svært at gengive farverne helt korrekt på webshoppen og på papir, desværre - nogle farver er sværere end andre, hvad det angår 😀

Mærkelig match Damask

Vi havde præcis samme underlige oplevelse i Georg Jensen Damask Århus for 3 dage siden.
Afmålt bedrevidende betjening & ligegyldig uengageret service i ubehagelig stemning.
Lever på ingen måde op til
GJ design & kvalitetsprodukter.
Synd for GJ Damask
- og synd for os.

9 février 2022
Avis spontané

Kære Birgitte
Vi er rigtig kede af at du har haft sådan en oplevelse i vores butik. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service for vores kunder.
Vi har desværre ikke mulighed for at kontakte dig direkte, men du er meget velkommen til at kontakte os på mail (gjd@damask.dk) eller telefon (75522700) hvis du ønsker dette.

Mvh.

Dårlig kundeservice i Damask Aarhus

I fredags var jeg inde i Georg Jensen Damask Aarhus for at købe en gave og det var desværre en ærgelig oplevelse.

En ting er dårlig service, men det var faktisk næsten ubehageligt at være derinde, da man følte sig rigtig meget til besvær.

Når man vælger at gå ind i jeres butik for, at købe kvalitetsprodukter er det virkelig ærgerligt, at man ikke bliver mødt med lidt hjælpsomhed. Jeg spurgte meget venligt ekspedienten om det var muligt lige, at folde nogle håndklæder ud, da jeg ikke kende størrelsesforskellen, men det var der bestemt ingen grund til, da det jo er standart mål.
Det regnede udenfor og gaven ikke kom i en pose, men jeg turde spørge om en pose inde hos jer. Jeg valgte at gå ind i en butik overfor, blot for at købe en plastikpose, da jeg gerne ville ud af butikken hurtigst muligt, hvilket jeg synes er rigtig øv.

Jeg snakkede efterfølgende med et familie medlem, som havde været inde i samme butik I Aarhus og blevet betjent af den samme dame og havde desværre en meget ligende opfattelse af servicen/stemningen.

6 février 2022
Avis spontané

Kære Sille
Dbh Anita - Georg Jensen Damask

Noté 5 sur 5 étoiles

God hjelp på chat og mail for å…

God hjelp på chat og mail for å bestemme farve på produktet jeg kjøpte.

1 février 2022

Hej Inger
Mange tak for din 5 stjernede vurdering - det glæder os især at du er tilfreds med vores support hvor vi sidder klar til at hjælpe og rådgive så godt som muligt 🥰
Rigtig dejlig dag til dig og vi håber at "se" dig igen i vores webshop.
De bedste hilsner herfra - Anita

Løperne er fine

Løperne er fine, men litt lysere enn den røde juleduken. Jeg ønsker å bruke dem når jeg har tre plater i bordet.

12 janvier 2022

Hej Kari

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.
Det glæderos, at du synes løberne er fine 😀

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet. Enkelt å stelle/ vaske.

11 janvier 2022

Hej Anne-Cathrine

Hej Tom,

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en flot anmeldelse.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag - og på glædeligt gensyn på damask.dk, eller i en af vores butikker.

Noté 5 sur 5 étoiles

Topp produkter og man blir alltid…

Topp produkter og man blir alltid fornøyd.

4 décembre 2021

Hej Vibeke,

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter. Det er vi glade for.

Fine produkter

Fine produkter, kjapp levering.

4 décembre 2021

Hej Tone,
Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter, samt levering. Det er vi glade for.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus