Banner for Glazen-en-Potten.nl

Glazen-en-Potten.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Levertijd was iets langer dan gedacht maar zending compleet, mooie potjes en alle accessoires compleet geleverd. Ben erg blij en ga weer jam maken en uitdelen!

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

144 potten met deksels besteld. Deze werden verpakt in twee slappe dozen zonder markering dat het om breekbare goederen ging en kwamen dan ook deels gebroken aan. Geprobeerd de schade te beoorde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Net als de vorige keer was het prima in orde. Alle glas was goed verpakt en onbeschadigd binnen gekomen. De enige opmerking die ik wil maken is dat het pakket wel wat erg zwaar was voor de jonge en t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de vitrerie et miroiterie

À propos de Glazen-en-Potten.nl

Écrit par l'entreprise

Glazen-en-potten.nl overtuigt met veelzijdigheid en kwaliteit. In onze shop vindt u een uitgebreid assortiment aan glazen flessen, kunststof verpakkingen en praktische accessoires voor uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om apothekersflessen voor vloeibare of strooibare inhoud, crèmepotjes, flessen met smalle of wijde hals, of gespecialiseerd laboratoriumglas – wij bieden altijd de juiste oplossing, inclusief passende sluitingen.

Naast verpakkingen leveren wij ook hoogwaardige wijngeest (primaspirit/neutrale alcohol), geliefd in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Verkrijgbaar in premium- en bio-kwaliteit, staat onze wijngeest bekend om analytische zuiverheid en neutrale smaak.

Voor bijzondere presentaties en veilige opslag vindt u bij ons tevens een selectie houten producten: van stijlvolle wijnkisten en flessencassettes tot praktische boxen voor kleine flesjes, sieraden of speelgoed. Zo combineert u bescherming met een aantrekkelijke uitstraling.

Veel van onze glazen flessen zijn bovendien ideaal als kruidenpotjes – functioneel én decoratief. Ontdek de diverse formaten, van 10 ml tot 50 ml en meer, en vind de verpakking die perfect aansluit bij uw behoeften.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 82 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

84 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

De site was heel duidelijk

De site was heel duidelijk. De bezorging is ook perfect gegaan.
Ik werd steeds op de hoogte gehouden wat de stand van zaken was. Dus ik wist precies waar het pakket was en wanneer het afgeleverd werd.
Dit is allemaal zeer snel gegaan.
Als ik weer producten in dit genre wil hebben, weet ik dat ik met een betrouwbaar bedrijf te maken heb.

30 juillet 2026

Top.

Vlot verzonden, goede communicatie en goed verpakt. Prima producten voor een goede prijs.

30 juillet 2026

Top produkten

Uitstekend ruim assortiment. Kwaliteit uitmuntend. Prijsstelling is goed! Ook voor kleinere bestellingen. Keurig netjes verpakt en snel geleverd. Top product / bedrijf.

29 juillet 2026

Makelijke te bestelen

Makelijke te bestelen. Snel voor de deur. En was alles intact.

23 juillet 2026

Réponse de Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling!

Wat fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig verliep, uw bestelling snel werd geleverd en alles in perfecte staat is aangekomen. Daar doen wij het graag voor!

Bedankt voor uw vertrouwen. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dit was echt voor herhaling vatbaar!…

Het was mijn eerste bestelling bij lazen en Potten, maar dit ging echt super, de potten zijn mooi en ik werd goed op de hoogte gehouden hoe de status was i.v.m het versturen. De verpakking was erg goed en stevig ingepakt!

23 juillet 2026

Réponse de Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling!

Wat leuk om te lezen dat uw eerste bestelling zo goed is bevallen. Fijn dat u tevreden bent met de potten, de duidelijke communicatie over de verzendstatus en de stevige verpakking. We besteden veel zorg aan elke bestelling, dus het is mooi om te horen dat dit wordt gewaardeerd.

Bedankt voor uw vertrouwen. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen bij Glazen en Potten!

perfect

alles ging perfect, van bestelling tot aan de levering aan huis.

22 juillet 2026

Réponse de Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenbeoordeling!

Geweldig om te horen dat alles perfect is verlopen, van het plaatsen van uw bestelling tot de levering aan huis. We doen er elke dag ons best voor om onze klanten een zorgeloze winkelervaring te bieden.

Bedankt voor uw vertrouwen. We zien u graag weer terug bij een volgende bestelling!

Noté 3 sur 5 étoiles

Goede spullen en prijzen, matige wijze van inpakken

Goede spullen, ook in grootverpakking B2B verkrijgbaar voor scherpe prijzen.

Knelpunt is en blijft wel de wijze van inpakken. De grote dozen wegen meestal per stuk meer dan 20 kg en worden aan de onderkant ALTIJD met slechts één tapestrook dicht getapet. Die scheurt onderweg dan ook altijd open, met regelmatig glasschade als gevolg.

Heel jammer, want het is heel simpel op te lossen. Al tientallen keren gevraagd om daar op te letten. Het verandert alleen niet...
Ook via e-mails wordt daar meestal niet op gereageerd, of het wordt 'doorgegeven'.

Binnen in de doos wordt het wel goed ingepakt, met stevige kraftpapieren stroken. Dat ziet er perfect uit, maar door de gebrekkige manier van tapen kan ik niet meer dan 3 sterren geven. Anders waren het er 5 geweest. Het geeft nu te veel extra werk, risico op snijwondjes en ook irritatie.

Het is echt een kleine moeite om 2 extra tape stroken te plakken, maar groot plezier voor de klant.
Probeer het eens en de extra sterren komen dan vanzelf :)

20 juillet 2026

Réponse de Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n uitgebreide en constructieve beoordeling te schrijven.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten, scherpe B2B-prijzen en de manier waarop de artikelen ín de doos worden verpakt. Tegelijkertijd vinden wij het erg jammer dat de manier waarop de dozen worden dichtgetapet al langere tijd voor problemen zorgt en dat u daardoor extra werk, frustratie en zelfs glasschade ervaart.

Uw opmerking is heel duidelijk en terecht. Wij nemen deze feedback serieus en zullen deze opnieuw onder de aandacht brengen van onze logistieke afdeling. Ook vinden wij het spijtig dat u het gevoel heeft gekregen dat uw eerdere meldingen onvoldoende zijn opgepakt.

Bedankt voor uw eerlijke en waardevolle feedback. Wij hopen u in de toekomst alsnog te kunnen laten zien dat wij deze verbeterpunten serieus nemen en uw vertrouwen volledig terug te winnen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed verpakt en snel bezorgd

Goed verpakt en snel bezorgd.
Al vaak besteld en nooit problemen ervaren.

17 juillet 2026

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u al vaker bij ons heeft besteld en steeds positieve ervaringen heeft gehad. Het doet ons veel plezier dat u tevreden bent over de zorgvuldige verpakking en de snelle levering.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Hoge extra kosten !!

Ik heb 3 medicijnflessen besteld en bezorgd gekregen. Deze werden echter zonder dop geleverd, iets wat mij dus niet duidelijk was, ging er vanuit dat deze compleet geleverd zouden worden, niet dus. Krijg dan als antwoord dat ze volgens afbeelding geleverd zijn, dus moet apart de doppen erbij bestellen. Oke vind dit niet kloppen , geef zoiets aan als dit besteld wordt. maar ja, als je dan apart de doppen besteld krijg je er ook nog eens E 8,99, extra kosten bij omdat dit een extra bestelling is onder E 50,= lekker dan zeg, zomaar weggegooid geld voor iets wat toch nodig is bij de eerste bestlleing. Vind dat er op deze manier extra kosten worden gerekend, wat niet nodig was geweest.

15 juillet 2026

Réponse de Glazen-en-Potten.nl

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat de levering niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is wanneer u ervan uitgaat dat de medicijnflessen inclusief doppen worden geleverd en u deze vervolgens apart moet bestellen, met extra verzendkosten als gevolg.

Wij nemen uw feedback serieus. Duidelijke productinformatie is belangrijk en we zullen bekijken hoe we de presentatie van deze producten verder kunnen verbeteren om misverstanden in de toekomst te voorkomen.

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Die helpt ons om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zorgvuldig verpakt zonder kans op breuk…

Zorgvuldig verpakt zonder kans op breuk van de potjes, en de potjes zelf zijn perfect, in de maat van blikjes. Zo vul je makkelijk anderhalve liter frisdrank in 6 potjes die dan weer makkelijk in koelkastjes voor onderweg passen. Ze zijn lekvrij, zelfs met frisdrank, en toch makkelijk (hygiënisch) schoon te maken. Hoge kwaliteit!

14 juillet 2026

Réponse de Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze potjes en de zorgvuldige verpakking. Het is mooi om te horen dat de potjes perfect aansluiten bij uw toepassing, lekvrij zijn – zelfs met frisdrank – en bovendien gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw potjes en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

Noté 5 sur 5 étoiles

De glazen zijn precies goed van formaat…

De glazen zijn precies goed van formaat en het was uitstekend verpakt.

10 juillet 2026

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat de glazen precies het juiste formaat hebben en dat u tevreden bent over de zorgvuldige verpakking. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze producten veilig en in perfecte staat bij onze klanten aankomen.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw glazen en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de 2de keer wat besteld bij deze…

Voor de 2de keer wat besteld bij deze firma. Ook als het om wat kleinere zendingen gaat, top geregeld 👌🏼

10 juillet 2026

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u inmiddels al voor de tweede keer bij ons heeft besteld. Het doet ons veel plezier dat ook een kleinere bestelling weer helemaal naar wens is verlopen. Iedere bestelling, groot of klein, krijgt bij ons dezelfde zorg en aandacht.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goed verpakt.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige verpakking van uw bestelling. We doen er alles aan om onze producten veilig en snel bij onze klanten te bezorgen.

Bestel goed ontvangen

Bestel goed ontvangen. Was een deel niet afgeleverd na 1 mailtje was het er binnen no-time.

22 mai 2026

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat uw bestelling uiteindelijk goed is ontvangen. Het spijt ons dat een deel van de levering in eerste instantie ontbrak, maar we zijn blij dat we dit na uw e-mail snel hebben kunnen oplossen. Een snelle en klantgerichte service vinden wij erg belangrijk.

Noté 2 sur 5 étoiles

We hebben inmiddels drie bestellingen…

We hebben inmiddels drie bestellingen van 250 ml glazen flesjes gedaan. Bij de 1e bestelling ontbrak 1 goudkleurige deksel en bij de 2e bestelling ontbraken 6 goudkleurige deksels. We hebben gevraagd of deze ontbrekende deksels bij de 3e levering meegeleverd konden worden. Dit werd ons toegezegd, maar is niet gebeurd. Graag alsnog verzenden naar:
Aquapeak bv, Vaart 4 1-A, NL-4206 CC GORINCHEM

Tevens vinden we dat de deksels met (te) veel kracht vastgedraaid moeten worden. Kunt u dit zelf ook eens proberen. Als ze niet heel strevig worden aangedraaid laten ze snel los. Dit kan beter, lijkt ons.

Réponse de Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen.

Het spijt ons oprecht dat er bij meerdere bestellingen deksels ontbraken en dat de eerder toegezegde nalevering uiteindelijk niet is meegeleverd. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker omdat u hierover vooraf duidelijke afspraken had gemaakt.

Daarnaast waarderen wij uw opmerking over de sluiting van de deksels. Ook deze feedback nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken en onderzoeken.

Wij verzoeken u vriendelijk om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice onder vermelding van uw ordernummer(s), zodat wij kunnen controleren waarom de nalevering is uitgebleven en dit alsnog zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.

Bedankt voor uw eerlijke en constructieve feedback. Hiermee helpt u ons onze producten en service verder te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Op tijd bezorgt en prima verpakt kan…

Op tijd bezorgt en prima verpakt kan niet beter top als ik glazen of potten moet hebben kom ik weer zeker terug houden zo

Réponse de Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat uw bestelling op tijd is bezorgd en uitstekend was verpakt. Uw compliment dat het "niet beter kan" en dat u zeker weer bij ons terugkomt voor glazen en potten betekent veel voor ons.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus