4 september waxjes besteld, vandaag 10 september binnen gekomen. Ik heb 120 besteld en ook betaald, ik kreeg er 100, ik moest foto's sturen van de pakjes, dus heb ik gedaan, zeggen ze ja dat moeten we... Voir plus

Ik had 5-1-2024 een bestelling geplaatst, helaas is deze kwijt geraakt bij DPD. Een heel traject gemaakt voor mij en uiteindelijk heeft DPD aangegeven dat het pakket kwijt was. Aflopen vrijdag contact... Voir plus

Niet bestellen hier! Echt heel triestige kwaliteit. Ze antwoorden niet op mails. De haarpunten zijn ongelooflijk dun. Het is normaal dat de uiteindes dunner zijn maar hier is het echt verschrikkelijk... Voir plus

Slechte service, slecht haar en slechte kwaliteit! Meermaals mijn extensions opnieuw laten plaatsen door mensen inclusief een ervaren salon! Ze vallen zo ontzettend uit. Dun haar en totaal geen g... Voir plus

1. Fournisseur d'extension de cheveux
  2. Coiffeur
  3. Magasin de produits capillaires
  4. Perruquier

Informations provenant de diverses sources externes

Goedkoophaar heeft een groot assortiment in tape, microring, nano en wax extensions. Uw haarverlenging voor de goedkoopste prijs. Morgen al geleverd.

2,5

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,5

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Slechte kwaliteit

Ik wou hier mijn extensions inkopen..
Voor klantjes.
NOU heb ze zelf zelf getest en gezet bij mijn schoonzus.. de naam goedkoophaar klopt zeker.
maar alsnog verwacht je wel iets kwaliteit dit is echt verschikkelijk!
mooi uit de verpakking erna ellende.
Had 1 gram besteld..
Nou na 2x Kamen 0,5 gram nog over 😅echt ze vallen onwijs uit worden heeeel stug! Heb masker en shampoo die geadviseerd werd erbij genomen.. maar heb ze helaas na 1 week eruit gehaald wat is dit weg gegooit geld erg veel spijt van.

13 septembre 2023

Slechte service

Slechte service, slecht haar en slechte kwaliteit!
Meermaals mijn extensions opnieuw laten plaatsen door mensen inclusief een ervaren salon! Ze vallen zo ontzettend uit. Dun haar en totaal geen grip. Dus ik beveel het zeker niet aan!!!!!

De extensions zelf vallen ook zo ontzettend uit! Daarnaast, geprobeerd te verven met GEEN goedkope verf, extensions kleuren geen eens mee.
Is het wel echt haar of toch nep? Dan moeten jullie echt de beschrijving bij werken!!

6 juin 2022

Afgelopen donderdag bij een cursist…

Afgelopen donderdag bij een cursist geweest. In 1 woord GEWELDIG. Ik ben echt zo happy! Super mooi gezet en de bazin checkt alles goed en leert je super veel. Hele fijne sfeer! Ga nergens anders meer heen! Het haar en resultaat is echt heel mooi!!!

8 mai 2021

Goede ,overzichtelijke site

Goede ,overzichtelijke site. Koop sinds een jaar hier mijn haar, en nog geen klachten gehad van mijn klanten die het dragen. Binnen 2 tot 3 dagen geleverd (als de post niet te druk is). 1 van de weinige die double drawn haar levert in goede kwaliteit. Keep up the good work.

3 juin 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit