Afgelopen maand mijn eerste rondes gespeeld met de Birdiebag van Golf Lease. Ik moet nog even oefenen, maar aan het materiaal kan het in ieder geval niet meer liggen! "Who needs fitness when you've go... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat zijn we blij met onze golfset. Alles nieuw thuisbezorgd gekregen
Heb inmiddels meerdere keren met de set op de baan gestaan, de Golflease set speelt heel goed! Na het leasen van de set is mn handicap snel gedaald. Ik ben een actieve “beginnende” golfer met handicap... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ons verhaal begint met de roep om verjonging van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Ondanks inspanningen van golfclubs om jongere leden aan te trekken en de NGF die het makkelijker maakt om te beginnen met golfen, blijven de hoge kosten van golfsets een groot obstakel. Bij Golf Lease willen we dat iedereen kan genieten van de fantastische sport die golf is. Bij Golf Lease is onze missie simpel: elke beginnende golfer in Nederland moet de kans krijgen om kennis te maken met de sport, zonder hoge kosten en verplichtingen. Wij willen golf toegankelijk maken voor iedereen met het aanbieden van golfset abonnementen. Onze oplossing voor de hoge aanschafkosten van golfsets is eenvoudig: huur alles wat je nodig hebt via Golf Lease. Geen verspilde tijd, hoge initiële kosten, of gedoe met kapotte onderdelen en tweedehands miskopen. Met Golf Lease kun je golf uitproberen voor een lage prijs, genieten van onze service, en je abonnement maandelijks opzeggen na jouw gekozen leaseperiode. Ideaal voor als je even een pauze wilt nemen van de sport. Kom golfen met Golf Lease en ontdek hoe toegankelijk en leuk golf kan zijn!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.golflease.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Good communication with the team
Good communication with the team. They answered all questions and shipped the clibs to my address. I was also able to return the clubs via post. Set was brand new - never used. Worked well and I enjoyed using them.
Snelle Levering van mooie golfclubs
Snelle Levering van mooie golfclubs, prima voor een beginnend golfer.
Goed materiaal
Goed materiaal, ideaal om te onderzoeken of golf wat voor je is voordat je een zelf een dure set aanschaft.
Super service
Service aan de deur. Klein foutje, gelijk volgende dag hersteld. Zeer aardige en mensen!
Goede golfset en goede communicatie
Ging sneller dan gedacht en wat een top…
Ging sneller dan gedacht en wat een top set. Net begonnen met lessen met oude set van me oom en nu een hele nieuwe set !
Goede spullen en doen wat ze beloven
Goede spullen en doen wat ze beloven. Top service!
Heel tevreden!!
Heb inmiddels meerdere keren met de set op de baan gestaan, de Golflease set speelt heel goed! Na het leasen van de set is mn handicap snel gedaald. Ik ben een actieve “beginnende” golfer met handicap ~29.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Kwalitatief goede clubs voor elke beginnende / gevorderde golfer voor een prima prijs.
Leuk concept
Zeer tevreden
Top service met goede kwaliteit! Werd ook erg vriendelijk geholpen
Al 6 maanden top service en goede kwaliteit golfset
Al 6 maanden erg blij met golf lease. Sets zijn A+ kwaliteit en de service is snel te bereiken. Dit verlaagd voor mij de drempel om lekker te golven. Aanrader!
Uitstekende service!
Fijn persoonlijk contact
Fijn persoonlijk contact. Goede hulp bij de verschillende opties!
Top!
Leuk bedrijf, goede gasten, mooi concept! Tot nu toe erg goede ervaring!
Goede service en kwaliteit
Jong bedrijf die een goede en snelle service aanbiedt om de drempel tot de golfsport te verlagen met goede kwaliteit golfsets
L’expérience Trustpilot