Ik heb de IVA 500 nu reeds bijna een jaar, toch ging er wat mis bij de plaat met achterlicht, rond de boutjes begon t af te brokkelen, echter Amanda heeft heeft mij zonder probleem een nieuwe gestuurt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Gebeld voor een robooter e60 pro om thuis te komen testen. Binnen 3 dagen is men langsgeweest en heel duidelijke uitleg gekregen. We hebben direct besloten de robooter aan te schaffen. Omdat het een h... Voir plus
Rollator gekocht. Kennis verkoper leek wat beperkt. Kon niet alle vragen beantwoorden. Verder wel netjes. Na aankoop in winkel kregen wij thuis mailtjes over onze bestelling. Dit gemeld. Mailtjes zi... Voir plus
Verkoper maakte de indruk er weinig zin in te hebben. Zat onderuitgezakt aan tafeltje en gaf weinig uitleg. Wist zogenaamd niet dat producten uit China komen. En op de vraag of we het apparaat even bu... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
We begrijpen dat goede mobiliteit een wereld van verschil maakt in uw dagelijks leven. Bij GoVida maken wij mobiliteit mogelijk voor iedereen. Met onze jarenlange ervaring in zorghulpvoertuigen helpen wij u bij het kiezen van de juiste oplossing. Of u nu kiest voor een scootmobiel, rolstoel of brommobiel, wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen en comfort onderweg bent.Waarom kiezen voor GoVida? Met onze uitgebreide ervaring hebben we vele mensen geholpen meer vrijheid en zelfstandigheid te ervaren. Wij begrijpen dat mobiliteit voor iedereen anders en bieden daarom maatwerkoplossingen. Onze adviseurs geven een persoonlijk advies dat precies aansluit bij uw wensen en behoeften. Zo kiest u met vertrouwen een voertuig dat écht bij u past. Wij staan voor kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid Als u afhankelijk bent van een zorghulpvoertuig, is kwaliteit en comfort van het grootste belang. Onze voertuigen zijn zorgvuldig ontworpen, met focus op comfort, gebruiksgemak en veiligheid. Zo komt u niet alleen van A naar B, maar geniet u van elke rit en haalt u het maximale uit uw dag. Kies voor GoVida Als vertrouwde partner op het gebied van mobiliteit helpen we ook u graag verder, zodat u met vertrouwen en gemak het leven kunt leven zoals u dat wilt. Kies voor GoVida en geniet van de vrijheid die zorgeloze mobiliteit biedt.
Coordonnées de contact
Christiaan Huygensstraat 4, 3291CN, Strijen, Pays-Bas
- 08000060
- info@govida.nl
- www.govida.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
goede service
Werd goed geholpen alleen jammer nadat…
Werd goed geholpen alleen jammer nadat we zonder adapter weg gingen hadden ze ons nog achterna kunnen lopen.
Top zaak.
Er werd tijd voor je gemaakt. Een rustig gesprek gevoerd en geen opdringerigheid om te verkopen. Aandacht voor de klant. Bij bezorging is alles netjes uitgelegd. Klasse lieve mensen.
Het product is grandioos afgewerkt
Het product is grandioos afgewerkt, de keuzebepaling idem.
Er was tijd genoeg en er waren…
Er was tijd genoeg en er waren mogelijkheden om de scootmobielen te proberen.
We konden de gekozen scootmobiel gelijk meenemen.
Vriendelijk en professioneel personeel.
Door medewerster goed geholpen bij het…
Door medewerster goed geholpen bij het kiezen van de scootmobiel. Duidelijke uitleg, vriendelijk, behulpzaam en wist waarover ze sprak.
Duidelijke uitleg per product
Duidelijke uitleg en presentatie van voor- en nadelen per product, snelle service en levering
We zijn rustig en goed geholpen
We zijn rustig en goed geholpen
Ik mocht alle twee de modellen die ik leuk vond proberen
Ben blij dat ik de 4 wiel heb gekozen ipv de 3 wiel omdat deze toch stabieler is
Mvg
Zorgwinkel
Rollator in Strijen gekocht en de verkoper heeft ons duidelijk voor gedaan hoe alles werkt. Wat ook prettig was, dat we hem zo konden meenemen.
Ik ben inmiddels in het bezit van een…IVA traveller 700 opvouwbare scootmobiel
Ik ben inmiddels in het bezit van een IVA traveller 700 opvouwbare scootmobiel wat voor ons een ideale oplossing blijkt te zijn. Na mijn hersenbloeding en eenzijdige verlamming ben ik erg gevoelig voor prikkels bijvoorbeeld op ongelijke straten. Deze scootmobiel is voorzien van luchtbanden en vering waardoor ik deze hobbels bijna niet opmerk. Ook in de stad kan mijn vrouw naast mij lopen ipv een rolstoel duwen en dat is ook veel gezelliger. Na de proefrit met meerdere modellen kon ik deze meteen in ontvangst nemen. Dit type scootmobiel kan zowel in een auto en mag ook mee in een (deeltaxi)
Het contact met de klantenservice en de demonstratie aan huis heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Govida aan iedereen aanraden!!
Mvg Ronnie de Waal uit Tilburg
In een woord geweldig top product erg blij mee
Goede uitleg bij de aanschaf in de showroom
Positief wat betreft de reactie op…
Positief wat betreft de reactie op vragen die gesteld worden. Jammer dat ik al 8 dagen op mijn bestelde en betaalde rollator wacht.
Prima bedrijf.
Prima bedrijf.
Kan je goed afspraken mee maken en komen ze ook na.
Zijn duidelijk en hebben knnis in huis.
Martin, die met de demo kwam , was vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg.
Top bedrijf