Groentebroer.nl Avis

1 286
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

ik super blij dat bij iedere bestelling alles goed geregeld is van bestelling tot levering. lekker vers en niet zoals uit de supermarkten. ik raad ook iedereen aan om lekker bij GROENTEBROER te bes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Primeur

Informations provenant de diverses sources externes

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 286)

324 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top Groenteboer

Snelle levering. Zorgvuldige bezorging. Interessante aanbiedingen. Uitstekende kwaliteit/versheid producten.

Réponse de Groentebroer.nl

Veel dank voor deze positieve review!

Noté 5 sur 5 étoiles

De 1e doos heb ik gekregen van mijn…

De 1e doos heb ik gekregen van mijn vriendin dat was een geweldig kado. Zoveel vers fruit groenten e.d.
Vandaag mijn bestelling met fruit groenten en een mand van toen ontvangen. Ziet er allemaal super goed uit. Het enige minpunt vind ik het te betalen bezorgkosten. Het verschil is groot van €2,95 naar 7,95.

Réponse de Groentebroer.nl

Bedankt voor het compliment. We rekenen inderdaad bezorgkosten, maar die zijn best wel laag (gezien we met dure snelkoeriers werken die supersnel en supervers leveren).
Alleen van 2,95 naar 7,95 begrijpen we niet, want hoe meer u besteld, hoe goedkoper het juist wordt.
Heeft u een bestelnummer voor ons? Dan kijken we even na wat er mogelijk is is gegaan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste keer besteld en zeer tevreden

Eerste keer besteld en zeer tevreden! 1 grote mooi rijpe papaya! Top! Een grote piel de sapo meloen top! Een grote zelfs cantaloup meloen een echter kleine honing meloen !Top. Goed verpakt zeer snrl verzonden correct afgeleverd. Door hun bedrijf. Top!

Réponse de Groentebroer.nl

Ontzettend bedankt voor uw enthousiaste review, daar worden we in deze drukke periode van feestdagen heel erg blij van.
Laat het u allemaal heerlijk smaken!

Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle, correcte levering. Zeer verse groenten, heel goed ingepakt zodat de groenten niet geblutst werden tijdens transport. Zeker voor herhaling vatbaar !

12 décembre 2025

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze complimenten en positieve aanbeveling!!

Noté 4 sur 5 étoiles

Hallo vangen

Hallo , Ik heb eigenlijk weinig klachten, Alleen wil ik even kwijt dat omdat ze in zo`n mooie stevige doos zitten je er mee kan gooien en smijten, daarmee bedoel ik dat ze door die hele doos rollen en dat is niet de bedoeling.

25 novembre 2025

Réponse de Groentebroer.nl

Fijn dat u over het algemeen genomen tevreden bent over onze producten. We pakken deze zo zorgvuldig mogelijk in om er zeker van te zijn dat ze het transport goed door komen.
Wanneer hier iets mis gaat horen we dat heel graag. Dan kunnen we de bezorgdienst er op aanspreken en (nog veel belangrijker) samen met u een oplossing zoeken wanneer het fruit of de groente beschadigd is geraakt.

Het was de 1 e keer

Het was de 1 e keer , keurig verzorgd en de smaak perfect . Het fruit hoeft geen weken te rijpen .

10 décembre 2025

Réponse de Groentebroer.nl

Vriendelijk dank voor deze mooie review. We zijn blij dat de eerste indruk van onze webshop zo positief is. We verwelkomen u heel graag terug!

De sapkuur is heerlijk

De sapkuur is heerlijk. Nu voor een tweede keer besteld. Evenals het theepakket. Zeer goed gevuld en alles is lekker vers.

6 décembre 2025

Réponse de Groentebroer.nl

De sapkuur is een goed begin van de December maand, zeker met het theepakket als smakelijke aanvulling tijdens de kuur dagen.
Dank voor deze mooie complimenten!

Snelle levering! 👍

5 décembre 2025

Réponse de Groentebroer.nl

Vriendelijk bedankt voor deze positieve review!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gewoon bestellen veel lekkerder en beter als in supermarkt

Perfecte levering dwz tijd en hoe het verpakt is, nog belangrijker verse en goede producten niet te vergelijken met groenten uit de supermarkt.

5 décembre 2025

Réponse de Groentebroer.nl

Bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling, hier worden we heel blij van!
We werken uitsluitend met top kwaliteit producten, die met zorg en aandacht voor u ingepakt worden.
We verwelkomen u graag terug in onze webshop!

Goede kwaliteit

Netjes thuisbezorgd en de kwaliteit is ook erg goed. Het is mijn eerste keer maar ga vaker bestellen.

Réponse de Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wij zijn blij te lezen dat uw eerste kennismaking met onze webshop zo positief is geweest.
we verwelkomen u graag terug in onze webshop!

Goede naservice

Réponse de Groentebroer.nl

Wanneer iets mis loopt horen we dat heel graag zodat we het snel en netjes op kunnen lossen. Fijn dat u dit ook zo hebt ervaren.
Ik heb u nog een mail gestuurd over de levering van de originele bestelling. Is deze nog terecht gekomen?
Team Groentebroer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste bestelling gedaan!

Mijn eerste bestelling gedaan!
Fruit en groenten boven mijn verwachtingen en met veel zorg verpakt!
Een echte aanrader!

Réponse de Groentebroer.nl

Heel veel dank voor deze mooie review, we worden heel blij van uw lovende woorden.
we verwelkomen u graag terug in onze webshop.

Tevreden klant.

Alle groente en fruit zat weer netjes verpakt, soort bij soort. Zal er een volgend keer een foto van maken. Alles is van goede kwaliteit en lekker van smaak. Alle boodschappen zijn tegenwoordig niet goedkoop maar ik besteed mijn geld dan liever bij Groentebroer dan de supermarkt.

Réponse de Groentebroer.nl

De kwaliteit van onze groente en fruit is top! Die producten verdienen dan ook veel zorg en aandacht bij het inpakken van uw bestelling. We worden heel blij van uw recensie en zijn blij dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Dank voor deze waardering en complimenten en laat het u allemaal heerlijk smaken!

10 snelle levering

Heel tevreden

Réponse de Groentebroer.nl

Wat een mooie review, dank voor deze complimenten.

Grote keuze ..

Grote keuze ... netjes verpakt ..... snelle levering .... lekker verse producten .... ik ben fan !!

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze positieve woorden, hier worden we met het hele team ontzettend blij van!
Team Groentebroer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste bestelling ziet er super…

Mijn eerste bestelling ziet er super uit.

27 novembre 2025

Réponse de Groentebroer.nl

Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over uw eerste bestelling.
Dank voor deze mooie recensie.
We verwelkomen u graag terug in onze webshop!

Noté 5 sur 5 étoiles

goede service vriendelijke bezorger en…

goede service vriendelijke bezorger en zijn op tijd kan altijd zijn dat ze het druk hebben dan krijg je altijd een bericht van hen

27 novembre 2025

Réponse de Groentebroer.nl

Veel dank voor deze complimenten, we zijn blij te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Betrouwbaar

Betrouwbaar.
Had gekookte kastanjes nodig voor een recept. In de winkel niet te krijgen.
Hier besteld en binnen anderhalve dag geleverd. ( Had ze laat in de avond besteld, anders binnen 24 uur )

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze mooie review, daar worden we heel blij van!
We bezorgen van dinsdag tm vrijdag door heel Nederland.
Voor 10 uur 's ochtends besteld betekend dat u diezelfde avond uw bestelling thuis mag verwachten. Fijn dat u dit ook zo ervaren hebt.
We verwelkomen u graag terug in onze webshop!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top! Ik was weer eens teleurgesteld voor de…

Ik was weer eens teleurgesteld voor de zoveelste keer bij het kopen van fruit in de supermarkt, droge mandarijnen peren zonder smaak en droog, appels die nog geen twee dagen vers lijken, maar na een paar tellen op een rozijn lijken.
Nadat ik Dujenne de comice peren naast elkaar proefde vandaag was het wel duidelijk, veel meer smaak sappiger…
Gaan we vaker doen!

Réponse de Groentebroer.nl

Ontzettend bedankt voor uw positieve woorden!
De Doyenne de Comice peren zijn momenteel inderdaad werkelijk waar fantastisch, zoveel smaak en zo ongelooflijk sappig!!
Team Groentebroer

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus