Groentebroer.nl Avis

1 283
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Inmiddels hebben we al heel vaak bij Groentebroer besteld, en het is altijd groente en fruit van top kwaliteit! Daar kan de lokale groenteboer niet tegen op. En je vind hier groentes die je in de supe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.

À propos de l'entreprise

1. Primeur

Informations provenant de diverses sources externes

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 283)

322 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top shop!

Orderbevestiging en factuur kreeg ik snel en de bezorging werd optijd bezorgd. Altijd netjes geïnformeerd zodra er wat veranderd en ook contact met de klantenservice verloopt rap. Ik ben blij met jullie service en ben al een aantal jaren klant.

Réponse de Groentebroer.nl

We zijn u ontzettend dankbaar voor uw waardering en jarenlange bezoeken aan onze webshop.
In het nieuwe jaar verwelkomen we u dan ook heel graag terug.

Altijd top!!

Altijd top!!! Bestel altijd voor mijn gastouderopvang fruit en nu ook groente en fruit voor de Kerst. Supervers en heerlijk. Bezorging altijd top!

Réponse de Groentebroer.nl

We zijn u heel dankbaar voor uw mooie woorden en uw loyaliteit! In het nieuwe jaar verwelkomen we u heel graag terug in onze webshop.

Topservice en dito producten

Grote keuze in groente, wat je elders niet allemaal zo maar kan vinden. Verse producten, en zo op de stoep geleverd, en dat tegen een alleszins redelijk bedrag. En de groenteboer gaat ver in doen wat ze beloven! Toen in de drukke dagen voor Kerst de logistieke partner verstek dreigde te laten gaan en de bestelling dus mogelijk niet voor Kerst bezorgd zou worden, zijn ze zelf gaan bezorgen. Helemaal top toch!

Réponse de Groentebroer.nl

Wat ontzettend leuk om te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest, heel erg bedankt voor deze fantastische review.

Uitstekende ervaringen

Ik heb nu een aantal keren besteld. De producten zijn prima en de bezorging heel betrouwbaar. De klantenservice is super: persoonlijk contact en meedenken. Probeer het eens, zou ik zeggen!

Réponse de Groentebroer.nl

Wauw, dank voor deze mooie woorden en positieve aanbeveling. Daar worden we met z'n allen heel blij van!

Altijd vers!

Groentebroer levert altijd verse groenten die goed verpakt zijn. Ook de bezorging is in goede handen.

Réponse de Groentebroer.nl

Wat fijn dat uw ervaring iedere keer zo positief is, dank voor uw loyaliteit en enthousiasme!

Mooie groente

Mooie groente, duidelijke communicatie. Positieve ervaring!

Réponse de Groentebroer.nl

We zijn heel blij met uw waardering, dank daarvoor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte plek voor aardappelen,groente en fruit

Al meerdere keren hier besteld. De aardappelen zijn stevig en lang houdbaar en het groente en fruit zijn ook helemaal prima! Nu met de drukke kerst alles kunnen bestellen en netjes op tijd geleverd. Zeker aan te raden!

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor uw positieve recensie en enthousiaste aanbeveling!

Mooie producten

Mooie producten, lekker fruit en zeer ruime keus. En als er dan toch een keer iets mis gaat wordt dat meteen opgelost 😀

Réponse de Groentebroer.nl

En zo is het inderdaad. We doen onze uiterste best en als er ergens iets mis loopt proberen we dat zo snel en adequaat mogelijk op te lossen. Dank voor deze positieve recensie!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wordt er altijd weer blij van als ik…

Ik wordt er altijd weer blij van als ik zie met hoeveel zorg de mooie groenten en fruit en overige producten verpakt zijn. Ook het telefoontje dat ik kreeg omdat ik aardbeien besteld had die erg kwetsbaar zijn, vonden jullie het beter dat deze persoonlijk door jullie eigen bezorger gebracht moesten worden, waardeer ik enorm. Bedankt!!

Réponse de Groentebroer.nl

Vanwege de kerst drukte hebben we alles op alles gezet om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heel blij dat dit zo gewaardeerd werd, dank daarvoor!

Hele verse heerlijke producten

Vriendelijke mensen, heerlijke verse producten, prima levering

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze fantastische 5 sterren recensie, daar worden we met z'n allen heel blij van!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke mensen en alles geleverd…

Vriendelijke mensen en alles geleverd volgens afspraak. Kwaliteit van de producten is goed.

Réponse de Groentebroer.nl

Wat ontzettend aardig dit op deze manier zo terug te lezen, het compliment wordt aan het hele team door gegeven! Dank voor deze mooie woorden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super op tijd en superprodukt!

24 décembre 2025

Réponse de Groentebroer.nl

Top dat uw ervaring zo positief is geweest, dank voor deze positieve review.

Hadden (gedroogd)eekhoornbrood op…

Hadden (gedroogd)eekhoornbrood op voorraad, wat bij geen grote super te vinden was.
Vriendelijke en snelle levering.

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor uw mooie review!

Uitstekend

Mooie producten, prima communicatie en op tijd geleverd. Ik ben heel tevreden!

Réponse de Groentebroer.nl

Wat goed dat u zo tevreden bent over de door u ontvangen producten, dank voor deze positieve review!!

Noté 1 sur 5 étoiles

Voor bijna € 50 besteld aan asperges 3 bossen krijg zo dik als een potlood geleverd schandelijk…

3 bossen in toraal 1,5 kilo aan Asperges voor heel veel geld ( bijna €14 per bos)besteld. Krijg geleverd hele dunne asperges wel een aantal bosjes meer om aan het gewicht te komen. Heb gebeld dat ik hier niets mee kan want na het schoonmaken blijft er niets van over. Krijg gewoon te horen dat ze niet groter zijn op dit moment en ik heb ook nog eens heel vroeg besteld. Dus ze hebben tijd genoeg gehad.
Heb uw reactie gelezen. Deze slaat nergens op. U geeft zelf aan dat u de asperges geleverd niet geleverd heeft zoals is afgesproken. Ik heb niet gescholden of niet netjes gedaan maar u duidelijk gemaakt dat ik hier niets mee kan en met het antwoord van dan moet je de asperges in het bosje tellen en kijken wat u nu heeft ontvangen. Slaat helemaal nergens op. U wilde niet naar een oplossing kijken want uw antwoord was duidelijk . Ik heb meer bosjes asperges gekregen dus het gewicht van 1.5 kilo heeft u aan voldaan. Uw reactie Slaat helemaal nergens op.
U probeert recht te praten wat krom is. Ik denk dat niemand 1,5 kilo van deze kwaliteit asperges gaat bestellen voor zoveel geld bijna €50 gaat bestellen als hij weet dat ze niet dikker zijn dan een dikke potlood en u zou dan ook geen extra verpakkingen erbij doen om toch aan het gewicht te komen. Dit heet de boel voor de gek houden. Sommigen gebruiken voor deze praktijken een ander woord. Ik sluit hierbij de discussie en laat het hierbij.

Update:
U ging er vanuit dat ze duimdik zouden zijn, omdat dat vorig jaar ook zo was. Maar dit jaar is het anders. Wij houden onze website echt up to date en op de foto staan echt dunne asperges (van wel 20 in 500 gram). U zegt dat u AA asperges heeft besteld, maar in de tekst staat nergens dat het duimdikke asperges van maat AA zijn. We hebben echt geleverd wat we beloofd hebben.

De asperges zijn inderdaad niet zo dik als in de zomer, maar ze zijn kraakvers en hagelwit. U heeft 1500 gram besteld en we hebben 6x250 gram geleverd.
We willen aan alle kanten meedenken met een oplossing, maar we hebben ze op dit moment niet dikker, dus dat wordt lastig. Extra vroeg bestellen heeft geen invloed, we pakken uw bestelling dagvers in op de dag van bezorging en we moeten het doen met wat er dan op de veiling staat.
We kregen helaas de tijd niet om een oplossing te vinden omdat u boos was, lelijke woorden ging gebruiken en ons ging betichten van allerlei zaken. Als u vervolgens nog gaat dreigen met dat we het wel gaan merken als we dit niet oplossen, dan houdt het echt op.
Advies: kalmeer even, wees hoffelijk tegen de dames van de klantenservice en bel ze nog eens. Dan kunnen we vast een oplossing vinden. Maar we werken hier met mensen die zich 100% inzetten en niet met robots en op deze manier laten we de collega's niet behandelen. - Gert

Noté 4 sur 5 étoiles

Eerste bestelling, heel tevreden!

Voor de eerste keer besteld bij Groentebroer, ik ben zeer tevreden.
Snelle geautomatiseerde verwerking van bestelling en logistieke partner. Heldere communicatie, je weet een paar uur van te voren vrijwel exact hoe laat je bestelling wordt bezorgd.
Groenten heel vers en goed verpakt, zeker kwetsbare groenten.
Kwaliteit groenten, waaronder groene asperges en haricots verts, prima!

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor uw complimenten, we zijn heel blij te lezen dat u zo tevreden bent.
We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Tweede bestelling

Tweede bestelling
En terug top! Zelfs het kwetsbare fruit was mooi bezorgd... Alles heel netjes verpakt en de versheid kon je al ruilen als je nog maar de doos opendeed! Jullie hebben er een vaste klant bij! Met een gezin met 4 kids hecht ik veel belang aan versheid, en dat heb ik bij jullie gevonden!

Réponse de Groentebroer.nl

Wat fijn te lezen dat u ook deze keer weer zo tevreden bent met de door u ontvangen producten.
Hartelijk dank voor deze positieve review!
Namens ons hele team wensen we u mooie feestdagen en we verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Dikke 10

Fantastisch georganiseerd, geweldige producten een dikke 10

Réponse de Groentebroer.nl

We zijn u zeer dankbaar voor deze prachtige review!!!
Heel graag tot een volgende keer.

Top Groenteboer

Snelle levering. Zorgvuldige bezorging. Interessante aanbiedingen. Uitstekende kwaliteit/versheid producten.

Réponse de Groentebroer.nl

Veel dank voor deze positieve review!
We verwelkomen u graag terug in onze webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

De 1e doos heb ik gekregen van mijn…

De 1e doos heb ik gekregen van mijn vriendin dat was een geweldig kado. Zoveel vers fruit groenten e.d.
Vandaag mijn bestelling met fruit groenten en een mand van toen ontvangen. Ziet er allemaal super goed uit. Het enige minpunt vind ik het te betalen bezorgkosten. Het verschil is groot van €2,95 naar 7,95.

Réponse de Groentebroer.nl

Bedankt voor het compliment. We rekenen inderdaad bezorgkosten, maar die zijn best wel laag (gezien we met dure snelkoeriers werken die supersnel en supervers leveren).
Alleen van 2,95 naar 7,95 begrijpen we niet, want hoe meer u besteld, hoe goedkoper het juist wordt.
Heeft u een bestelnummer voor ons? Dan kijken we even na wat er mogelijk is is gegaan.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus