Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Inmiddels hebben we al heel vaak bij Groentebroer besteld, en het is altijd groente en fruit van top kwaliteit! Daar kan de lokale groenteboer niet tegen op. En je vind hier groentes die je in de supe... Voir plus
Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.
L'entreprise a répondu
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Orderbevestiging en factuur kreeg ik snel en de bezorging werd optijd bezorgd. Altijd netjes geïnformeerd zodra er wat veranderd en ook contact met de klantenservice verloopt rap. Ik ben blij met jullie service en ben al een aantal jaren klant.

Réponse de Groentebroer.nl
Altijd top!!! Bestel altijd voor mijn gastouderopvang fruit en nu ook groente en fruit voor de Kerst. Supervers en heerlijk. Bezorging altijd top!

Réponse de Groentebroer.nl
Grote keuze in groente, wat je elders niet allemaal zo maar kan vinden. Verse producten, en zo op de stoep geleverd, en dat tegen een alleszins redelijk bedrag. En de groenteboer gaat ver in doen wat ze beloven! Toen in de drukke dagen voor Kerst de logistieke partner verstek dreigde te laten gaan en de bestelling dus mogelijk niet voor Kerst bezorgd zou worden, zijn ze zelf gaan bezorgen. Helemaal top toch!

Réponse de Groentebroer.nl
Ik heb nu een aantal keren besteld. De producten zijn prima en de bezorging heel betrouwbaar. De klantenservice is super: persoonlijk contact en meedenken. Probeer het eens, zou ik zeggen!

Réponse de Groentebroer.nl
Groentebroer levert altijd verse groenten die goed verpakt zijn. Ook de bezorging is in goede handen.

Réponse de Groentebroer.nl
Mooie groente, duidelijke communicatie. Positieve ervaring!

Réponse de Groentebroer.nl
Al meerdere keren hier besteld. De aardappelen zijn stevig en lang houdbaar en het groente en fruit zijn ook helemaal prima! Nu met de drukke kerst alles kunnen bestellen en netjes op tijd geleverd. Zeker aan te raden!

Réponse de Groentebroer.nl
Mooie producten, lekker fruit en zeer ruime keus. En als er dan toch een keer iets mis gaat wordt dat meteen opgelost 😀

Réponse de Groentebroer.nl
Ik wordt er altijd weer blij van als ik zie met hoeveel zorg de mooie groenten en fruit en overige producten verpakt zijn. Ook het telefoontje dat ik kreeg omdat ik aardbeien besteld had die erg kwetsbaar zijn, vonden jullie het beter dat deze persoonlijk door jullie eigen bezorger gebracht moesten worden, waardeer ik enorm. Bedankt!!

Réponse de Groentebroer.nl
Vriendelijke mensen, heerlijke verse producten, prima levering

Réponse de Groentebroer.nl
Vriendelijke mensen en alles geleverd volgens afspraak. Kwaliteit van de producten is goed.

Réponse de Groentebroer.nl
Hadden (gedroogd)eekhoornbrood op voorraad, wat bij geen grote super te vinden was.
Vriendelijke en snelle levering.

Réponse de Groentebroer.nl
Mooie producten, prima communicatie en op tijd geleverd. Ik ben heel tevreden!

Réponse de Groentebroer.nl
3 bossen in toraal 1,5 kilo aan Asperges voor heel veel geld ( bijna €14 per bos)besteld. Krijg geleverd hele dunne asperges wel een aantal bosjes meer om aan het gewicht te komen. Heb gebeld dat ik hier niets mee kan want na het schoonmaken blijft er niets van over. Krijg gewoon te horen dat ze niet groter zijn op dit moment en ik heb ook nog eens heel vroeg besteld. Dus ze hebben tijd genoeg gehad.
Heb uw reactie gelezen. Deze slaat nergens op. U geeft zelf aan dat u de asperges geleverd niet geleverd heeft zoals is afgesproken. Ik heb niet gescholden of niet netjes gedaan maar u duidelijk gemaakt dat ik hier niets mee kan en met het antwoord van dan moet je de asperges in het bosje tellen en kijken wat u nu heeft ontvangen. Slaat helemaal nergens op. U wilde niet naar een oplossing kijken want uw antwoord was duidelijk . Ik heb meer bosjes asperges gekregen dus het gewicht van 1.5 kilo heeft u aan voldaan. Uw reactie Slaat helemaal nergens op.
U probeert recht te praten wat krom is. Ik denk dat niemand 1,5 kilo van deze kwaliteit asperges gaat bestellen voor zoveel geld bijna €50 gaat bestellen als hij weet dat ze niet dikker zijn dan een dikke potlood en u zou dan ook geen extra verpakkingen erbij doen om toch aan het gewicht te komen. Dit heet de boel voor de gek houden. Sommigen gebruiken voor deze praktijken een ander woord. Ik sluit hierbij de discussie en laat het hierbij.

Réponse de Groentebroer.nl
Voor de eerste keer besteld bij Groentebroer, ik ben zeer tevreden.
Snelle geautomatiseerde verwerking van bestelling en logistieke partner. Heldere communicatie, je weet een paar uur van te voren vrijwel exact hoe laat je bestelling wordt bezorgd.
Groenten heel vers en goed verpakt, zeker kwetsbare groenten.
Kwaliteit groenten, waaronder groene asperges en haricots verts, prima!

Tweede bestelling
En terug top! Zelfs het kwetsbare fruit was mooi bezorgd... Alles heel netjes verpakt en de versheid kon je al ruilen als je nog maar de doos opendeed! Jullie hebben er een vaste klant bij! Met een gezin met 4 kids hecht ik veel belang aan versheid, en dat heb ik bij jullie gevonden!

Réponse de Groentebroer.nl
Snelle levering. Zorgvuldige bezorging. Interessante aanbiedingen. Uitstekende kwaliteit/versheid producten.

Réponse de Groentebroer.nl
De 1e doos heb ik gekregen van mijn vriendin dat was een geweldig kado. Zoveel vers fruit groenten e.d.
Vandaag mijn bestelling met fruit groenten en een mand van toen ontvangen. Ziet er allemaal super goed uit. Het enige minpunt vind ik het te betalen bezorgkosten. Het verschil is groot van €2,95 naar 7,95.