Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Inmiddels hebben we al heel vaak bij Groentebroer besteld, en het is altijd groente en fruit van top kwaliteit! Daar kan de lokale groenteboer niet tegen op. En je vind hier groentes die je in de supe... Voir plus
Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.
L'entreprise a répondu
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Groentebroer.nl
Netjes afgeleverd en heel keurig ingepakt. Lekker fruit en groenten

Réponse de Groentebroer.nl
Altijd prachtige producten die supervers zijn! Ik ben fan

Réponse de Groentebroer.nl
Krakend vers, super verpakt, snel geleverd, smaakvolle producten. Klantvriendelijkheid een tien!

Réponse de Groentebroer.nl
Goede kwaliteit en snel geleverd. Alles is top kwaliteit.

Réponse de Groentebroer.nl
Diverse producten die vers en snel geleverd worden. Enorm veel respect aan de familiale geest die heerst in het bedrijf!

Réponse de Groentebroer.nl
De kwaliteit en verpakking van Groentebroer verdient een 10.
De verzorging door de besteller zijn erbarmelijk. Ik had aardbeien besteld en die waren allemaal gekneusd doordat de doos op zijn kant werd afgeleverd,

Réponse de Groentebroer.nl
De kwaliteit is perfect, snel geleverd en in geval van een vraag snelle reactie

Réponse de Groentebroer.nl
Snelle levering en alles keurig verpakt. Goed fruit ook. Mandarijnen lekker zoet. Aardbeien 🍓 zijn overheerlijk. Dit was mijn derde bestelling en nog steeds tevreden.

Réponse de Groentebroer.nl
Laat ik vooropstellen dat ik het heel erg leuk vind dat ze bijzondere tropische vruchten aanbieden die nergens anders te vinden zijn. Waar ik wel steeds meer moeite mee heb, en wat me het gevoel geeft dat het niet zo goed gaat met het bedrijf, is dat ik de afgelopen paar bestellingen steeds een product heb gehad wat beschimmeld is of bijna te ver. Er staat op de website bijvoorbeeld ook dat de pisang mas altijd aan de groene kant worden bezorgd, maar ik kreeg ze rijp met bruine vlekken. Als iets echt bedorven is en je stuurt een mail dan wordt het wel altijd netjes opgelost met een kortingscode of vervangend product, maar ik voel me elke keer wel bezwaard dat ik weer iets moet melden.
Ik zou voor bijzondere vruchten liever een berichtje krijgen dat ik een maand moet wachten en een goed vers product krijg, dan dat ik er eentje krijg met schimmel en weer moet mailen.

Réponse de Groentebroer.nl
Hier heel snel en makkelijk een bestelling kunnen doen van ingrediënten die de gewone supermarkt niet heeft. Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden.
De koerier Trunkrs echter was zeer slecht. Ik werd in eerste instantie heel goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Ze hadden keurig een track en trace in de mail waar ik ook specifieke instructies kon achterlaten voor de bezorger (kloppen of bellen, neerzettoestemming e.d.), hartstikke mooi dacht ik. Maar helaas had de bezorger van Trunkrs schijt aan dat systeem.
Om te beginnen kwam de bezorger veel eerder langs dan was aangegeven (ik was gelukkig net thuis). Vervolgens zie ik door mijn raam de bezorger het pakket gewoon zonder pardon in de brievenbus rammen en wegrijden. Een pakket dat delicate etenswaren bevat (die wellicht gekoeld bewaard moeten worden!), waar duidelijk op staat ‘handle with care’ en ‘deze kant boven’ werd letterlijk mijn veel te kleine brievenbus in geramd.
Ik sta ervan versteld dat een bezorger van Trunkrs zo omgaat met breekbare pakketten en te beroerd was om de 3 extra stappen naar mijn voordeur te zetten. Heel slechte service van deze koerier, ik raad aan om een andere te zoeken.

Réponse de Groentebroer.nl
Het was even vreemd om je fruit online te kopen. Wat ik besteld had is nogal duur in de winkels. Bij groentebroer was het met verzendkosten mee goedkoper. Ik heb dus even groot ingeslagen. Het fruit zag er vers uit en ze zijn heerlijk.
Dit ga ik volgende keer zeker weer doen.
Een minpunt was dat het bezorgen niet zo goed ging. Ik heb nogal moeite moeten doen om mijn heerlijke fruit geleverd te krijgen.
Maar daar kan Groentebroer verder ook niks aan doen.

Réponse de Groentebroer.nl
Ik had o. a. Bergamot besteld, vrij laat in het seizoen (maart), ondanks dat was de Bergamot van goede kwaliteit evenals de andere vruchten die ik besteld had.
De levering was snel en goed te volgen.

Réponse de Groentebroer.nl
Wel, de bezorging was binnen het tijdsvak. Het was zeer zorgvuldig afgeleverd. En absoluut geen schade aan de fruit!

Réponse de Groentebroer.nl
Gemak dient de mens in dit geval want prijzen zijn erg hoog. Bio prijzen voor niet bio producten. Kwaliteit is overigens goed evenals de verpakkingsmethode.

Snel geleverd en perfect ingepakt, wat een top producten een dikke 10
Jullie hebben er een klant erbij en ga dit ook zeker aanbevelen bij mijn vrienden en familie.

Réponse de Groentebroer.nl
Gebruiksvriendelijk website, duidelijke toelichting over de producten. Ontzettend goede bezorgservice. Producten afzonderlijk milieubewust verpakt. De kwaliteit van fruit en groenten is uitstekend.