Groentebroer.nl Avis

1 282
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Inmiddels hebben we al heel vaak bij Groentebroer besteld, en het is altijd groente en fruit van top kwaliteit! Daar kan de lokale groenteboer niet tegen op. En je vind hier groentes die je in de supe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.

À propos de l'entreprise

1. Primeur

Informations provenant de diverses sources externes

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 282)

321 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Topkwaliteit voor redelijke prijs

De geleverde vruchten en groenten zijn van topkwaliteit.
Het bedrijf heeft en bijzonder groot aanbod , ook van exotische waren.
Verpakking en bezorging zijn perfect en medewerkers zoals Minette zijn behulpzaam, attent en vriendelijk.
Waar vind je nog zo’n service ?
Ik zou best Groentezus willen zijn ;)

7 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat een fantastische review, dank u wel!
We zijn ontzettend blij te lezen dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit, service en het assortiment.

En wie weet… misschien bent u stiekem al een echte Groentezus 😉

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot snel!

next level

Groentebroeders are seriously from another level!
Their veggies and fruits are the best.
They deliver to Schagen in 1 day; common, even to Schagen!
Their email news briefs are surprisingly cool and also funny! The guy or girl responsible for the frontend should seriously get a raise.

Kortom - mooie zaak.

7 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wow, we're so happy to read your enthusiastic review.
Thank you so much for your kind words and we hope to welcome you back into our webshop soon!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit fruit en groente

Goede kwaliteit fruit en groente. Met de levering wordt je netjes op de hoogte gehouden wanneer ze komen. Zit super netjes verpakt.

6 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

We versturen kwetsbare producten, deze pakket we met veel zorg en aandacht in. Alles om de lekkerste groente en fruit in perfecte staat bij u thuis in de keuken te bezorgen.
We zijn blij te lezen dat u die ook zo heeft ervaren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dank u wel voor de goede service

Dank u wel voor de goede service. Alles was netjes verpakt en keurig aangekomen. Ik ga vaker bij jullie bestellen. Top bedrijf.

6 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Heel graag gedaan, en u bedankt voor deze positieve review. We zijn heel blij dat uw shopervaring zo goed in geweest.

Goede opvolging

Goede opvolging, ga hier zeker nog bestellen.

Réponse de Groentebroer.nl

Korte lijntjes, dat vinden we zelf ontzettend fijn werken. Dus als er iets scheef loopt dan zijn we blij als we contact kunnen zoeken via telefoon, whatsapp of mail.
We zijn blij te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Super!

I am always happy with my favourite fresh and delicious vegetables. Perfect service.

1 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Thank you so much for your kind words.
Wishing you a lovely week ahead!

Verse fruit en groenten

Verse fruit en groenten, snelle bezorging en netjes ingepakt. Echt helemaal niks te klagen <3

Réponse de Groentebroer.nl

Dat horen we graag, dank voor deze mooie review!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede kwaliteit en snelle levering…

Hele goede kwaliteit en snelle levering tesamen met een fantastische service.

Réponse de Groentebroer.nl

Zo dankbaar dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Stipte levering

Stipte levering, goede kwaliteit.

Réponse de Groentebroer.nl

5 sterren, daar zijn we ontzettend blij mee. Dank hiervoor!!

Zeer lekker fruit!

Zeer lekker fruit en hoge kwaliteit. Nog nooit zulke dikke passievruchten gezien. En snelle levering.

Réponse de Groentebroer.nl

Wat goed te lezen dat u zo tevreden bent en hebt kunnen smullen van de passievruchten. Dank voor deze fantastische complimenten.

Noté 5 sur 5 étoiles

altijd bijzonder en lekker…

Ik vind altijd bijzonder en lekker groenten en fruit wat is uitstekend verpakt en netjes aan mijn deur geleverd. Dat beetje extra betalen voor verzendkosten is de moeite waard want lokaal kan ik dezelfde niet kopen bij onze 3 supermarkten of groenteboer. Dankjewel 🙏

Réponse de Groentebroer.nl

U bedankt voor deze prachtige review, met veel zorg en aandacht pakken we uw bestelling voor u in. Het doet ons dan ook goed dat u deze zo positief ontvangt.

Geweldig

Geweldig, vers, Nederlands! Worden er blij van.

29 avril 2026

Réponse de Groentebroer.nl

En wij worden dan weer blij van uw review, dank voor deze mooie woorden!!

Goede levering, ruime keus

Groenten werden netjes geleverd in een stevige doos. Alles was keurig verpakt. Ruime keuze aan groenten en fruit. Wij zullen zeker vaker bestellen.

29 avril 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat een mooie recensie, dank voor deze complimenten. We zijn blij te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Blijft perfect

Blijft perfect , zowel voor kwaliteit als voor service

28 avril 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze complimenten!!

Noté 2 sur 5 étoiles

3 meloenen besteld voor best een…

3 meloenen besteld voor best een stevige prijs, er werd geadverteerd met zoet, maar helaas alle 3 smaakloos

17 avril 2026

Beste Joris,
Wat spijtig te lezen dat de door u ontvangen meloenen niet naar wens waren. We hanteren een 100% garantie op smaak en kwaliteit en komen dan ook graag met u in contact om samen naar een passende oplossing te zoeken.
Kunt u ons een mail of whatsapp berichtje sturen met uw bestel nummer en de klacht? Bellen mag uiteraard ook.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, had helaas een slechte ananas en vergeten een foto er van te nemen, kreeg een kortingscode twv de prijs terug zonder gedoe.
Erg tevreden met de service en de producten van groentebroer.

23 avril 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat fijn om te lezen dat uw shopervaring en de afhandeling van uw klacht zo positief hebt ervaren.
Veel dank voor deze mooie review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een puur en eerlijk bedrijf

Een puur en eerlijk bedrijf. Duidelijke communicatie.

30 mars 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Complimenten zijn altijd tof om te krijgen maar die van u wordt extra dankbaar ontvangen omdat dit precies is waar we ons iedere dag zo voor inzetten.
Er wordt hard gewerkt om kwalitatief mooie producten te versturen naar onze klanten. We hanteren korte lijntjes omdat we dat zelf ook gewoon het fijnst vinden werken.
En als er een keer iets niet goed gaat kijken we áltijd met u mee om samen tot een passende oplossing te komen.

top kwaliteit

Altijd top kwaliteit, heerlijk verse groente.
Vlotte levering

22 avril 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Ontzettend bedankt voor deze mooie review, fijn dat uw shopervaring zo positief is geweest!

Top!

Alles vers en goed verpakt geleverd op de gekozen datum! Chapeau!

16 avril 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze positieve review, we besteden veel zorg en aandacht aan het inpakken en versturen van de lekkerste groente en fruit. We zijn dan ook blij te lezen dat u daar uw waardering voor uit spreekt.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus