Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Inmiddels hebben we al heel vaak bij Groentebroer besteld, en het is altijd groente en fruit van top kwaliteit! Daar kan de lokale groenteboer niet tegen op. En je vind hier groentes die je in de supe... Voir plus
Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.
L'entreprise a répondu
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De geleverde vruchten en groenten zijn van topkwaliteit.
Het bedrijf heeft en bijzonder groot aanbod , ook van exotische waren.
Verpakking en bezorging zijn perfect en medewerkers zoals Minette zijn behulpzaam, attent en vriendelijk.
Waar vind je nog zo’n service ?
Ik zou best Groentezus willen zijn ;)

Réponse de Groentebroer.nl
Groentebroeders are seriously from another level!
Their veggies and fruits are the best.
They deliver to Schagen in 1 day; common, even to Schagen!
Their email news briefs are surprisingly cool and also funny! The guy or girl responsible for the frontend should seriously get a raise.
Kortom - mooie zaak.

Réponse de Groentebroer.nl
Goede kwaliteit fruit en groente. Met de levering wordt je netjes op de hoogte gehouden wanneer ze komen. Zit super netjes verpakt.

Réponse de Groentebroer.nl
Dank u wel voor de goede service. Alles was netjes verpakt en keurig aangekomen. Ik ga vaker bij jullie bestellen. Top bedrijf.

Réponse de Groentebroer.nl
Echt goeie kwaliteit pepers zit bijna nep uit

Réponse de Groentebroer.nl
I am always happy with my favourite fresh and delicious vegetables. Perfect service.

Réponse de Groentebroer.nl
Verse fruit en groenten, snelle bezorging en netjes ingepakt. Echt helemaal niks te klagen <3

Réponse de Groentebroer.nl
Hele goede kwaliteit en snelle levering tesamen met een fantastische service.

Réponse de Groentebroer.nl
Zeer lekker fruit en hoge kwaliteit. Nog nooit zulke dikke passievruchten gezien. En snelle levering.

Réponse de Groentebroer.nl
Ik vind altijd bijzonder en lekker groenten en fruit wat is uitstekend verpakt en netjes aan mijn deur geleverd. Dat beetje extra betalen voor verzendkosten is de moeite waard want lokaal kan ik dezelfde niet kopen bij onze 3 supermarkten of groenteboer. Dankjewel 🙏

Réponse de Groentebroer.nl
Groenten werden netjes geleverd in een stevige doos. Alles was keurig verpakt. Ruime keuze aan groenten en fruit. Wij zullen zeker vaker bestellen.

Réponse de Groentebroer.nl
3 meloenen besteld voor best een stevige prijs, er werd geadverteerd met zoet, maar helaas alle 3 smaakloos

Réponse de Groentebroer.nl
Goede service, had helaas een slechte ananas en vergeten een foto er van te nemen, kreeg een kortingscode twv de prijs terug zonder gedoe.
Erg tevreden met de service en de producten van groentebroer.

Réponse de Groentebroer.nl
Een puur en eerlijk bedrijf. Duidelijke communicatie.

Réponse de Groentebroer.nl
Altijd top kwaliteit, heerlijk verse groente.
Vlotte levering