Groentebroer.nl Avis

1 282
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Inmiddels hebben we al heel vaak bij Groentebroer besteld, en het is altijd groente en fruit van top kwaliteit! Daar kan de lokale groenteboer niet tegen op. En je vind hier groentes die je in de supe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.

À propos de l'entreprise

1. Primeur

Informations provenant de diverses sources externes

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 282)

320 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de beste ervaring met Groentebroer !

Ik heb de beste ervaring met "Groentebroer". Ik had mijn twijfels over de vlugge levering en de verheid van de producten, maar alles was perfect. Het was voor mij een ontdekking, en ik ben nu een zeer tevreden klant ! Gefeliciteerd ! JMDK

9 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wauw, wat een prachtige review!! Daar worden we heel blij van met z'n allen. Dank voor deze enthousiaste woorden en heel graag tot een volgend keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle producten zijn op tijd geleverd

Alle producten zijn op tijd geleverd. Ben er blij mee.

9 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor uw positieve woorden!

Noté 2 sur 5 étoiles

Niet biologisch

Niet biologisch, verpakking en vervoer niet duurzaam. Wel lekkere, mooie producten.

30 avril 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Bedankt voor uw review. De meeste producten zijn inderdaad niet biologisch.

We hebben wel goed nieuws: op 20 juni breiden we ons assortiment uit met veel biologische groenten en fruit. We zijn volop in voorbereiding met inkooplijnen, foto's maken en productgroepen aanmaken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling trekt op niets zeer veel rot…

Bestelling trekt op niets zeer veel rot fruit stinken geen mooie prestaties àlles direct in de voerbak gegooid de buren laten zien 100€ betaald voor een doosje rot fruit en groente

4 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Het pakket had een dag vertraging en is de volgende morgen om 9:26 geleverd. Nog dezelfde morgen heeft u gemeld dat alles rot was. Het pakket bestond uit o.a. sinaasappels, meloenen, dadels e.d., dat kan zo snel niet bederven. Op de foto's die u daarna stuurde zien we prachtig fruit en een hagelwitte bloemkool. We begrijpen niet wat er mis is aan het pakket, alles ziet er echt super uit. U heeft 100% garantie, maar het is niet de bedoeling dat het volgende pakket weer direct in de vuilcontainer verdwijnt.

Gewoon top…

Producten waren in goede staat aangekomen en ook netjes binnen de aangegeven tijd

Precies zoals het hoort!
Fijn dat uw shopervaring zo positief is geweest, bedankt voor deze top review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfectie verser als vers kan nooit.

Perfectie verser als vers kan nooit.
Enorm bedankt voor de hele lekkere verser dan verser Finger limes.... mmmmm
Dank U.

Réponse de Groentebroer.nl

Wat goed dat u zo enorm enthousiast bent, daar doen we het voor!!
Dank voor deze mooie woorden en we verwelkomen u graag terug in onze webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fruit dat ze nergens anders hebben.

Fruit dat ze nergens anders hebben.
Maandag besteld en dinsdag al is huis.
Goed verpakt en super vers.
En super lekker.

Réponse de Groentebroer.nl

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.

Absoluut verse producten

Absoluut verse producten! 's Morgens geplukt, 's avonds in je groentelade! Beter kan niet, tenzij zelf gaan plukken!

28 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Veel dank voor deze fantastische review!

Top bedrijf

Top bedrijf. Wij bestllen steeds een fruitmand als iemand van ons personeel langdurig ziek is.
De levering wordt perfect opgevolgd door Broentebroer. Indien er toch iets fout gaat sturen ze op hun kosten een nieuwe fruitmand op.

27 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Ontzettend bedankt voor deze mooie complimenten.
Onze fruitmand specialiste is een kei in het samenstellen van de mooiste fruit creaties. Dat zijn nog eens mooie cadeaus om te geven én te ontvangen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd en zag er goed uit!

Snel geleverd en zag er goed uit!
Zeer tevreden!

26 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor uw prachtige review!

Top service

Ik wilde zelf limoncello maken, toen kwam ik terecht op de site van groenteboer.nl snelle levering, uiteindelijk zaten er een paar ongeschikte citroenen bij maar dit werd heel netjes en snel opgelost! Top service!

26 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

We hanteren een 100% garantie dus wanneer er iets niet in orde is horen we het graag. Samen komen we altijd tot een passende oplosssing.

Top!

‘‘s morgens besteld, ‘‘s avonds in huis. Producten zien er prachtig uit en het wordt zeer zorgvuldig verpakt.
Een veelbelovende eerste ervaring👍

20 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat goed te lezen dat uw eerste ervaring zo positief is geweest, bedankt voor deze mooie complimenten.

Betrokken groentebroers

Hele bekwame mensen. Er ging iets mis met de bestelling, maar ze kwamen snel met een oplossing en zijn zeer klantvriendelijk!!

18 mai 2026

Update:
Dank voor uw reactie, we zijn blij dat we tot een passende oplossing zijn gekomen.
We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop en als er vragen zijn of als u ergens niet tevreden over bent: laat het ons weten. Als we samen in gesprek gaan wordt het opgepakt.
Team Groentebroer

Wat vervelend dat het tegengevallen is. Het is nog vroeg in het seizoen (eerste week dat er abrikozen zijn en cactusvijgen zijn) en dan is de kwaliteit en smaak nog niet optimaal. Dat mag geen excuus zijn, want wij moeten dat netjes vermelden, daar heeft u absoluut een punt. De kersen en bessen zouden top moeten zijn, maar ik begrijp dat die beschadigd zijn. Wij bieden 100% garantie en lossen het graag op. We hebben u gisteren en vandaag gebeld, maar geen gehoor. Ik stuur u nu een email, zou u daarop willen reageren? Dan lossen we het netjes op.

Noté 4 sur 5 étoiles

Als altijd weer een goede ervaring

Ik heb weer eens verse groenten en fruit besteld: de producten waren weer kwalitatief zeer goed, geweldig goed verpakt en ook vlot en veilig bezorgd! Kortom ik ben dik tevreden!

19 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor deze positieve review, wat goed te lezen dat u zo tevreden bent over uw shopervaring bij ons.
We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop!

Noté 3 sur 5 étoiles

BEZORGDOOS IS VÈÈL TE GROOT

GROENTE EN FRUIT IS PERFECT
DE BEZORGDOOS WAS WAANZINNIG GROOT
VOORTAAN BEZORGEN IN PLASTIC TASJE VAN 10 CT

15 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor uw reactie en feedback. Ik ga met mijn collega's overleggen wat de reden is geweest dat uw producten in een te grote doos is verpakt.
Ondanks dat verwelkomen we u graag terug in onze webshop.
Team Groentebroer

Update: Helaas is het niet mogelijk om onze kwetsbare producten te verpakken in plastic tasjes. We geven de bestellingen mee aan de bezorgdienst en dus moeten we er voor zorgen dat deze tegen een stootje kunnen. We pakken onze producten dan ook met veel zorg en aandacht in stevige dozen in, zodat alles onbeschadigd bij u thuis bezorgd kan worden.

Top!

Makkelijk te bestellen,snel en naar afspraak geleverd,top producten. Waardeer vooral de zorg waarmee het is ingepakt.

13 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze fantastische complimenten.
We doen ons uiterste best om de vaak toch kwetsbare producten zo goed mogelijk bij u thuis te bezorgen. We besteden dan ook veel aandacht aan het inpakken van het fruit en de groente. Top te lezen dat dit door u wordt gezien en gewaardeerd!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Al twee keer een super goede ervaring!

Voor de tweede keer heb ik een fruitmand besteld voor iemand, als extra vitamine boost voor herstel. De fruitmand is keurig bezorgd en het fruit ziet er goed en heel fris en vers uit. De ontvangers waren erg blij met de mand met gevarieerde inhoud 👍. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces. Heel tevreden en ik kom zeker terug!

12 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dat is toevallig, onze fruitmand specialiste heet ook Annemarie (en nee dit is geen door gestoken kaart 😊). Zij weet altijd de mooiste creaties te maken op basis van kleur, variatie en rijpheid. Op deze manier worden de fruitmanden écht een kado om weg te geven (of te ontvangen)!
We zijn u dan ook heel dankbaar voor uw mooie recensie!
Bovendien is het voor ons altijd leuk om terug te lezen dat een shopervaring zo positief is geweest.

Heel blij mee!

1e keer besteld .Op tijd geleverd … mooi assortiment- goede prijsstelling en service

13 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

En van zo'n mooie review worden wij als team dan weer heel blij!
Heel fijn om te lezen dat uw eerste shopervaring zo positief is geweest.

Bestelling ging soepel

Bestelling ging soepel. De info inzake de bezorging is prima. Binnen de opgegeven tijdduur afleveren is fantastisch. Goed bezig!

8 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor uw fantastische complimenten, daar worden we als team heel blij van!

Uitstekende kwaliteit

Zeer Uitgebreide keuze groenten en fruit, uitstekende kwaliteit en versheid, perfect verpakt en geleverd volgens afspraak

7 mai 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor uw positieve reaktie, we zijn heel blij te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten en ruime keuze in de webshop.
Tot snel!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus