Groentebroer.nl Avis

1 276
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles, zowel de goederen ( fruit en groenten) als de service ( communicatie, verpakking...) waren weeral PERFECT. Hartelijk dank aan gans het team Groentebroer.

À propos de l'entreprise

1. Primeur

Informations provenant de diverses sources externes

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 276)

314 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, alles is vers en goed verpakt
Makkelijk te bestellen.
Echt een aanrader

14 juillet 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Vriendelijk bedankt voor uw mooie complimenten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lekkere Biologische Sinaasappels met supervlotte levering.

Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed !

Komen deze Biologische Sinaasappels altijd van dezelfde boer uit Spanje ?

10 juillet 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank je wel voor het mooie compliment. Ze komen zoveel mogelijk van dezelfde boer, maar meestal een week of 6 lang. Dat heeft met weer, oogstopbrengst en kwaliteit te maken. Zeker bij biologisch is de teelt grilliger en moeten we sneller uitwijken naar een andere boer (G).

In een woord super

Hele goede verse producten Accurate en vriendelijke bezorgservice. Mooi groot assortiment. Top

8 juillet 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze enthousiaste review!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fruit, ja lekker

Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een vriendelijke bezorger afgeleverd. Klasse en een echte AANRADER dus.GROENTEBOER.NL PRIMA!!!!!!!

8 juillet 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over het gehele bestel proces en de levering van de door u bestelde producten.

Eerste keer besteld

Eerste keer besteld. Prachtig fruit en groenten

7 juillet 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze mooie complimenten, we zijn blij te lezen dat uw eerste shopervaring zo positief is geweest!

Noté 4 sur 5 étoiles

Het assortiment ,producten van het…

Het assortiment ,producten van het seizoen en ook de vergeten groenten ,helemaal top.

30 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

De keuze is reuze, fijn dat u dat ook zo heeft ervaren.
Dank voor deze positieve recensie.

Supergoed verpakt, en cers

Supergoed verpakt,
Super goede kwaliteit.
Thuis na rijpen
Absoluut voor herhaling vatbaar

2 juillet 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Dank voor deze fantastische review, daar worden we met het hele team heel blij van!

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig verpakt en perfecte groenten en…

Keurig verpakt en perfecte groenten en fruit. De levering kan gewoon niet beter. Je kunt alles volgen tot aan de deur.

1 juillet 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat fijn dat u zo positief bent over uw shopervaring bij ons.'
Dank voor deze complimenten!

Mijn snoepgoed is fruit

Mijn snoepgoed is fruit, dit is kwaliteit fruit zo lekker

1 juillet 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat een mooie review, onze dank is groot!
Wij voelen ons hier ook als een kind in een snoepwinkel, zo omringd door al dat lekkers!!
We verwelkomen u graag weer terug in onze webshop.

Noté 3 sur 5 étoiles

Bezorging kan beter

Het bedrijf levert meer dan prima producten maar de gebruikte bezorgdienst verpest die producten. De dozen worden niet juist behandeld waardoor er flink gekneusd fruit met sap van de beschadigingen op andere producten komt. De binnenzijde van de doos en van de andere verpakkingen zit vol met sap van fruit wat overal uit de eigen verpakkingen is geslingerd. Je kan het niemand meer voorzetten. Dit waren schandalige leveringen, de gewenste goede naam van het bedrijf Groentebroer onwaardig.

Update: Groentebroer heeft contact opgenomen en de zaak afgewikkeld. Van 1 ster naar 3 sterren gegaan.

19 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat ontzettend spijtig te lezen dat de chauffeur van bezorgdienst Trunkrs op deze manier met uw bestelling is omgegaan.
Heeft u deze review ook bij hen achter gelaten? Zij moeten zeker ook weten dat de chauffeur op deze manier te werk is gegaan.
Vanuit ons spelen we uw klacht ook naar hen door maar het werkt het beste als zij dit vanuit de verschillende hoeken te horen krijgen.

Los daarvan nemen we vandaag contact met u op zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.
Team Groentebroer.

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over zowel de producten als de levering. Alles was vers, netjes verpakt en op tijd geleverd. De communicatie was professioneel en de hulp vriendelijk. Een bedrijf dat duidelijk aandacht heeft voor kwaliteit en service.

18 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat fijn te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest bij ons.
We vinden het inderdaad belangrijk om goede kwaliteit en service te bieden aan onze klanten. Daar werken we iedere dag hard aan met ons hele team. Dank dus voor deze complimenten!

Noté 1 sur 5 étoiles

Pakket bij de buren voor de deur…

Pakket bij de buren voor de deur gelegd, waren gewoon thuis en zagen het gebeuren, eerste en waarschijnlijk laatste bestelling!

17 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wat slordig van de bezorgdienst dat ze uw pakket bij de buren hebben neer gezet. We zijn blij dat we u inmiddels gesproken hebben en dat we met elkaar tot een passende compromis zijn gekomen.
Gelukkig wordt 98% van de bestellingen wel netjes en op tijd bij onze klanten bezorgd. Desondanks zouden we het liefst alle bestellingen zelf met onze eigen chauffeurs bezorgen. Dan zijn we niet meer afhankelijk van de bezorgdiensten.

Dat is voor nu nog een té grote logistieke uitdaging.
Tot die tijd vertrouwen we op Trunkrs en Transmission en lossen we het netjes op als bezorging onverhoopt niet volgens planning verloopt.

Noté 2 sur 5 étoiles

Niet goed

Na veel e-mail en telefoon werd eindelijk mijn bestelling 1 week later geleverd en de helft van het fruit was bedorven en lag op de bodem met water, heb deze in de vuilbak moeten doen, helaas vorige bestellingen ware prima

12 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Beste meneer van Edom, om één of andere reden lukt het de bezorgdienst Trunkrs niet om uw pakket op tijd en fatsoenlijk bij u thuis te bezorgen. Gelukkig is het garantie pakket wat we u hebben gestuurd via een andere bezorgdienst (Transmission) wel in 1x goed en netjes bij u thuis bezorgd. In het vervolg kunnen we uw bestelling beter via hen laten lopen.
We verwelkomen u graag weer terug in onze webshop.

EERSTE KEUS!

de Groentebroer maakt mij altijd weer blij: de extreem verse, heerlijke groente en fruit, de zorg waarmee alles is ingepakt, de leuke surprises bij de cadeaubonnen die ik had besteld (bananensnoepjes! jeugdsentiment!
Ik ben klant geworden omdat ik wegens mobiliteitsproblemen niet naar de fysieke markt kan, maar nu ben ik gewoon alleen maar blij met jullie: niks noodoplossing, EERSTE KEUS!

16 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

En wij zijn heel blij met u als gewaardeerde klant!
Dank voor deze positieve review, namens ons hele team verwelkomen we u heel graag weer terug in onze webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de beste ervaring met Groentebroer !

Ik heb de beste ervaring met "Groentebroer". Ik had mijn twijfels over de vlugge levering en de verheid van de producten, maar alles was perfect. Het was voor mij een ontdekking, en ik ben nu een zeer tevreden klant ! Gefeliciteerd ! JMDK

9 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Wauw, wat een prachtige review!! Daar worden we heel blij van met z'n allen. Dank voor deze enthousiaste woorden en heel graag tot een volgend keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle producten zijn op tijd geleverd

Alle producten zijn op tijd geleverd. Ben er blij mee.

9 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor uw positieve woorden!

Noté 2 sur 5 étoiles

Niet biologisch

Niet biologisch, verpakking en vervoer niet duurzaam. Wel lekkere, mooie producten.

30 avril 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Bedankt voor uw review. De meeste producten zijn inderdaad niet biologisch.

We hebben wel goed nieuws: op 20 juni breiden we ons assortiment uit met veel biologische groenten en fruit. We zijn volop in voorbereiding met inkooplijnen, foto's maken en productgroepen aanmaken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling trekt op niets zeer veel rot…

Bestelling trekt op niets zeer veel rot fruit stinken geen mooie prestaties àlles direct in de voerbak gegooid de buren laten zien 100€ betaald voor een doosje rot fruit en groente

4 juin 2026

Réponse de Groentebroer.nl

Het pakket had een dag vertraging en is de volgende morgen om 9:26 geleverd. Nog dezelfde morgen heeft u gemeld dat alles rot was. Het pakket bestond uit o.a. sinaasappels, meloenen, dadels e.d., dat kan zo snel niet bederven. Op de foto's die u daarna stuurde zien we prachtig fruit en een hagelwitte bloemkool. We begrijpen niet wat er mis is aan het pakket, alles ziet er echt super uit. U heeft 100% garantie, maar het is niet de bedoeling dat het volgende pakket weer direct in de vuilcontainer verdwijnt.

Gewoon top…

Producten waren in goede staat aangekomen en ook netjes binnen de aangegeven tijd

2 juin 2026

Precies zoals het hoort!
Fijn dat uw shopervaring zo positief is geweest, bedankt voor deze top review.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus