Lisez les avis des autres
Goede winkel met de juiste prijs. Soms moet je wel even geduld hebben met de levertijd maar het is het wachten waard. Wij hebben hier al vaker meubels gekocht, gaat allemaal prima mee. 10 jaar gelede... Voir plus
Wees gewaarschuwd!!!! Eind juni begin juli 2020 een tafel besteld, nu 5 januari 2021 nog steeds niets gekregen. Alle begrip voor Corona maar ze hebben 3x aangeven dat de tafel op zee is en dan weer... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Ze werken ook onder de naam basissofa
Ze werken ook onder de naam basissofa! Als er iets mis is met meubels geven ze geen gehoor. De meubels hebben schade, wordt bij de koper neer gelegd. Wat je ook aandraagt ze hebben hun antwoord wel klaar . Het is de verkoper haar/ zijn eigen schuld. Ze doen niks met je klacht, vinden het heel normaal. Zelf met bewijs dat het niet zo gedaan is , doen ze er niks mee.
Koop Hier Niet !
Koop hier niet
Koop hier niet! In januari een bed en 4 eetkamer stoelen besteld. Bed moesten ze zo snel mogelijk kwijt ivm andere meubels die binnen zouden komen en dit model bed zou ook niet weer binnen komen. Afgesproken dat ze het kwamen bezorgen voor €35. Op dinsdagavond besteld en basic sofa zou de eerste zaterdag erna of de week erna ons bed komen bezorgen, uiteraard niets gehoord.. na 2 week zelf een app gestuurd wanneer ze verwachten het bed te komen leveren aangezien we een weekend weg gingen, hun reactie: we nemen contact op wanneer het bed geleverd gaat worden bij u. Je raad het al: juist in het weekend dat wij weg waren wouden ze het bed komen leveren.. nogmaals aangegeven dat we er dan niet zijn en ik dit ook vermeld had. Gevraagd wanneer het bed dan geleverd zou worden, hun reactie; oei het kan wel even duren voordat we weer bij u in de regio zijn. Mijn antwoord: prima dan wacht ik het af (ik was het bed immers toch niet gelijk nodig) eind februari kwamen we met de werkbus vlak langs Haaksbergen waarop we in de auto zeiden: we appen hun even dan kunnen we het bed zelf halen. Hun reactie: sorry het bed is al verkocht…… heb nog wel een ander model staan ( die wouden we niet, we hadden juist voor dit bed gekozen) onze eetkamer stoelen zouden eind maart/begin april geleverd worden en daar hebben we uiteraard ook nog steeds niets van gehoord (het is inmiddels 15 april) de stoelen mogen ze houden en ik koop er nooit weer iets.
Het mooiste van alles is nog: het bed die we besteld hadden zou in dat model (hoofdbord met vakken) niet weer komen, nu las ik van de week op hun fb pagina dat de bedden weer in voorraad leverbaar zijn. Wat een lachertje dit bedrijf! Als je bij hun in de showroom bent zijn het gladjakkers die maar al te graag willen verkopen. Koop hier niets!
Koop hier niet
Koop hier niet! Als je interesse toont in producten reageren ze snel, maar als je producten geleverd hebt gekregen waar iets mis mee is geven ze niet meer thuis!!
Leveren
22 oktober 4 eetkamerstoelen besteld nog niks ontvangen heb mailtjes gestuurd maar krijg geen antwoord erop maar goed dat ik nog niks betaald hebt anders was ik het geld nu kwijt
Ontzettend tevreden!
Na het lezen van alle slechte reviews er toch voor gekozen om een bank te bestellen bij h2 living, en wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben! Mega mooie bank, netjes afgewerkt en keurig bezorgd. Wel een week later dan beloofd was maar daar werden we netjes van op de hoogte gehouden. Wij zijn erg tevreden!
Aanrader
September 2023 hier een bank, draaifauteuil, stoelen en eettafel gekocht. Erg goedkoop! Leveringstijd was wat ze voor de tijd hadden aangegeven. Mooie kwaliteit, ik heb alles ingespoten en het ziet er nog steeds zo mooi uit als in het begin. Toen las ik al slechte recensies, maar zelf heb ik deze ervaring niet gehad.
Pas op !!!!
Pas op !!!!
Ga NIET bij deze mensen meubels kopen, er worden compleet andere meubels na lange wachttijden aangeboden dan dat u hier besteld heeft.
Als u ze er dan op aanspreekt, krijg je grote bek op de koop toe!
Waardeloze kwaliteit
Waardeloze kwaliteit. Garantie hebben ze niet. Bedrijf houd zich niet aan de wet.
Ongelovelijk slechte kwaliteit en belachelijke klantenservice
Ongelovelijk slechte kwaliteit stoelen. Als je aangeeft het te willen retourneren, wat ze MOETEN accepteren, omdat je een wettelijk bedenktijd van 14dgn hebt, accepteren ze het niet.
Ik wilde rechtsbijstand inschakelen, omdat ik zeker weet dat ik in mijn recht sta. Dit niet gedaan omdat ik de stoelen heb doorverkocht.
Anders had ik het wel geweten hoor, maar ik had geen zin om me bezig te houden met dit soort ongein.
Let op! Slechte zaak! Ze behandelen je enorm brutaal en kennen de term ‘klant is koning’ niet.
Bah
Ik raad het je niet aan om hier wat te kopen.
Hebben er al een aantal keer besteld en nooit geen problemen gehad tot een maand of 2 geleden.Ik heb ze een berichtje gestuurd met een klacht over stoelen die we nog maar 2 weken hadden.Werd afgescheept met…ja dat komt omdat je ze gebruikt.Hierop heb ik een bericht(2 of 3) teruggestuurd maar niets meer van ze gehoord!Zo gauw je wat wil bestellen reageren ze heel snel maar als je een klacht hebt zijn ze niet thuis!!
Meubels gekocht
Meubels gekocht. Na 2 weken problemen. Proberen te bellen, appen maar geen reactie. Raad het niemand aan.
Kampioen klanten negeren!
Een geweldig bedrijf als je graag een halfjaar wil wachten op je meubels en geen berichten wil ontvangen van het bedrijf! 5 sterren voor de klanten negeer service!
In februari hebben wij hier 2 tafels besteld. Ze zouden binnen 2 weken geleverd worden. Vervolgens bleek er vertraging te zijn, kan gebeuren, alleen wel jammer dat de klant hiervan niet op de hoogte wordt gesteld. In april werd 1 tafel besteld, de andere tafel was nog niet binnen. Daarna heb ik nog eens vriendelijk gevraagd wanneer de tafel wel binnen zou komen, geen reactie. Maar wel actief op social media. Hier het bedrijf mee geconfronteerd, maar wederom geen reactie. Gratis tip voor de eigenaar: doe iets aan je klantcontact.
Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard, wat een waardeloos bedrijf. Is zelfde als Basicsofa!. Na aflevering direct beschadiging gemeld. Aan mij gevraagd via app te communiceren, geen probleem natuurlijk Vervolgens geen enkele reactie. Als je belt neemt meneer niet op. Nooit weer voor ons. Beschadigingen en lades lopen voor geen meter. Wel raar dat bij bestellen de communicatie wel wederzijds is. Zodra je een klacht hebt blijft het stil 👎😡
Hoekbank besteld…
Hoekbank in een andere kleur besteld dan dat ze in de showroom hadden.
De levertijd zou 4 weken zijn en dan zou ik datum krijgen voor bezorging. De bank was al na 2,5 week al bij de winkel, een avond lukte het bedrijf niet om te leveren dat hoorde ik al een dag van te voren. Drie dagen later werd de bank bezorgd met een tijdsslot van één uur, de chaffeur was 15 minuten later. De chauffeur was super vriendelijk en de bank had de juiste kleur! Helemaal blij met mijn aankoop 😄👏🏼
Nooit meer❌❌‼️
Hele slechte ervaring,
Ik raad iedereen basicsofa, H2living af.
De tafels zijn gemaakt van slecht kwaliteit, de bovenkant lijkt net van papier te zijn gemaakt.
Beschadigd in een te korte tijd.
Heeeel slechttt!! Nooit meer.
En communicatie is ook echt 0 ik heb het netjes aangegeven, vervolgens wordt mij verteld dat ik er gewoon een zwarte stiftje overheen moet doen, jammer dit.
Niet serieus te nemen en vooral niet te geloven.
“A-kwaliteit”
Superslechte en onbetrouwbare zaak
Wij hebben niet gekregen wat we besteld hebben en als je al contact krijgt, dan wordt je onbeschoft behandeld. Geen mogelijkheid voor retourneren of omruilen... Wat een superslechte en onbetrouwbare zaak dat BasicSofa! Nooit iets kopen dus!
Meest slechte bedrijf ooit
Meest slechte bedrijf ooit!
November 2022 een tafel besteld en zou er begin december dan zijn. Uiteindelijk zijn we nu bijna in mei en heb ik nog steeds niks gehoord. Telkens zou de tafel in de haven staan. Ik werk zelf ook met producten uit de haven en die staan er echt geen 5 maanden. Enorm moeilijk contact te krijgen. Afgelopen anderhalve maand 5x gemaild en tot nu toe totaal geen reactie op een mail. Onder tussen hebben wij een andere tafel gekocht, die wel geleverd kon worden binnen een week.
En als je reactie krijgt, moet je maar gewoon geduld hebben!
Koop hier niks
Koop hier niks, begin mei 2022 een bestelling gedaan en we zitten nu nog steeds te wachten
Zes maanden geleden een ovale tafel…
Zes maanden geleden een ovale tafel gekocht. Zes maanden lang hebben wij niets gehoord van de levering. Verschillende malen gemaild met de status van de levering, en maar geen gehoor. Vorige een appje binnengekregen met dat de container onderweg is. Inmiddels hebben wij al een andere tafel. Belachelijk!
En savoir plus sur les différents types d'avis.