À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Informations provenant de diverses sources externes

Welkom bij i-Sofa, Het Nederlandse meubellabel i-Sofa is ontstaan door de behoefte aan trendy en betaalbare zitmeubels. Op meubelgebied bleek er namelijk geen middenweg te zijn tussen massaproductie en dure designmeubelen. Vanuit deze gedachte is besloten om dit gat op te vullen met een nieuw merk: i-Sofa. Door de collectie op een bewuste manier samen te stellen brengt i-Sofa een herkenbare en betaalbare collectie op de markt. i-Sofa banken en fauteuils hebben een eigentijdse stijl, verrassend, maar niet te gecompliceerd. Een stijl waarin modern en leefbaar als Yin en Yang samengaan en die helemaal past in de tijdgeest van nu. Wat de i-Sofa collectie verder krachtig maakt is de kwaliteit van de afwerking en de bijzondere kleur- en stofcombinaties. De i-Sofa collectie is opgebouwd met items die de aandacht trekken, in het oog springen of op een andere manier inspireren. Maar we houden bij i-Sofa altijd in het achterhoofd dat ‘je vandaag iets moois in huis hebt, waar je morgen nog steeds van houdt’. Dit betekent dat comfort, duurzaamheid en vooral ook de tijdloosheid van design op de eerste plaats komen bij i-Sofa. Wij staan graag klaar om al je vragen over onze meubelen te beantwoorden en je te adviseren met je keuzes. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 en 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken onder 026-2135193 of je stuurt een mail naar info@i-sofa.nl

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Beste aankoop ooit. Beste service ooit!

Mijn partner en ik hebben een prachtige bank gekocht: de Capri. En wij raden i-Sofa aan IEDEREEN aan! De medewerkster bij i-Sofa stond ons meerdere malen te woord en bleef ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Wij konden door COVID-19 helaas niet naar de showroom komen om even op de bank te zitten of ok de bank te zien en moesten in goede hoop online bestellen. De service bij i-Sofa heeft ons daarbij echt gered. De medewerkster belde ons altijd dezelfde dag terug als ze even niet konden opnemen. De medewerkster stuurde ons stofstaaltjes, hielp ons meedenken over de samenstelling van de bank en legde telefonisch goed uit hoe de bank zit. Achteraf is daar ook geen woord over gelogen, zij wist zeker waar ze het over had. Wij hebben de bank in een stof gekozen die wij mooi vinden en de bank kwam mooier binnen dan wij hadden verwacht en ook éérder dan wij hadden verwacht. I-Sofa was al die tijd bereikbaar voor alle vragen en wij wisten precies waar wij aan toe waren als klant. Niet alleen is de ervaring fijn, is de bank ontzettend mooi en comfortabel, de bank straalt kwaliteit uit! Dat alles voor een zeer goede prijs. Wij kregen nog heel netjes verzorgingstips op mail en wij genieten elke dag meer en meer van onze aankoop. Hartstikke bedankt, i-Sofa!

14 mai 2021

Kwaliteit onder de maat

Erg mooie bank gekocht (Oliver 3-zits mintgroen) maar de kwaliteit van de stof en de vulling van de kussens valt tegen. De spanning van het zitgedeelte is te laag waardoor er plooien zichtbaar zijn. De bank wijkt hiermee af van de afbeeldingen op de website en de video. Ook komen er veren door de stof heen. Het advies van i-sofa was dat ik de vaste kussens zou moeten 'boksen' en regelmatig van zitplek zou moeten ruilen.

I-sofa biedt alleen een externe expertise aan om dit nader te onderzoeken. Dit wordt door een bedrijf gedaan (POS) dat notoir slechte reviews heeft. Kosten 125,-, een te groot risico, daar ga ik niet mee akkoord. Op herhaaldelijke vragen over een oplossing komt geen passende reactie. Mijn tip: bekijk een exemplaar in de showroom en als de bank maar enigszins afwijkt stuur hem terug binnen de 14 dagen termijn.

13 mai 2021

Geen oplossing voor klacht

Op 10 november heb ik bij jullie een klacht gemeld over de bank Savoy. De oplossing voor de klacht voldoet niet, de kussens zijn niet vervangen. De bank verliest veel veren en ik moet dagelijks de vloer stofzuigen omdat er veren op de grond vallen. Ook zit de bank niet lekker omdat de veren door de kussens prikken. Daarnaast ziet het er erg slordig uit. Jullie hebben wel aangegeven dat mijn klacht gegrond is, na beoordeling van de foto’s die ik heb gestuurd.
Omdat er geen oplossing komt en het inmiddels bijna april is wil ik nu het aankoopbedrag terug ontvangen binnen 7 werkdagen. Jullie kunnen de bank op komen halen. Telefonisch kan ik jullie niet goed bereiken.

27 mars 2021

Beste Simone,

Bedankt voor je review. Inmiddels hebben we de nieuwe kussenvullingen naar je verstuurd. We gaan ervan uit de klacht zo naar tevredenheid opgelost te hebben. Onze excuses dat de kussens langer op zich hebben laten wachten dan je van ons mag verwachten. We hebben je toegelicht dat het vanwege de huidige coronamaatregelen moeilijker is om op korte termijn aan de benodigde materialen te komen. We hebben desalniettemin ons uiterste best gedaan om de kussens zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. We wensen je nog heel veel zitplezier toe op de prachtige Savoy bank! Een vriendelijke groet, het i-Sofa team

Ingezakte kussens

Het team van iSofa is vriendelijk en denkt mee, echter ben ik nog steeds echt niet tevreden met mijn bank :(.
Onze Nobu bank heeft kussentjes die totaal inzakken na enig gebruik. Niet alleen ziet dit er armoedig uit, het zit niet fijn in de rug en het zitvlak wordt kleiner doordat er een prop van vulling zit. Opkloppen lost dit niet op. De vulling is te slapen + de hoes is te groot. De combinatie maakt 3 hele zielige hangende kussentjes.
iSofa heeft mij geholpen door al eens de kussen terug te nemen en nieuwe vulling erin te doen. Echter merkten wij geen verschil. Nu hebben ze voorgesteld om de vulling naar ons op te sturen... 2 maanden geleden. Daar wacht ik nog op.
Ik hoop dat dit helpt, maar ik heb er een hard hoofd in. Meer vulling maakt het zitvlak ook weer kleiner. Ook moet ik nog uitvogelen hoe ik die vulling er in krijg aangezien de ritsopening aan het grote kussen zit. Het liefste zou ik die kussentjes er gewoon af hebben, maar ze zitten vastgenaaid :(!!

1 mars 2021

Réponse : i-Sofa

Beste klant, bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend dat je niet tevreden bent met de Nobu hoekbank. Omdat bij ons geen ordernummer of klantnaam bekend is kunnen we niet inhoudelijk reageren op je bericht. Zou je ons een mail willen sturen naar info@i-sofa.nl of telefonisch willen contacteren op het nummer +31 (0)26 2135193 zodat we samen tot een oplossing kunnen komen? Alvast bedankt en nog een prettige dag gewenst! Vriendelijke groet i-Sofa.

Soho bank, geweldig!

De Soho bank is gisteren geleverd en gemonteerd. Van de bezorging word je keurig op de hoogte gehouden en de bank werd snel en vakkundig gemonteerd. En wat zit hij heerlijk!

6 août 2020

Langere leveringstermijn dan…

Langere leveringstermijn dan aangegeven.
Beschadigde poot.

16 décembre 2019

Réponse : i-Sofa

Beste An, bedankt voor je beoordeling. We hebben niet eerder bericht van je ontvangen over de beschadiging aan de poot. We lossen dit uiteraard graag voor je op. Zou je ons afbeeldingen toe kunnen sturen van de beschadiging? Dit kan naar info@i-sofa.nl. Dan bekijken we direct hoe we de klacht op kunnen lossen. Daarbij zouden we het erg waarderen als je de beoordeling nog eens zou willen overwegen. Wanneer we niet op de hoogte zijn van een klacht kunnen we deze immers ook niet oplossen. Daarbij staat goede service bij ons hoog in het vaandel. We vernemen graag van je en wensen je alvast een prettige avond toe! Een vriendelijke groet, het i-Sofa team.

Mooi!!!

- Heel vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel.
- Uitstekende kwaliteit.
- Betrouwbaar: wat afgesproken is wordt nagekomen.
- Goede prijs!

3 juillet 2019

Super slechte service

Hele slechte service. Begin januari 2 dezelfde stoelen besteld via website, levertijd 8 dagen. Medio februari zelf maar eens geïnformeerd naar de leverdatum, kreeg te horen dat er slechts 1 stoel op voorraad was en dat de andere gemaakt moest worden. Deze zou de volgende week worden afgeleverd. Heb mijn angst uitgesproken voor kleurverschil in de stoelen omdat 1 van voorraad kwam en andere nieuw gemaakt zou worden, maar dit werd tegengesproken. Zou niet kunnen gebeuren.
Na veelvuldige mailwisselingen werden half maart uiteindelijk 2 stoelen geleverd, met verschillende kleuren poten die ook nog eens beschadigd waren en er zat kleurverschil in de stof. Na veelvuldig mailcontact (telefonisch nooit bereikbaar, altijd voicemail), zouden nieuwe onderstellen opgestuurd worden. Klacht over kleurverschil wordt niet serieus genomen. Na wederom veelvuldig mailcontact (van mijn kant, niet vanuit i-Sofa) krijg ik half april uiteindelijk een voorstel dat de stoelen opgehaald gaan worden door de fabrikant om nieuwe onderstellen te monteren. Tijdelijke vervanging wordt niet geregeld, maar belofte dat ik de stoelen slechts 1,5 week zal missen, dan zijn ze gerepareerd en weer in mijn bezit. Eind april weer niets gehoord, krijg ik op mailbericht van mijn kant een reactie dat de fabriek (in Polen) vakantie heeft en dat er pas in de week van 6 mei een afspraak met mij wordt gemaakt om de stoelen op te halen en te repareren. Ik doe een beroep op ontbinding van de overeenkomst op grond van Artikel 13 en 15 van de Algemene voorwaarden van i-Sofa. Benieuwd of ik nu wel direct een reactie van i-Sofa krijg.

4 mai 2019

Réponse : i-Sofa

Beste Melanie, Bedankt voor je bericht. Er zijn inmiddels heel wat contactmomenten en e-mailwisselingen met je geweest. Het lijkt ons niet nodig om deze allemaal op te sommen, maar wel om aan te kaarten dat hetgeen jij stelt m.b.t. de communicatie in onze ogen niet juist is. Wij hebben je e-mailberichten altijd op zeer korte termijn beantwoord, ook hebben we je meerdere malen telefonisch gesproken. In het geval wij telefonisch niet bereikbaar zijn dan is dat gelegen in het feit dat we in de showroom zijn met klanten en de telefoon niet aan kunnen nemen, dat hebben we je ook een keer telefonisch uitgelegd. Je gaf aan dat de bij ons gekochte stoelen naar wens zijn, ze lekker zitten en dat ze goed bij je interieur passen, maar dat er een kleurverschil is wat opgelost moet worden. Wij hebben intern bekeken hoe we deze reparatie zo goed en snel mogelijk uit kunnen voeren. In eerste instantie dacht de fabriek dat het de snelste optie was om de frames op te sturen en een externe servicedienst de onderstellen aan huis te laten monteren. Later, na overleg met de productiemanager, bleek dit geen goed idee te zijn omdat zo niet te garanderen was dat de onderstellen netjes gemonteerd zouden worden. Het is technisch gezien namelijk best een lastige klus, aangezien het geen los onderstel betreft maar een onderstel die rondom volledig bevestigd moet worden. Hierover hebben wij zowel telefonisch als per e-mail contact met jou gehad. Je gaf aan het allemaal heel vervelend te vinden, maar akkoord te gaan bij een reparatietijd van 1,5 week. In verband met de feestdagen, waardoor de medewerkers van de fabriek een paar dagen vrij waren, was het niet mogelijk om de stoelen vorige week op te halen. Hierover hebben we ook mailcontact gehad. Uiteraard vinden we het vervelend voor je dat e.e.a. vanwege deze situatie langer op zich laat wachten. Inmiddels weten we dat de stoelen deze week bij je opgehaald worden en je mag ervan uitgaan dat we er altijd alles aan doen om onze klanten de beste service te verlenen en gehoor te geven. We hopen net zoals jij, dat deze reparatie spoedig opgelost wordt en dat je in volle tevredenheid van je meubels kunt genieten! Een vriendelijke groet, het i-Sofa team.

Slechte service mbt levering

Slechte service mbt levering. In juli 2017 een stoel besteld; de leveringstijd zou 4 - 6 weken zijn. Na 6 weken nog niets vanuit i-sofa gehoord en uiteindelijk zelf maar contact opgenomen.
Omdat de fabriek in de vakantieperiode 4 weken gesloten zou zijn, konden ze niet aan de eerder afgegeven leveringstijd voldoen en zou het hooguit 7 weken langer kunnen duren. In totaal zouden we 13 weken geduld moeten hebben. Echter heeft I-sofa uitgesproken dat ze verwachten eerder dan die 13 weken te kunnen leveren.
Inmiddels zijn we ruim 14 weken verder; is er wel betaald, geen stoel en is het radiostilte vanuit i-sofa…

24 octobre 2017

Réponse : i-Sofa

Beste Yvette. Bedankt voor je review. Wij hebben geen producten op voorraad staan en maken alles speciaal op bestelling voor de klant. Zoals bovenstaand juist omschreven is er in de zomervakantie altijd een fabriekssluiting. Helaas konden we daardoor je bestelling niet binnen de aangeven levertijd bij je afleveren. Wij hebben daarover mailcontact gehad en onze excuses aangeboden. Helaas zijn wij ook afhankelijk van de productie. Je bestelling is in oktober bij je afgeleverd en we hopen je dat er blij mee bent! Een vriendelijke groet, het i-Sofa team

Super!

Ontzettend goede service en klanttevredenheid

20 février 2016
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus