Happy-Horse Rideudstyr Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Rigtig fin vare-et islænder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blå farve. Fik rigtig god hjælp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... Voir plus

L'entreprise a répondu

God kundeservice og ok leveringstid🙂 Bestilte et par ridebukser om lørdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hånden om fredagen 😊 De er hurtige til at besvare henvendelser p... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.

Det har været sådan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er så søde, imødekommende og fleksible med hjælp, spørgsmål og diverse behov man har. Når jeg mangler noget rideudstyr, vil... Voir plus

1. Centre de randonnée équestre

Informations provenant de diverses sources externes

Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

703 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

78 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig god service 👌🏼🤩

29 décembre 2025

Hejsa
Mange tak for det, og tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os :)
Team Happy Horse

Altid en fornøjelse at handle der

Altid en fornøjelse at handle der. God service og hurtig ekspedition, altid glade og smilende medarbejdere der i den grad giver børn og voksne en dejlig oplevelse.
Klart et besøg værd.

28 décembre 2025

Hej Christine
Det er altid dejligt at se jer i butikken, tak for den flotte anmeldelse :)
Team Happy Horse

Super service.Bestilte varer den ene…

Super service.Bestilte varer den ene dag og kunne hente den næste dag.Det kalder jeg service.

Hej Kirsten
Tak, tak, tak for den fine anmeldelse :)

Super

Super nemt at handle hos Happy-horse, lynhurtig levering og alt var som det skulle være.
Altid god service 😊

Hej Vibeke
Det er vi bare glade for at høre, tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Hurtig levering

Hej Annette
Så er det jo lige som det skal være, tak for anmeldelsen :)

Intet mindre end fantastisk

God og overskuelig hjemmeside. Fantastisk service og super hurtig levering. Ikke sidste gang jeg har handlet hos Happy-Horse rideudstyr

Hej Christina
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os :)
Team Happy Horse

Virkelig hurtig levering og nem…

Virkelig hurtig levering og nem hjemmeside at bestille på.
Ville ønske man fjernede de varer der er udsolgt, så man ikke skal sidde og bladre igennem dem også 🙈

14 juillet 2025

Hej Lisbeth
Tak for den flotte anmeldelse og din feedback, vi tager det til efterretning fluks :)

Super service

Super service
Blev sendt samme dag og lever helt op til forventningerne

15 juillet 2025

Hej Berit
Tak tak tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering.
Det var nemt at finde det jeg skulle bruge, endda på tilbud. Jeg glæder mig til at prøve mit køletæppe til bilen når hunden og jeg skal til prøve

12 juillet 2025

Hej Maria
Tusind tak for anmeldelsen, jeg håber køletæppet blir en succes hos hundedyret :)

Lækkert tilbud

Lækkert tilbud, og ualmindelig hurtig ekspedition.

23 juin 2025

Hej Misja
Tusind tak for anmeldelsen, vi bliver rigtig glade når vores indsats falder i god jord :)

God hjemmeside

God hjemmeside, perfekt levering og varen helt i top.

6 juin 2025

Hej Anette
Tusind tak for den flotte anmeldelse, vi gør vores allerypperste, så vi er så glade når det falder i god jord :)