Vi fik lavet nyt gæstetoilet, gang og bryggers fra Haugaard og omegnens VVS. Erik Jensen stod for projektstyring med Vvs, murer, tømrer og elektriker. Vi var meget imponeret over at alt kørte efter... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg var ude i min mors lejlighed da hun skulle have hjælp med en radiator og sat nyt blandingsbatteri op. Der kom en venlig og imødekommende håndværker ved navn Markus ud. Som ordnede radiatoren uden... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har fået lavet 2 nye badeværelser samt malet hele vores hus og ordent gulv Alt dette gennem Haugaard VVS Vi har haft et fantastisk samarbejde og kun haft super dygtige håndværkere som ikke... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Mose Alle 17, 2610, Rødovre, Danemark
- ho@haugaardvvs.dk
- www.haugaardvvs.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dyrt firma med urimelig timefakturering
Timeafregning starter mere end én time før ankomst til adressen, med begrundelse; medarbejderen skal sættes ind i sagen (selv på simple opgaver). Der bliver ofte sendt to mand til opgaver, hvor én mand bør kunne udføre opgaven alene. Der er et opstartsgebyr på 825 kr. og timesatsen er 550 kr. pr. mand, plus moms. I tillæg kommer miljø- og fakturagebyr, hvilket alt i alt gør Haugaard & Omegnen til et dyrt bekendskab.
Jeg kan ikke anbefale at bruge Haugaard og hvis man alligevel skal anvende dem, vil jeg anbefale at få et prisoverslag på forhånd.
Fair pris og en sjældent god oplevelse
Svært at finde gode håndværkere ? Det syntes vi da vi skulle renovere køkkenet i lejligheden. Men valget faldt på Haugaard & Omegnens VVS, som gav en god rådgivning og virkede troværdige.
Prisoverslaget var rimeligt og under byggeperioden var det 100% styr på hvornår og hvad håndværkerne skulle lave. Det var en super god proces, og kvaliteten er i orden.
Jeg har netop fået fakturaen som så viser sig at være en anelse under overslaget, så på alle måde kan vi anbefale Haugaard & Omegnens VVS.
Høj kvalitet
Har både fået lavet nyt flot køkken (2015) og genetableret et ekstra toilet i et meget lille vaskerum (Oktober 2016). Begge dele er løst med meget højt kvalitet.
Jeg fik hvad jeg blev lovet.
aftalen holdt den aftalte pris og leverancen var til aftalt tid, super service
Yderst tilfreds med udførelsen af to badeværelser og ny rørføring i kælder.
Vi har fået lavet to nye badeværelser (et i stueplan og et i kælder) og udskiftning af alle rør i kælderen. Vi havde derfor i en periode huset fuld af forskellige håndværkere, der alle var meget behagelige at have inden for vores døre. De udførte et flot og godt stykke arbejde og fik klaret det indenfor den aftalte tidsramme. Gennem hele forløbet havde vi en god og konstruktiv kommunikation med firmaet. Vi kan kun anbefale dette firma.
Flot arbejde. Aftaler overholdt
VVS Installation af pillefyr og solvarme
Har fået installeret komplet varmeanlæg med pillefyr og solvarme. Opsætning af pillefyr, vandvarmer, solvarme og diverse rør og pumper. Alt VVS arbejde i fyrrum med tilslutning til stuehus. Anlægget ser flot ud og virker helt efter hensigten. De arbejdede sent fredag eftermiddag for at få anlægget til at køre inden weekenden så jeg kan kun anbefale Haugaard
Pris og levering var som aftalt.
Grådigt firma
En 10 minutters besigtigelse af vores varmtvandsbeholder kostede os 1000kr. Hele besøget tog knap 10 minutter hvoraf montøren brugte halvdelen af tiden på at kritisere udførelsen af en anden VVS installation - en installation som i øvrigt viste sig, at være udført af HaugaardVVS selv. Fremsendte faktura lød overraskende på et 750kr grundgebyr + 30kr fakturagebyr + 15kr miljøafgift (ex. moms) dvs. knap 1000kr inkl. moms.
Lang svartid (knap 2 mdr.) på første henvendelse vedr. fakturarens størrelse. Ingen forståelse fra firmaet. Grundgebyr ex. moms på 750kr blev oplyst at dække serviceudkald på op til 30min varighed.
Telefonisk tilbud på udskiftning af varmtvandsbeholderen var næsten dobbelt så dyr som den pris vi endte med at få arbejdet udført til (af et andet firma).
En tidligere anmelder betegner Haugaard som et grådigt firma - hvilket jeg synes rammer fuldstændigt plet. Vi vil aldrig bruge HaugaardVVS igen, og vil fraråde andre at gøre det.
Ok arbejde, utrolig dårlig service
Fik et stykke udført ordentligt, men fakturaen stemte på ingen måde overens med det udførte.
Indtrykket er et firma, der ønsker at snyde folk for at tjene ekstra penge.
Vil aldrig benytte mig af firmaet igen og kan ikke anbefale det til nogen.
Meget dyr + dårlig service
Jeg havde for nyligt et lugt problem med med vaskemaskine, som jeg frygtede skulle laves eller skiftes ud. Da jeg bor til leje i et almennyttigt boligselskab, kan jeg ikke selv bestemme hvem der sendes ud for at løse problemer af den type. Det blev en ansat hos Haugaard og Omegnens VVS som kom og besøget forløb således:
Manden stak hovedet ind i min vaskemaskine og gav mig ret i at den lugtede. Bagefter viste han mig via Google en side hvor andre mennesker havde skrevet ind med samme problem. Så gik han igen.
Få dage efter fik jeg en regning på knap 1000 kr. Da jeg ringede til dem for at høre om det ikke var en fejl at tage næsten tusind kroner for et besøg på ti minutter som endte ud i at pege på en forbrugerhjemmeside, blev jeg mødt med arrogance og uforståelige forklaringer på fakturaens størrelse.
Jeg kan på ingen måde anbefale Haugaard og Omegnens VVS.
Fakturer ydelser der aldrig er blevet leveret.
Jeg kan på ingen måde anbefale firmaet Haugaard & Omegnens VVS. Arbejdet er sjusket og der bliver faktureret for ekstra timer mm. - ydelser der aldrig er blevet leveret. Det er fuldstændig umuligt efterfølgende, at indgå i en dialog med firmaet omkring de ukorrekte faktureringer.
Et lille projekt (tilslutning af gaskomfur) blev over 2000 kr dyrere end aftalt.
meget dyrt bekendtskab, grådigt firma
er dobbelt så dyr som andre VVS firmaer og kommer vidtløftige forklaringer på fakturaen størrelse
Klamphugger
Vores lille badeværelse på 4.5 m2 skulle renoveres i totalentreprise af Haugaard og Omegnens VVS. Umiddelbart en lille opgave, men det kom til vare 2 1/4 år, 3 syn og skøn i Ankenævnet for Tekniske Installationer, 18 måneder uden bad, 3 afhjælpningsforsøg, 2 terrazzogulve, 3-4 fliseopsætninger, forkert fald 2 gange, sjusk i lange baner, ringe projektstyring, overfakturering af ekstra arbejde og ingen tidsplan. 3. afhjælpningsforsøg på ialt 14 dage blev aftalt mellem vores advokat og Ankenævnet for Tekniske Installationer - denne tidsplan blev heller ikke overholdt.
Det er ubegribeligt for mig, at så lille en opgave kan tage så lang tid.
Vi havde ikke fået lavet en kontrakt, og når først håndværkeren er startet, er det umuligt at smide ham ud, uden et erstatningskrav.
Vi har selv lavet badeværelset færdigt, og vi har mistet enhver tillid til Haugaard VVS. Ankenævnet for Tekniske Installationer tillod 3 afhjælpningsforsøg, uden at deres garantiordning trådte ind og lavede badeværelset færdigt.
Næsten røveri
Vi havde problemer med vores toilet og ringede til Haugaard VVS for at høre, om man kunne reparere det. Det eneste VVS'eren gjorde, var at reklamere for, at vi skulle have et nyt - til 4.000,- - samt et eller andet meget avanceret toiletbræt, og det tog ham 10 minutter. Til gengæld skal vi nu betale knapt 1.000,- for de 10 minutters tilstedeværelse, som Haugaard VVS oven i købet tillader sig i en efterfølgende mail at kalde "et kvalificeret og dygtigt udført arbejde af vores medarbejder."
Det er sjovt som man kan opleve ting forskelligt. Jeg havde besøg af en VVS-er, der irettesatte mig for at være i tvivl om vi lige havde 4000 kroner til et nyt toilet, kritiserede toilettets udseende (udenpå), gjorde stor reklame for et særligt toiletbræt, og nægtede at give et tilbud på reparation. Det er så hvad Haugaard VVS kalder et kvalificeret og dygtigt udført arbejde.
Næste gang vi eller nogen i vores omgangskreds har brug for at blive skældt ud af en blikkenslager, vil vi anbefale Haugaard. Hvis der er brug for reelt VVS-arbejde, anbefaler vi nogen andre.
Overholdt aftaler, men lidt dyr
Overholdt alle aftaler og skiftede fint mit defekte vandrør, men 2700,- er bare lige i overkanten for sådan en banal opgave
Dårligt håndværk
Dårligt udført arbejde ved tilslutning af gaskomfur: Gasrør ikke i vatter, to blus på komfuret er ødelagte. Regningen var horribelt stor. Indkøbspriser for materialer mere end dobbelt så høj som normale indkøbspriser. Arbejdstid forøget (=større regning) da håndværkeren måtte køre flere gange fordi han ikke udførte arbejdet korrekt og som aftalt. Da vi efterfølgende ringede for at klage til firmaet blev vi udsat for en temmeligt ubehagelig telefonsamtale.
ikke helt tilfreds
Håndværkeren forsøgte 2 gange at smutte før arbejdet var færdigt. Afleverede en vandhane hvor koldt og varmt vand var byttede om og et toilet som løb.
Forkerte priser på fakturaen og så kom der pludselig et faktura gebyr på fakturaen.
Ellers var arbejdet udført til tiden.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.