Håret var i ytterste klasse! Har 17 års erfarig med extension, men HC hair topper alt😊Jeg er en meget selektiv person når det kommer til hår og sminke, og jeg handler kunn fra firmaer som leverer i y... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd med kjøpet mitt av hårextensions fra denne butikken – igjen! 😊 Jeg har bestilt her mange,mange ganger tidligere, og kvaliteten er stabilt god hver gang. Håret føles mykt, ser naturli... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig kjapp levering, stor mengde hår på 55cm lengde, hele 200g!! Ved evt retur er det mellom 70-80kr i motsetning til det dobbelte til den leverandøren jeg brukte tidligere. Kommer definitivt til å... Voir plus

1. Fournisseur d'extension de cheveux

Écrit par l'entreprise

HCHair.no er en norsk leverandør av hair-extensions. Vi har siden 2013 solgt europeisk og indisk hair-extensions i luksusklasse til kunder i hele Norge. I vår nettbutikk finner du butterfly weft extensions, tape weft extensions, weft extensions, invisible tape-extensions, tape-extensions, invisible clip-on extensions, clip-on extensions, ponytail extensions, hairband extensions og tilbehør til dine hair extensions. Frakt 1-3 virkedager - Norsk nettbutikk - Velg mellom Klarna faktura eller Vipps som betalingsløsning. Trenger du hjelp med fargevalg på ditt løshår eller ønsker du å finne ut hvilken extensions-metode som er best for deg? Ta kontakt med oss på e-post post@hchair.no så skal vi hjelpe deg med å finne riktig farge og extensions-metode slik at du kan få det lange og fyldige håret du ønsker deg.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

4,5

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Sorry my mistake

Hc hair has not done anything wrong to me Please accept my apologies hc hair I'm sorry, 🙄 I made a mistake reviewing your company thinking it was the other company I was meant to be reviewing called HGC hair restoration so anybody reading my mistake review take no notice anybody can make a mistake😒 I just checked the correct business does not even have a account on Trust pilot so my apologies sorry hc hair 🤗 I'm so embarrassed 😳😟 🥵😫😭 I'm sorry 🙏🏿 forgive me I just gave you five stars

14 juillet 2023

Hi.

This review is not about our business. We kindly ask you to remove this.

BR

Fornøyd, MEN

Rask leveranse. Håret var faktisk deilig å tykt!! Kjempe fornøyd med det. Det holder seg uflokte og fint, men herligfred som det snøss, hele baderomsgulvet er fult av hår etter jeg har stelt meg, det er et stort minus for meg for med den snøssinga blir det veldig tynt fort! Leve tiden er litt for kort etter prisen man gir for det, jeg kjøpte mitt i mars og kan ikke bruke dette lengre.

13 avril 2023

Hei Victoria.

Sånn skal det ikke være. Dersom du har problemer med våre produkter kan du ta kontakt med oss på post@hchair.no slik at vi kan hjelpe deg.

Nydelig hår

Nydelig hår, kjapp levering! Kommer garantert til å handle igjen😍

30 mai 2023

Hei Tone.

Rask levering

Rask levering, men veldig stiv pris i forhold til kvalitet på håret.

3 juin 2023

Hei Jeanette.

Takk for din review ❤️

Dersom du opplever noen problemer med produktet du har kjøpt hos oss kan du ta kontakt med oss på post@hchair.no slik at vi kan hjelpe deg.

HCHair

De sendte pakken samme dag den ble…

De sendte pakken samme dag den ble bestillt. Håret var nydelig så naturlig ut og kjennes utrolig behagelig ut. Lett og bruke samt lett og tilpasse. Kjempe fornøyd

1 juin 2023

Hei June.

Tusen takk for en så hyggelig review ❤️ Fint å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og kvaliteten på håret vårt.

Og håret er veldig bra

29 mai 2023

Hei Sissel.

Hei Monika.

Takk for din review ❤️

Dersom du har hatt noen problemer med vårt produkt setter vi pris på om du tar kontakt med oss på e-post post@hchair.no slik at vi kan hjelpe deg.

God kundeservice!

Butikken er hjelpsom med å finne farge og er ekstremt rask på å sende pakken når du bestiller. Tok under 48t med vanlig post. Hvis det er noe problem ordner kundeservice det kjapt og yter god service!

12 mai 2023

Hei June.

HCHair

Grønnskjær i hår og lang levering…

Fra tidligere opplevelse er fargen på håret er feil i forhold til fargen som vises på nett. Grønnskjær i alt.

Har prøvd å bestille igjen nå, bestilte for en uke siden og til tross for at det ble sendt på mandag har jeg enda ikke mottatt varen. Bestiller ikke her igjen.

3 mai 2023

Hei Anniken.

Det var veldig trist å høre at du ikke er fornøyd. Vi forsøker alltid å få fargene frem så godt som mulig på bilder, men hvordan de fremstår på bilder kan variere noe på forskjellige enheter pga forskjellig lysstyrke m.m. Dersom fargene avviker veldig anbefaler vi alltid kunden om å ta kontakt med oss på e-post slik at vi kan bistå med hjelp.

Vi ser i våre systemer at pakken din ble sendt fra oss fredag 05.05. Vi har vært i kontakt med Posten og fått beskjed om at pakken dessverre er noen dager forsinket pga eksterne faktorer utenfor Brings kontroll, men du vil mest sannsynlig motta denne i morgen.

HCHair

Nydelig hår, alt for synlig bånd

Håret i seg selv er helt nydelig. God kvalitet, fyldig og lik farge som på bildet. Er derimot veldig skuffet over båndet som går over. Det er tykt og synlig fra lang avstand. Kommer ikke til å ville bruke håret før jeg finner en bedre løsning, og det er veldig synd..

8 avril 2023

Hei Mariann.

Tusen takk for din review ❤️

Det er veldig synd å høre at båndet ikke falt i smak. Ta gjerne kontakt med oss på e-post post@hchair.no så skal vi selvfølgelig hjelpe deg med å finne en løsning slik at du får brukt produktet du har kjøpt hos oss.

Superfornøyd med håret!

Dette er x antall gangen jeg bestiller fra hc hair og håret er noe av d beste jeg har prøvd! Veldig silkemykt!! Rask levering og bra kundeservice!!

27 mars 2023

Hei Emilie.

Tusen takk for en veldig hyggelig review og 5 stjerner ⭐️ Fint å høre at du er fornøyd med våre produkter, leveringstiden og vår kundeservice ❤️

Rask levering

Rask levering, gode priser og kvalitet

4 mars 2023

Hei Emma.

HCHair

Jeg har kjøpt hår der i flere år og er…

Jeg har kjøpt hår der i flere år og er svært fornøyd.Kvaliteten på håret er så mye bedre enn de andre jeg har prøvd. Kan anbefalesi.

2 mars 2023

Hei Frithjof.

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så hyggelig review og 5 stjerner ❤️⭐️

HCHair

Har brukt hchair i flere år

Har brukt hchair i flere år. Håret har alltid bra kvalitet. Rask levering. Jeg bruker tape-extension, og enkelte ganger har limet vært svært vanskelig å løsne(med remover). Resultert i mye tap av eget hår. Ellers veldig fornøyd.

25 février 2023

Hei Siv.

Tusen takk for din review ❤️

Vi jobber hele tiden med å utvikle våre produkter slik at vi kan tilby det beste for våre kunder og setter stor pris på din tilbakemelding.

Supert

Bra kvalitet, rask levering, stort utvalg.

24 février 2023

Hei Amalie.

Mvh HCHair

Ingen over, ingen ved siden av 💯

Ingen over, ingen ved siden av 💯 Vaffal ikke andre alternativ for oss husmødre som også skal ha maten i munnen på husets klan, store og små. Veldig gla dere finnes! 💯🥰

5 février 2023

Hei.

Så flott å høre at du er fornøyd ❤️

Tusen takk for din fine anmeldelse og 5 stjerner ⭐️