Speedy delivery! Jag fatter ikke hvordan det kan lade sig gøre at få varerne udenfor døren inden der er gået et døgn. Men det sker ofte. Man bestiller. Næste morgen står varerne udenfor min dør. God h... Voir plus
Jeg fik sendt forkerte varer men kundeservice, rettede det og efter sender nye vare dd. Så kundeservice i top, og jeg satser bestemt på at den nye forsendelse indeholder rette varer ellers må jeg jo æ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har aldrig oplevet så hurtigt levering. Har bestilt nogle produkter om søndagen omkring kl 11:00 og mandag morgen klokken 6:00 var min ordre leveret. Virkelig imponerende!
Synes det går ekstrem langsomt i forhold til andre webshops. Chatbot siger pakken er leveret (butik) for 3 dage siden. Men hører intet. Ringer på 4 dagen og de kan godt se at den bare står registrere... Voir plus
- Magasin de vitamines et compléments alimentaires
- Boutique de santé et beauté
- Boutique de produits diététiques
À propos de Helsam
Écrit par l'entreprise
Helsam
Hos Helsam kan du gå på opdagelse i et bredt sortiment af kosttilskud, økologiske og funktionelle fødevarer samt personlig pleje – nøje sammensat med faglig indsigt og fokus på kvalitet.
Vi bygger på mere end 40 års erfaring med naturlige valg og gode vaner til en hverdag i balance.
Har du brug for hjælp til at finde det, der passer bedst til dig, er du altid velkommen i en af vores 35 butikker. Her møder du passionerede medarbejdere, der giver personlig og specialiseret rådgivning med udgangspunkt i dig.
Din oplevelse betyder meget for os. Derfor sætter vi stor pris på, at du deler din feedback – den hjælper os med at blive endnu bedre, både online og i butik.
Helsam.dk
Udforsk vores fulde sortiment online – eller besøg en af vores butikker og få personlig vejledning.
Rønsdam 1, 6400, Sønderborg, Danemark
- 74 45 81 40
- helsam@helsam.dk
- www.helsam.dk
Demande des avis aux clients
Nem bestilling og meget hurtigt levering
Er bare tilfreds 💙
Helsam er godt og handle med og lige de…
Helsam er godt og handle med og lige de ting jeg har brug for 😉
Alt kørte efter en snor
Alt kørte efter en snor. Tusind tak. God service i Helsam butikken da jeg hentede pakken.
Venlig kompetent betjening.
Godt tilbud
Godt tilbud, hurtig levering, gratis fragt ved afhentning i butik. Kan det være bedre?
Hurtigt og effektivt
Hurtigt levering i go beholder på grund af den kvalitets indpakning .
Og go produkter.
Jeg er ked af at jeg ikke bare kan give fem stjerner uden at skulle forklare alt muligt
Jeg er ked af jeg ikke bare kan give fem stjerner uden at skulle forklare alt muligt
Dejligt stort udvalg til gode priser
Dejligt stort udvalg til gode priser. Vanvittig godt service i butikken i Næstved.
Kan klart anbefales.
God rabat og hurtig levering.
Altid en god oplevelse 😃👍
Pakken kom frem rigtig hurtigt
Pakken kom frem rigtig hurtigt - dog var nogen af varerne mast, men det vil ikke påvirke brug - så alt ok herfra.
Selve ordren går hurtig og fint igennem…
Selve ordren går hurtig og fint igennem - men levering er noget af en hovedpine.
Jeg får en meddelelse fra Jer om at anmelde en vare, jeg ikke har modtaget endnu. På fragtinfo står min adr. som leveringsadresse, men det viser sig, at jeg selv skal hente den i Lyngby, hvorfra jeg intet har hørt. Så det synes jeg er en gang rod