Banner for Himmerland Forsikring gs.

Himmerland Forsikring gs. Avis

3 269
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sagen blev ordnet hurtigt og professionelt. Desværre var det midt i ferietiden så det tog lidt længere end normalt men alt i alt en fremragende hændelse (bortset fra tyveriet der gjorde at jeg havde b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service – og man føler sig ikke som et nummer i køen Jeg er meget tilfreds med Himmerland Forsikring. Jeg oplever en supergod service, hurtig respons og altid venlige og kom... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Under en nylig rørskade i vort hjem Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Himmerland Forsikring har rigtig god service, er super enkle at have med at gøre, og ikke mindst gode priser.

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Compagnie d'assurance

À propos de Himmerland Forsikring gs.

Écrit par l'entreprise

Vores forretning starter med dig – og alle vores andre kunder. Som kundeejet selskab arbejder vi nemlig for dem, der er en del af fællesskabet. Det har været vores tilgang i mere end 135 år.

Hos os møder du mennesker, der gerne vil gøre det enkelt og trygt for dig at være godt forsikret. Derfor får du forsikringsløsninger, der giver mening, og rådgivning, der er til at forstå.

Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Og vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du slipper for unødige bekymringer. for dig.

Et kundeejet selskab, der er til for dig

Écrit par l'entreprise

Som kundeejet selskab har vi fokus på dig og din hverdag. Du får forsikringer, der giver mening – og rådgivning, der er til at forstå. Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du kan bruge tiden på det, der betyder mest for dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(3 269)

484 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem at komme i kontakt med.

Altid nem at komme i kontakt med, man skal ikke vente i telefonen i flere minutter inden man kommer i kontakt med en medarbejder.
Medarbejderne er altid flinke og oplysende at tale med.
Så 5 stjerner herfra. 😊

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte stjerner og de pæne ord.

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores tilgængelighed og vores service.

Hej Lene,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så skønt at høre, at du synes I får en god behandling - det er jo lige sådan, det skal være!

Noté 5 sur 5 étoiles

Service på højt plan og rare mennesker…

Service på højt plan og rare mennesker at tale med og får svar på det man spørger om , kan kun anbefale til andre

Hej Thomas,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for det!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores tilgang.

Noté 2 sur 5 étoiles

Glemte opsige indboforsikring og glemte…

Glemte opsige indboforsikring og glemte overflytte/nytegning af hundeforsikring

Hej Dorte

Tak for anmeldelsen.

Endnu en gang kan jeg kun beklage, at flytningen i sin tid ikke forløb optimalt, og at der var dele af processen, som gav anledning til frustration. Det er naturligvis ikke sådan, vi ønsker, at det skal være.

Vedrørende indboforsikringen blev forholdet håndteret og rettet, da vi fik kendskab til det, og du fik dengang information om, at tingene var bragt i orden.

I forhold til hundeforsikringen kan jeg se, at der var dialog om flytningen, men at der ikke blev registreret en fuldt gennemført flytteanmodning i systemet på daværende tidspunkt. Sagen blev efterfølgende håndteret, så din forsikringsdækning blev korrekt placeret.

Jeg forstår godt, at oplevelser som disse kan sætte sig og fylde. Når det er sagt, er det samtidig ærgerligt, at forløbet fortsat fører til en negativ anmeldelse flere år efter.

Derfor håber jeg også, at vi på sigt får mulighed for at vise, at vi kan levere en bedre oplevelse – og dermed gøre os fortjent til flere stjerner.

Sisse, Himmerland Forsikring

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid klar med en hurtig og retfærdig…

Altid klar med en hurtig og retfærdig løsning på ens problem.

Hej Kurt,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service gode priser nem at…

Super service gode priser nem at kontakte😁😁

Hej Jens,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med både service, priser og tilgængelighed.

Giver 4 stjerner..

Giver 4 stjerner... Den sidste stjerne kan de få hvis skadesbehandling er i top... Og det vides heldigvis ikke 👍
4 stjerner for kundeservice... Det er super service.
Trustpilot burde dele forsikrings branchen op i 2 dele... Kundeservice og skades behandling.
Men bedst af alt er at Himmerland forsikring er en fond.
Top i orden herfra, 🔟

17 avril 2026
Avis spontané

Hej Thomas,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak skal du have!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds og synes vi fortjener 4 flotte stjerner for vores service - vi håber selvfølgelig at vi med tiden kan gøre os fortjent til den sidste stjerne også.

Dejligt at du ville dele din oplevelse med os. Det betyder mere end du aner!

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Hej Sussi,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med service og responstid.

Top Service

Top Service , auf auf Deutsch😊

Hej Dennis,

Tusind tak for de flotte stjerner!

Dejligt at høre, at du synes servicen var i top.

Hurtig og fin ekspedition

Hurtig og fin ekspedition

Hej Billy,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Det glæder os, at du er tilfreds med vores service og responstid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Assurandøren var meget fyldest gørende…

Assurandøren var meget fyldest gørende vidste hvad han snakkede om og var meget grundig med at svare på mine spørgsmål så jeg forstod mine rettigheder som kunde 👍👍👍👍👍👍

Hej Poul,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi bliver altid så glade for at modtage positiv feedback på vores service, så din anmeldelse falder i rigtig god jord her hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig gode forsikring god dækning…

Rigtig gode forsikring god dækning lille selvrisiko og ikke ret stor præmie og en god service👍

Hej Lars,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med både dækning, præmie og service! Så bliver det jo ikke ret meget bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og kvalitet, til en rimelig pris.

Vi har i flere år haft alle vores forsikringer hos Himmerland Forsikring. Kundeservice og personale er meget arrangeret og er hurtige til, at sætte sig ind i problemet.
Efter min opfattelse, er de også konkurrencedygtige på pris og kvalitet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Himmerland Forsikring.

Hej Jørgen,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så skønt at høre, at I synes service, kvalitet og pris stemmer overens.

Den største anerkendelse vi kan få, er en anbefaling - så det betyder mere end I aner!

Forsikrings skifte. 😁

God service og rimelige priser på forsikringer.

Hej Helmer,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med dit forsikringsskifte herunder service og priser.

Kanon venlig

Hej Lars,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak for det!

Hej Niels,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, du er tilfreds med både service og priser.

Fantastisk service

Fantastisk service, alt beskrevet let og forståeligt

Hej Niels,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Det er så fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service og at du synes alt er beskrevet let og forståeligt.

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og responstid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået en utrolig god behandling

Vi har fået en utrolig god behandling. Himmerland Forsikring sendte en assurandør ud, det er rart at sidde sammen, når der skiftes forsikringsselskab.

Hej Pia,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner!

Vi er så glade for at høre, at det har været en god oplevelse at have en assurandør ude på besøg i forbindelse med skift af forsikringsselskab!

Det betyder meget for os, at I tog jer tiden til at dele jeres oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som forsikringstager gennem mange år

Som forsikringstager gennem mange år, er det en fornøjelse at opleve at når uheld er ude, så er dit forsikringsselskab der.
Det er en fornøjelses at være kunde i Himmerlands Forsikringsselskab, Dau bliver altid mødt med et levende menneske når man ringe dem op, og ikke en dødsyg computer du skal tale med.
Du modtager altid en venlig og kompetent medarbejder
Og er skaden man har været udsat for og er den dækket af sin forskning, er dækningen på din nem konto få dage efter.
Hurtig nem og professionel behandling.

Mvh. Kim Falkenberg

27 avril 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Det er simpelthen bare så dejligt at høre, at du er tilfreds og synes det er en fornøjelse at være forsikret hos os!

Vi gør os altid umage for at levere en nærværende og professionel service, så det er så dejligt, at det netop er dét, du fremhæver her - det betyder rigtig meget for os!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus