Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

-som altid en god og grundig samtale inden klipningen, så forventningsafstemningen var på plads. Dejlig hårvask med de produkter som passer til mit hår og med skøn hovedmassage. Selvfølgelig var der... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra man træder ind i salonen, føler man sig velkommen og godt og professionelt behandlet. Dorte Holk og resten af hendes team er blandt de ypperste indenfor deres fag, hvilket understreges af, at kund... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde hos Holk Intercoiffure i 1,5 år og bliver klippet og farvet af Louise – den bedste frisør, jeg nogensinde har haft! Hun klipper perfekt, giver fantastisk hovedbundsmassage, og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mit første besøg hos Holk Intercoiffure, men bestemt ikke mit sidste! Jeg blev klippet og farvet af Louise (og Karla) - og jeg har aldrig oplevet så dygtige og grundige frisører før. Er virkelig glad... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Salon de coiffure

Écrit par l'entreprise

Ring til frisør HOLK INTERCOIFFURE på 75 52 24 54 eller book tid på websitet i vores online bookingsystem. Vi tager os god tid, vi kredser og hygger os om hver enkel kunde i vores moderne, men hyggelige salon. Vi glæder os til at forkæle DIG med en skøn, afstressende frisøroplevelse. Beliggende udenfor Kolding midtby i rolige omgivelser. Beliggende udenfor Kolding midtby i rolige omgivelser. Adressen er Gl. Kongevej 46, Kolding.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Dorte og Team de bedste

Dorte og Team, er bare de bedste. Top service fra man træder ind til man går igen, super dygtige fagligt og har bare følingen med deres kunde!

21 juin 2024

Réponse de Holk Intercoiffure

Tusind tak for din anmeldelse det betyder meget

Elsker mine besøg hos Holk

Dygtige frisører, god rådgivning og fantastisk service. Elsker mine besøg hos Holk.

12 avril 2024

Tusinde tak!

Fantastisk salon

Perfekt klipning af mit korte hår af Dorte Holk.
Når håret skal farves, nørdes der for at få det bedste resultat.
Altid hyggelig og hjertelig stemning i salonen.
God rådgivning
Den allerbedste anbefaling herfra.
Hanne

22 février 2024

Réponse de Holk Intercoiffure

Tusind tak, altid en fornøjelse

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid i særdeles kompetente hænder…

Som altid i særdeles kompetente hænder med godt resultat - og samtidig dejlig afslappet og hyggelig stemning. Drikkevarer ad libitum og skønne massagestole. Kommet i salonen i adskillige år👍😀

9 janvier 2024

Tusind tak

Super god behandling

Super god behandling, meget kompetente i båd klip og vejledning om hvordan jeg efterfølgende skal gøre og behandle mit hår så det er sidder ordenligt

9 décembre 2023

Dejligt at høre!

Noté 5 sur 5 étoiles

Suveræn service og faglighed der sprænger skalaen!

Suveræn service og faglighed der sprænger skalaen!
Da jeg endelig mødte Dorte Holk efter at have surfet i 8 år blandt frisører, kunne jeg slappe helt af. Dorte Holk får med sin høje faglighed og nærvær frit lejde til at behandle mit hår, idet hun altid kan se hvad der klæder mig og kommer med forslag til nye frisurer. Jeg har prøvet lidt af hvert mht. frisurer, og kommer altid igen, nu i foreløbig 28 år. Stemningen i salonen er afslappet, men professionel. Man kan mærke at alle, både ansatte, kunder og salonhund har det godt. Det kan man ikke købe for penge, - men kommer af godt leder- og kollegaskab.

16 août 2023

Réponse de Holk Intercoiffure

Det er vi vildt glade for at høre

45 års gode oplevelser

Fra det øjeblik, jeg trådte ind i salonen for 45 år siden, er jeg mødt med en varm velkomst og en atmosfære af professionalisme og service mindset ud over det sædvanlige. Alle er engageret og dygtige, og det er tydeligt, at de brænder for deres arbejde, deres håndværk, kunderne og hinanden.

Så hvis du leder efter en frisørsalon, der virkelig leverer en førsteklasses oplevelse, er Holk Intercoiffure stedet at gå til. Jeg kan med glæde og fuld tillid give dem mine varmeste anbefalinger og jeg håber at kunne forstætte mine besøg de næste 45 år.

Endnu engang tak for en fantastisk dag og en endnu mere fantastisk frisure :-)

15 août 2023

Réponse de Holk Intercoiffure

Tusind tak for den fine besked, altid en fornøjelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tilfredshed gennem 20 år!

Blevet klippet der i 20 år, stopper aldrig. Altid smukt hår, fantastisk behagelig service og dejlig stemning i salonen. Kompetent vejledning. Er blevet klippet 2 andre steder og gik straks tilbage til Holk!

24 juin 2023

Réponse de Holk Intercoiffure

Vi er glade for at have dig her

Total luksus!

Total luksus!
Massagestole ved vaskepladserne, super vejledning og lækre omgivelser

14 décembre 2022

Dejligt at høre!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus