European Homecare ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Har handlet hos Homecare.dk igennem rigtig mange år, og oplever gang på gang hvor omhyggelige og omsorgsfulde de er, når det drejer sig om support, både på ting jeg har købt tidligere, men ogs... Voir plus

L'entreprise a répondu

Selvom det gik galt med leverancen, var firmaet hurtig til at afgive informationer om hvor pakken strandede hos firmaet der omdeler pakkerne. Pakkerne herfra leveres retur til forretningen der her... Voir plus

Bestilte varer kl. ca. 15, og havde dem dagen efter - ganske imponerende. Emballering knap så imponerende, da varerne lå i en papæske uden fyld, og derfor raslede rundt. En smule "chips" ville have gj... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har ikke tidligere benyttet mig af "European Homecare ApS" - Ingen misforståelser eller problemer af nogen art. God vejledning. Lever op til de givne informationer. Vil helt klart beny... Voir plus

1. Matériel et équipement d'hôpital

Écrit par l'entreprise

Homecare.dk - Sikker nethandel Nethandlen begyndte for mere end 20 år siden - Vi var med fra starten!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

403 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

SÆRKLASSE service og betjening.

SÆRKLASSE service og betjening.. Sent ude, skal bruge et alkoholmeter til lørdag, som gave. Ringer i dag, fredag eftermiddag og hører til et hos Homecare. Og ikke mindst om det kunne nåes. Super vejledning - ind på nettet, bestil og hent det selv........8 mininutter efter var det klar til afhentning !!!! Ikke nok med det, havde jeg problemer med at bestille noget ekstra tilbehør - det blev også løst på fornemmeste vis - tak. Hvis alkoholmeteret så også viser sig at virke, burde der være 6 stjerner :-). Tak til herren hos Homecare.

Venlig hilsen
Claus, Søborg

5 mars 2021

Jeg har lige læst anmeldelserne igennem…

Jeg har lige læst anmeldelserne igennem og jeg var faktisk lidt i tvivl om det var det rigtige firma om blev beskrevet.
Men det var det desværre og jeg kan slet ikke genkende noget af det i alle skriver. Jeg fik fat i en mand der var meget kort for hovedet og dårlig god tale med mig.
Vi havde købt et øretermometer da vi havde fået anbefalet et sådan som værende et perfekt redskab til at måle temperatur med. Har nu gentagende gang prøvet at anvende det efter de foreskrifter der er og hvis jeg skulle regne med det termometeret siger er jeg tæt på døden. 35.6 pyha. Jeg tænker det måske var mig der anvendte det forkert men jeg gør fuldstændig som der står man skal gøre. Det eneste manden sagde var at det jo var et øretermometer og at man skulle gøre det rigtig og så bad han om ordrenummeret og ville send noget til os. Tænker det er den manual som jeg selv kan gå ind og finde/har fundet. Men det fik jeg ikke noget at vide om og så lagde han på.
Meget meget mærkeligt og tænker ikke jeg måske skal betille mere der

1 septembre 2020
Logo de European Homecare ApS

Réponse de European Homecare ApS

Hej

Vi er kede af at læse din anmeldelse. Jeg kan se at vi har sendt dig en mail den samme dag du henvendte dig, med en forklaring på hvorledes øretermometre fungerer.

Hej

Så er jeg tilbage på kontoret.

Målinger i øret er altid lavere end rektal målinger. Det er beskrevet i dette link (under produktet på hjemmesiden).

Endvidere er det vigtigt at sensoren peger direkte på trommehinden, samt at der ikke er puds i øret.

Vi vil gerne se nærmere på termometret, for at konstatere om der er eventuelle fejl

Med venlig hilsen

Perfekt handel.

Perfekt handel.
Hurtigt, fleksibelt og særdeles god og behagelig kommunikation.

Når priserne så samtidig er særdeles attraktive er der tale om det perfekte sted at handle.

4 août 2019

Jeg havde en tvivlende reklamation på…

Jeg havde en tvivlende reklamation på købt produkt.
Ringede og talte med utrolig venlig medarbejder, som bad mig sende produktet til gennemsyn.
Genkalibreret samme sag som modtagelse, og returneret uden den mindste bøvl.
Kan kun anbefale at handle hos Homecare.
Torben

1 septembre 2018

Fik tilsendt en forkert vare og skrev …

Fik tilsendt en forkert vare og skrev selvfølgelig til Homecare. De svarede mig lynhurtigt og beklagede mange gange. Så jeg skulle bruge varen til en fødselsdagsgave fremsendte de hurtigt min rigtige vare! Er super glad for den gode service 5 stjerner herfra😊

13 mai 2017

perfekt

bestilte varer kl 14.50 fredag, besked om at varen var afsendt med track and trace kl 15.30. lørdag morgen kunne jeg hente pakken hos vores kiosk :) varen er som håbet og forsvarligt pakket.
absolut perfekt :)
købte en øretermometer :)

23 octobre 2016

Perfekt

Bestilte Blodtryksmåler før kl 16
Modtog den næste dag!
Fint pakket ind
Bedste pris på nettet og DANSK brugsanvisning :-)
Derudover er apparatet mega nemt at indstille
Så jeg er glad, og kan helt bestemt anbefale firmaet til andre

30 juin 2016