Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna... Voir plus

Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Voir plus

Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Voir plus

Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Voir plus

1. Service d'impression de photos

ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

431 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb service och snabb återbetalning

Snabb service och snabb återbetalning, då det pga. tekniska problem hade debiterats dubbelt.
Anders

28 février 2024
Avis spontané

Réponse de Idbild.se

Hej, nu var det ju visserligen ett bra betyg men vi misstänker att du har betygsatt fel företag ändå. Av flera anledningar. Dels har vi inga tekniska problem som skapar dubbelbetalningar. Alla våra betalningar sköts av Klarna. Du kan själv kolla detta så bör det se att du handlat av en annan butik än oss. Vi vet att en konkurrent till oss medvetet har satt i system att dubbeldebitera sina kunder. Det skulle vi aldrig drömma om att göra. Sedan ser jag att du själv har sökt upp oss här på TrustPilot. De flesta som skriver betyg om oss har fått en automatisk inbjudan. Det talar också för att du inte har handlat av oss.

Jag råder dig att kontrollera vilket företag du har handlat hos. Risken att det blir problem framledes är överhängande om du har handlat av det företag vi tror du har handlat av.

Kortet blev bra

Kortet blev bra, snabb leverans

17 janvier 2024

Grymt, tack för betyget.

Snabbt och smidigt

Enkelt sätt att ordna körkortsfoto

8 janvier 2024

Tack för recensionen!

Gänget på Idbild.se

För att man kan ta kort hemma och…

För att man kan ta kort hemma och leverans fort.

15 janvier 2024

Réponse de Idbild.se

Hej Annelie. Vad roligt att du gillar oss och vår tjänst. Ha en fin dag.

Bilderna är bra

Bilderna är bra, värt pengarna
Precise som det behövs på olika ställen

29 décembre 2023

Réponse de Idbild.se

Hej Saadeh. Tack för betyget! Ja vi är prisvärda, det måste vi hålla med om. Alltid något i dessa tuffa tider.

Smidigt och prisvärt

18 décembre 2023

Réponse de Idbild.se

Snyggt Adam. Tack för betyget.

Jag fick inga foton

Jag fick inga foton. Jag rekommenderar inte

5 décembre 2023

Hej Angelika,

Jag tycker du är väldigt orättvis som trots att vi flera gånger förklarat situationen för dig ger oss ett dåligt betyg när det uppkomna beror på något som du har ansvar för och som vi inte kan påverka.

Du försöker här ge sken av att det är vi som har gjort något fel så att du inte har fått bilderna. Det stämmer ju inte, det vet du ju också.

Vi ska därför förklara här så att alla kan förstå.

Du är skriven på en adress precis som vi alla är. Men du valde att få din order till en annan adress än din folkbokföringsadress. Då är det jätteviktigt och även endast ditt ansvar att du märker upp postlådan, postfacket, postboxen etc. med ditt namn. Annars kan inte PostNord dela ut brevet. PostNord kan ju inte dela ut post på en adress om inte mottagarens namn är uppmärkt på adressen. Då skulle ju vem som helst kunna få någon annans post. Det är inte så systemet fungerar.

Därför skickade PostNord brevet i retur till oss. Detta har vi meddelat dig och vi har ju även haft en konversation om det via mail med dig. Du fick även se en bild med det returnerade kuvertet med PostNords notering om att adressat saknades på den adress du angivit. Vi erbjöd dig att skicka ut bilderna igen mot en ny fraktkostnad. Du valde att tacka nej till det och inte betala en ny frakt.

Efter det har du inte svarat på de försök vi har gjort för att nå dig. Vi meddelade ju också dig idag via dagens mailkonversation om vad som skett och vems ansvar det är att märka upp din dörr/postlåda/postfack med ditt namn. Det är ju inget som vi kan göra. Ansvaret ligger på dig.

Vi kan som sagt fortfarande skicka ut din order igen. Hör av dig till oss, istället för att försöka ge sken om att vi inte levererat ordern eller inte gjort det vi kan/har ansvar för.

Det är ett bra företag

Det är ett bra företag. De jobbar snabb och mycket bra kvalitet. Jag är jättenöjd med min beställning.

13 novembre 2023

Tack för de fina orden!

Superseriösa och snabba

Superseriösa och snabba! Fotot till körkortet godkändes direkt av transportstyrelsen!!

19 octobre 2023

Réponse de Idbild.se

Tack för betyget Johan. Det värmer i ett kyligt Piteå.

Supernöjd!

Bra instruktioner, lätt att beställa och snabb leverans. (Plus i kanten att det satt en dubbelhäftande tejpbit på baksidan av korten för att underlätta att slippa leta fram limstiftet). Rekommenderar!

12 octobre 2023

Réponse de Idbild.se

Härligt att få läsa en sådan fin recension. Tack för det! Ha en fin dag.

Gänget på Idbild.se

Allt fungerade väldigt smidigt!

Allt fungerade väldigt smidigt!
Blev glad att korten blev tillklippta, trots att jag inte bett om det.

2 octobre 2023

Réponse de Idbild.se

Hej! Så roligt att läsa att du är nöjd med oss. Tipsa gärna någon du känner om vår tjänst.

Gänget på Idbild.se

Det var enkelt och gick snabbt

Det var enkelt och gick snabbt. Mycke bra.

30 septembre 2023

Réponse de Idbild.se

Tack för betyget. Ha en fin dag Magnus.