Ik en mijn kind Avis

4 969

3,8

Oplichters zijn het! Na een aankoop werden we erg sneaky getrakteerd op een Kortingsabonnement van 15 euro per maand en daar kwamen we 3 maanden later achter. Dat zijn de oplichters van winkelenensp... Voir plus

Via zoekmachine en daarna wat links aanklikken, kwam ik terecht bij deze mij totaal onbekende webwinkel. Ik heb de gok genomen door iets te bestellen en heb daar geen spijt van. Het ging allemaal gema... Voir plus

Al meerdere keren iets besteld op deze site. Als er ietsaan de bestelling niet klopt of niet geleverd kan worden, wordt er dezelfde dag nog gebeld. Als eet iets ontbreekt aan de bestelling wordt het d... Voir plus

Onlangs voor het eerst via deze site kleren voor mn zoontje besteld. Duidelijke site, goede voorraad en snelle levering. Zwembroekje dat ik besteld had was te klein. teruggestuurd met het bijgeleverde... Voir plus

Bien

5 k avis

(4 969)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

mooie kwaliteit kleding en goede service!

Ik heb al een aantal kledingstukken besteld via ikenmijnkind.nl en het is me elke keer super bevallen! Stoere kinderkleding van prachtige kwaliteit tegen een lage prijs, top shop dus!

26 juillet 2013

Snelle service!

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst en wederom volgde de levering al de volgende dag! De producten zijn goed (en goedkoop), dus ik kan het je zeker aanbevelen!

26 juillet 2013

super toffe site voor kinderkleding

ik heb geshopt voor me 2 zoontjes en heb super toffe kleren gekocht van name it..
kan in de winkels hier nooit zo veel van vinden maar deze site staat er bol van.
had binnen 2 dagen de kleertjes al binnen echt helemaal top!!!

25 juillet 2013

Prima site!

Snelle bezorging vaak via de brievenbuspost! Klein minpuntje, maar heel klein is, dat de keuze beperkt is, waardoor ik vaak maar een paar dingetjes vind die ik leuk vind en die in mijn maat zijn.

24 juillet 2013

Super goede en spoedige service

Geen gedoe. Bestellen, betalen en ontvangen.
En voor de prettige prijzen heeft mijn dochter (en ik zelf) nog eens wat anders in de kast hangen. Hartelijk dank!

23 juillet 2013

Wat een top service!

In mijn enthousiasme kwam ik er pas na het bestellen en betalen achter dat ik mijn kortingscode vergeten was in te voeren.
Ik gelijk een mailtje gestuurd en de situatie uitgelegd, waarop al snel een antwoord volgde; het bedrag van de korting werd teruggestort op mijn rekening. Als dat geen service is?!
De volgende dag werd ook nog eens mijn bestelling geleverd. Helemaal top!!!

21 juillet 2013

Goede kleding voor weinig geld!

Misschien is niet altijd alles in alle maten beschikbaar, maar er zit altijd wat leuks tussen! Goede kleding voor weinig geld.
Service is perfect; vriendelijk en vlot!
Kleding is altijd snel bezorgd.
Via "Neem contact op" makkelijk te bereiken en snelle reactie.
Bij retourneren staat geld al heel snel weer op de rekening.

21 juillet 2013