À propos de l'entreprise

1. Services juridiques & administration

Informations provenant de diverses sources externes

Innova advokatfirma er et moderne århusiansk advokatfirma, der leverer rådgivning inden for en række specialiserede forretningsområder.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse

Camilla Bayer har i 1.5 år været min advokat, i min bolig retssag.
Undervejs har Camilla og jeg haft et godt samarbejde. Jeg ved Camilla i min sag har knoklet ekstra meget, da hun brænder for bolig retssager.
Hertil har jeg også løbende oplevet at Camilla har rost mig meget for min hjælp med retssagen - trods jeg ikke selv synes jeg bidrog med meget.
Jeg lavede nogle opslag på FB, da vi havde brug for sammenligningslejemål til retssagen.
Her blev jeg kontaktet af andre, som har haft Camilla Bayer til at hjælpe dem med deres bolig retssager, hvilket de havde været glade for.

På retsdagen havde Camilla forberedt mig godt forinden, og trods jeg havde forestillinger om hvordan sådan en dag ville foregå, var det langt fra som først antaget. Taget situationen i betragtning, var Camilla med til at denne dag føltes som en oplevelse, hvor jeg både blev klogere og en erfaring rigere.

Alt i alt har jeg været enormt glad for samarbejdet med Camilla Bayer, fra INNOVA Advokatfirma

16 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

tynd indsats

Blev allerede presset til at indbetale kr. 30.000 inden jeg overhovedet fik lov at tale med en advokat ellers ville de ikke tage sagen.

Under første møde med advokaten blev jeg lovet at de ville følge mig helt til dørs. Efter 1 retsmøde mente de dog, at nu kunne jeg klare mig selv.

De ting der blev aftalt der skulle laves til 1 retsmøde blev ikke lavet. f. eks et ekstra brev med alle de skyldige beløb og ekstra grund. Advokaten havde heller ikke styr på datoen. Advokaten havde udfyldt papir forkerte til skifteretten mht. tilgodehavende. Advokaten glemte at få ting med og kiggede hele tiden på mig efter hjælp.

Forventer når man betaler kr. 3.500 i timen at advokaten er 100% skarp.

Jeg har betalt kr. 24.900 for

1 online møde på 1 time
1 online møde på 10 min
1 retsmøde inkl. kørsel

forberedelse har været minimal. ( sekretæren har printet alle papir men advokaten kunne ikke finde rundt i dem )

og ja så har de også sendt papir til skifteretten men det måtte jeg selv udrede da de første havde sendt opgørelse for det forkerte år og efterfølgende ikke kunne forklare hvad min indtjening havde været for fri process.

Jeg ville ikke engang have det retsmøde men blev overtalt til det i stedet for at gå direkte til bo deling. Det giver god mening at jeg skulle indbetale kr. 30.000 i forskud....

Efter retsmødet sagde de så, at de godt vidste at jeg ikke ville få noget ud af det første retsmøde...

Men de skulle bare lige tjene nogle penge og så stikke halen imellem benene efterfølgende ?

De tænker udelukkende på deres egen pengepung jeg kan ikke anbefale dette advokat firma.

17 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefale firmaet, kom til at koste os et tabt på 250.000kr. pga. fejldatering

Kan ikke anbefale firmaet.
Seriøst dårlig advokatfirma -
Seriøst dårlig advokatfirma, giver ekstrem dårlig virksomhedsrådgivning samt laver fejl i et vigtig dokument, som ikke kan ændres efterfølgende!!!
Kan på igen måde anbefale dette firma, hvis man søger seriøs rådgivning og tryghed i processen, bør man gå en stor bue udenom er vores oplevelse.
Vi har desuden oplevet forkert virksomhedsrådgivning, og som sagt har vi oplevet fejldatering i et afgørende og vigtig aftaledokument, fejlene kom til at ende med at koste os 250.000 kr. i en virksomhedsoverdragelse. DERFOR kan vi på igen måde anbefale dette firma. Der udover har vi oplevet unødig lange ventetider på tilbagesvar både på mail og opkald fra den tilknyttet advokat. Det kan tilføjes, at firmaet har svært ved at respektere og acceptere denne anmeldelse og gøre hvad de kan for at få anmeldelsen fjernet. Dette viser et firma, som ikke kan tåle kritik og vil gøre sit for at dække over egne fejl. Vi har ikke engang fået en beklagelse eller kompensation for deres kæmpe fodfejl i vores sag.

3 décembre 2017

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus