INTERSPORT Sweden Avis

TrustScore 2 sur 5

2,0

En leverans kom bort på väg till mig. Postnord svarade inte inom tre dagar på min felanmälan. Intersport återbetalar hela summan till mig, makalöst fint kundbemötande, trots att ingen vet var leveran... Voir plus

Beställde en VM-fotboll i present till min 10-åring. Långt tid utan leverans. Kontaktar då Intersport som sen svarar att Budbee slarvat bort paketet och att jag för beställa en ny.. Som nu inte längr... Voir plus

Jesper på kundtjänst tycker det är rimligt att man ska åka flera mil till en butik utan milersättning för kunna nyttja sitt tillgodokort då man 2026 ej kan använda detta online. Riktigt kass kundserv... Voir plus

Intersport trollhättan hade rea på Peak performance dun kappa.Vi kom till ett ställ där det stod rea 3499sek där hängde ca 10 kappor och min fru hittade sin storlek. Kassan tog dock 4999sek och nä... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

205 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Köpte hantelsett

Köpte hantelsett, levererades trasig/ defekt. Tycker att jag ska konka 20kg till en butik eller ombud för att reklamera istället för att skicka ny del som var trasig, snacka dålig service. Sista gången det blev Intersport.

20 février 2023
Avis spontané

Väldigt dålig service mot sina kunder

Väldigt dålig service mot sina kunder, framförallt när det gäller reklamationer där dom inte äns orkar ta det vidare med sina leverantörer, dom väljer istället att ej godkänna en reklamation och slippa jobba det lilla extra...

29 décembre 2022
Avis spontané

Otrevliga både i butik och kundtjänst…

Otrevliga både i butik i Farsta centrum och kundtjänst online som jag blev hänvisad till då mitt presentkort gått ut med 2 veckor. Inget intresse av att lösa situationen på ett bra sätt genom att tex utöka giltighetstiden för en mindre summa, svaret blev mer eller mindre "tråkigt för dig". Sista gången det blev ett besök på intersport tyvärr, dom håller på sina principer, jag på mina...

27 novembre 2022
Avis spontané

Varning - tar endast emot reklamationer i butik

Köpte en vinterjacka (barn) online för 399:-. Efter tre veckor har sömmen till fodret gått upp. Skriver en reklamation till kundservice och bifogar bilder. Får snabbt svar om att kundservice inte hanterar reklamationer utan att dessa endast hanteras i butik. Vi har 7 mil enkel väg till närmaste Intersportbutik. Det skulle kosta oss minst 250 kr med nuvarande bränslepriser att åka dit, förutom förlorad arbetstid. Tydligen lämnar de milersättning (vet inte efter vilken sats och de ersätter inte tiden) men den lämnas bara om de accepterar reklamationen, vilket gör hela företaget att reklamera till ett vågstycke. Dessutom, hur bra är det för miljön med en dylik policy? En person i bil som kör 14 mil för en reklamation. Nej, skärp er Intersport. Ni är till för kunderna - kunderna är inte till för er. Så länge ni har denna reklmationspolicy kommer vi aldrig att köpa fler varor hos er. Vänner och bekanta är redan varnade.

27 novembre 2022

Dåligt bemött av personal på Intersport, Trelleborg

Dåligt bemött av personal på Intersport, Trelleborg.
Jag köpte ett par skor på rea i butiken på Emporia, Malmö. När jag kom till kassan informerade säljaren mig om att det inte finns någon kartong till skorna, men att öppet köp gäller i 365 dagar så länge prislappen sitter kvar (en prislapp som är ditsatt med en plast-tagg genom en ögla i skon). Jag frågade en extra gång då jag inte hunnit prova skorna ordentligt och var lite osäker på om jag skulle behålla dom. Inga problem.

När jag 3 dagar senare var på Intersport i Trelleborg för att lämna tillbaka skorna står en tjej i kassan som säger till sin kollega "nu har vi fått ett par skor till utan kartong" varpå hennes kollega vänder sig till mig och säger att dom inte kan ta emot skorna utan originalförpackning. Jag förklarar att jag inte fick någon kartong och berättar vad säljaren i Malmö-butiken sagt. Han beskyller då personalen i Malmö-butiken för att ha gjort fel. Jag menar på att jag som kund inte ska behöva bry mig om VEM som gjort fel i VILKEN butik. Jag är kund till INTERSPORT, inte till en specifik butik, och det borde inte vara jag som kund som får ta den smällen. Jag frågar om dom kan ringa till Emporia och fråga, men det vill han inte. När han sen börjar beskylla mig för att ljuga och att det är jag som har kastat kartongen (inför alla kunder och säljare i butiken) tar jag kvittot och skorna och går.

26 novembre 2022
Avis spontané

Efter köp online av Hoka skor som gått…

Efter köp online av Hoka skor som gått sönder efter några veckor så vägrar butiken i Skövde att lyssna och ljuger om att skorna används till fel träningsform , detta trots att det står annat online på hokas hemsida. Har köpt skor som gått sönder förut av andra kedjor då har de aldrig varit problem med reklamation. Supporten vägrar lyssna och butiken ljuger och skyller på kunden. Handla inte på Intersport det finns andra billigare sidor med bättre kundservice

1 novembre 2022

Uppdatering Torp, Uddevalla

Uppdatering av problem med Intersport, Torp Uddevalla. Kontakt med Kundsupport, Göteborg.
Här skulle jag vilja ge MINUS ETT, om det gick. Hur kan man ha en person där som inte kan det som är basic när det gäller kundrelationer. Jag vill inte förhäva mig själv, men jag har i alla fall 25 års säljerfarenhet inom möbelbranchen. Gått utbildningar hos större leverantörer i sälj och kundvård . Om man jämför ex. med IKEA, så tjafsar man inte med kunden om något som går att lösa, utan MAN LÖSER DET. Personen i telefonen sade in i samtalet att man INTE KAN TA NOTIS OM VARENDA KUND, och då sade jag STOPP och frågade om jag hade hört rätt och han BEKRÄFTADE DET!!! Då ansåg jag att det inte var någon idé att fortsätta samtalet. Åkte ut till butiken och tog kontakt med butikschefen Niklas och det är honom jag ger betyg 4-5. Han fick bära Intersports renommé på sina axlar och vi löste situationen tillsammans. Tack
vare honom så vill jag fortsätta vara kund. En person med affärssinne, som förstår hur man behåller sina kunder. Intersport har ju varit föremål för företagsrekonstruktion och skall nog inte sitta på höga hästar. På hemsidan utlovar man dessutom en köpupplevelse av VÄRLSKLASS!! Det är stora ord. I tider av näthandel och konkurrens, så skall man nog vara lite ödmjuk. Till dig Niklas, en eloge! Till dig på kundsupport, gör om och GÖR RÄTT!! // Johani

24 octobre 2022

Gör om gör rätt

Beställning gjordes den 9/10. Den 10/10 fick vi besked om att varorna skickats. Sedan går tiden och ingenting händer. Efter 6 dagar mejlar jag utan att få svar, sedan ringer jag och får tag på en person som anger "terminalbyte" som en anledning till varför vi ännu inte fått varorna. Ytterligare tid går. Igår ringde jag två gånger, stod i telefonkö 15 minuter vardera och sedan blev jag bortkopplad. Jag har även mejlat igen utan att få någon återkoppling. Klarna har nu meddelat att varorna gått i retur (hur nu detta är möjligt då vi varken fått eller då förstås returnerat några varor). Hemma sitter en mycket besviken och ledsen avkomma som beställt innebandyklubbor som han sett fram emot att få.
Riktigt dåligt hanterat Intersport. Ni har förlorat oss som kunder och vi kommer inte rekommendera er till någon.

18 octobre 2022

Helt världelöste företag

Helt världelöste företag. Beställde löparskor då de hade 25% rea på det mesta. 3 veckor senare får jag mail om att ordern har annullerats pga saldofel eller annan orsak enligt mailet. Ändå så finns varan att beställa i den storleken vid samma tillfälle som mailet kom. Under de 3 veckorna har jag skickat 2 mail utan svar. Ringde även deras kundtjänst och efter 20 min i telefonkö bröts samtalet av en röst som sa "tekniskt fel". Aldrig att jag handlar där igen.

11 octobre 2022
Avis spontané

Lurad på löfte om bra service

Vi köper ett par fotbollsskor, löparskor och gjuten sula till grabben för över 3000kr i Växjö. Fotbollsskorna skaver och vi åker upp till Intersport med chansning att kunna byta dem, trots att de är använda en träning. Säljaren snackar med butikschefen och det snackas om lösningar med avdrag för att de är använda, vilket är helt okay. Men till slut så får vi beskedet att innan vi får byta till ett par andra skor som vi provade ut (som dessutom var 300kr billigare) så skulle vi testa att töja ut dem och testa dem ett par träningar till vilket vi gör. När vi sedan återvänder till Intersport så har de ändrat sig och vägrar byta. De har alltså lurat oss att åka fram och tillbaka för att få bra service för att sedan ge usel service.

Kan nämna också att jag var beredd att köpa löparskor med formgjutna sulor till mig själv första gången jag var upp, om vi fick byta skorna. Men de tyckte uppenbarligen att det var en bättre affär att lura oss och tappa en lojal kund. Well done!

Aldrig mer Intersport.

13 septembre 2022

Klubbkläder

Beställer via webben klubbkläder till sonen. Gått en månad nu utan att det kommit. Får svar av kundtjänst att leveranstiden är 3-60 dagar. Helt enkelt värdelöst

26 juillet 2022
Avis spontané

Köpte ett par sandaler av intersports…

Köpte ett par sandaler av intersports eget märke till min dotter. En månad senare är de helt sönderslitna och trasiga. Jag kontaktar kundtjänst då jag köpt dem på nätet. För reklamation blir jag hänvisad till butik. Väl i butik behöver beslut tas om reklamation kan accepteras och jag behöver alltså lämna sandalen där. Idag ringer en otrevlig kille upp för att förklara att att det minsann inte är något fel på sandalen utan min dotter som har använt den på fel sätt. Hur är det ens möjligt? En barnsandal måste ju konstrueras för att kunna ha på sig, gå i och leka i och kunna hålla längre än en månad. I vilket fall hade han tänkt godkänna reklamationen men fortsatte hävda att han skulle kunna neka. Intersport behöver jobba på retoriken och omständig process. Nu är jag en missnöjd kund trots att de tar tillbaka skon (som jag dock måste åka in till butik igen för att slutföra reklamationen). Riktigt dåligt!

8 juillet 2022
Avis spontané

Tillmötesgående när ångrar en av köpen online

Ni är vänligt tillmötesgående vid "hämtning i butik" när man har handlat online & vill AVBRYTA köpet på EN AV VARORNA. Dock, håller jag med om att leveransen tog förvånansvärt lång tid trots att det bara var inom Stockholms området. Hoppas också att personalen i Skrapan fortsätter vara lika trevliga framöver?! Då kan jag börjar handla i själva butiken också?

8 juillet 2022
Avis spontané

VARNING! Långsam leverans och EXTREMT ohjälpsam kundservice!

Först vid lagd order får man besked om att utleveransen från Intersport kan ta MER än redan långa 3-6 arbetsdagar, när man efter någon timme försöker avboka ordern är det plötsligt "Omöjligt då våra maskiner på lagret är väldigt snabba."
"Men vi skickar paketet till dig så kan du skicka tillbaka det" - det ligger verkligen rätt i tiden att skicka paket fram och tillbaka helt i onödan....
AVRÅDER KRAFTFULLT FRÅN KÖP!

27 juin 2022
Avis spontané

Beställde ett par Saucony Omni…

Beställde ett par Saucony Omni löparskor på nätet då jag bor 21 mil från Intersport-butiken. Efter ett par veckor, ca 5 löppass på 3-4 km per runda är hälkappan på vänster sko "trasig", den har hasat ned och en hård kant bildats. Med följd att det trycker på hälen och skon sitter dåligt på foten. Vid kontakt med kundtjänst hänvisas till närmsta butik för ev reklamation. Men enligt kundtjänst reklameras endast ej fungerande produkt. Jag kör inte 42 mil med dagens bränslepriser för att få en ev avböjd reklamation, det blir otroligt dyra skor som knappt är använda (priset på skon+bränsle 42 mil...). Så mitt råd är: köp inget på nätet från Intersport!!!

9 juin 2022

Värdelöst…

Först fick vi inget alls men efter påstötning kom paketet. Fotbollsskorna som var det viktigaste skulle komma i ett annat paket men det strulade så de fick vi aldrig.
Det var första och sista gången vi beställde från Intersport.

19 mai 2022

Puma Ultra football boots

Terrible customer service. Returned a pair of football boots that began to fall apart after 3 days and 1 week later I am still arguing with them. Latest suggestion is that I should cancel the claim and collect the boots from the store. Fully understand that they need to make a claim to Puma but we need a decent pair of boots now in order to train so I was forced to buy another new pair as I wait for the outcome of this claim. What annoys me most is the complete lack of understanding, willingness to solve the issue and arrogance of their customer service. At Stadium when this happened previously with football boots I was given a new pair immediately. Will never buy from Intersport again

5 mai 2022