We hadden via de website iets besteld met clic and collect. Dat is heel vlot gegaan en we konden het artikel ook binnen een uur ophalen. Aan de kassa begreep de medewerker gelijk waar het om ging. Dus... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het bestellen en betalen bij intertoys ging helemaal prima. Het ging mis bij het verzenden. Dat duurde al even langer dan gehoopt en gedacht 4 dagen , daarna de verzending bij dpd niet goed. Naar... Voir plus
Bestelling zou geleverd zijn door dhl. Helaas is deze nooit aangekomen en daardoor te laat voor de verjaardag van mijn zoon. Nadat intertoys volgens eigen zeggen een zorgvuldig onderzoek gedaan... Voir plus
Hebben altijd wel leuke spullen, online bestellen gaat ook altijd gemakkelijk en snel bezorgd! Ik kom vaak altijd even in de winkel rondneuzen om te kijken of ze wat nieuws hebben.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Intertoys is met meer dan 200 winkels en webshop dé speelgoedspecialist van Nederland. Met een breed assortiment vol met het leukste speelgoed, de nieuwste trends en beste games heeft Intertoys alles om spelen nog leuker te maken. Go Play!
Coordonnées de contact
Van der Madeweg 13, 1114 AM, Amsterdam-Duivendrecht, Pays-Bas
- 085-00 66 910
- klantenservice@intertoys.nl
- www.intertoys.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ik heb geen pakket ontvangen,bleek te…
Ik heb geen pakket ontvangen,bleek te zijn geretourneerd. Hier wordt dan niet over gecommuniceerd. Kreeg maandag hierover bericht,nadat ik informeerde waar het pakket bleef. Tot nu toe nog niets ontvangen nadat was beloofd het opnieuw toe te sturen

Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, bezorging ging vlot en alles naar wens.

Réponse de Intertoys
Goed ingepakt en verzending perfect op…
Goed ingepakt en verzending perfect op tijd

Réponse de Intertoys
Winkel heeft wat we zoeken
Winkel heeft wat we zoeken voor een redelijke prijs. Online en in de winkel. In de winkel behulpzaam personeel. Bij online bestelling wordt het snel bezorgd.

Bestelling geplaatst via internet
Bestelling geplaatst via internet, in twee delen geleverd gekregen waarvan één deel de verkeerde bestelling was, deze retour gestuurd maar nooit mijn geld terug ontvangen of de juiste artikelen toegestuurd gekregen.

Leuke winkel

Doos zegel verbroken
Online heb ik de kinderboederij playmobilset besteld voor de verjaardag van een 4 jarig meisje. Helaas is de doos beschadigd en dicht geplakt met stickers. Zegel verbroken, ruilen niet mogelijk. Het is niet leuk om zo een cadeau te moeten geven. Op de chat van intertoys zelf werd gereageerd ga maar terug naar de winkel en daarna geen reactie meer gehad.

Réponse de Intertoys
Ik had besteld via click en collect
Ik had besteld via click en collect. Bij aankomst in de winkel werd ik geholpen door een jongeman die er echt geen zin in had. Hij sloot de kassa om vervolgens met z’n vriendin gezellig te gaan staan babbelen. Gelukkig werd ik doorgestuurd naar zijn collega die een stuk vriendelijker was. Hij moet eens nadenken of dit werk iets voor hem is!

Réponse de Intertoys
Ik heb een cadeau besteld
Ik heb een cadeau besteld, omdat het geen winkelvoorraad was. Een zeer actueel artikel. Nl een bal met de afbeelding van Yamal.
Dus heel vebazend.
Toen moest ik 4.99 euro aan verzendkosten betalen. Vind ik heel raar.

Réponse de Intertoys
Ik ben heel blij mee met de…
Ik ben heel blij mee met de bestelling..Toppie...Heel erg bedankt...

Réponse de Intertoys
Teleurstellende afhandeling van een…
Teleurstellende afhandeling van een klacht bestelling 90018861
Helaas ben ik erg teleurgesteld in mijn laatste ervaring met Intertoys.
Ik ontving drie verzamelitems, waarvan er twee zwaar beschadigd waren. Voor verzamelaars zijn beschadigde verpakkingen eigenlijk waardeloos. Dat een product beschadigd kan aankomen, kan gebeuren. Waar ik echter moeite mee heb, is de manier waarop de klacht vervolgens is afgehandeld.
De voorgestelde oplossingen waren om naar een winkel te rijden of de artikelen terug te sturen. Voor producten van een paar euro betekent dit onnodig veel tijd, moeite en extra vervoersbewegingen. Vanuit het oogpunt van klantvriendelijkheid én duurzaamheid voelt dat als een gemiste kans.
Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen de beschadigde artikelen aan mijn neefjes te geven en zelf nieuwe te bestellen. Daarmee heb ik de kosten en het ongemak zelf maar voor lief genomen.
Jammer genoeg blijft hierdoor vooral het gevoel hangen dat de klantbeleving ondergeschikt is aan het volgen van procedures. Ik had juist verwacht dat er in zo'n situatie wat meer ruimte zou zijn voor een praktische en klantgerichte oplossing.
Hopelijk neemt Intertoys deze feedback ter harte, want met een andere aanpak had deze ervaring heel anders kunnen eindigen.
Ter aanvulling vandaag
Geachte heer/mevrouw,
Vandaag heb ik opnieuw een pakket van dezelfde bestelling ontvangen. Helaas moet ik constateren dat ook deze artikelen wederom volledig ingedeukt en beschadigd zijn aangekomen.
Ik had oprecht gehoopt dat dit probleem na mijn eerdere melding zou zijn opgelost. Daarom wil ik graag een eerlijke vraag stellen: waarom worden deze artikelen überhaupt op deze manier verzonden? In dit geval ligt de oorzaak overduidelijk niet bij de bezorger; de artikelen zijn zichtbaar al beschadigd voordat ze zijn verzonden.
Wat mij misschien nog wel het meest teleurstelt, is de manier waarop de situatie door de klantenservice wordt afgehandeld. Na meerdere contactmomenten had ik verwacht dat er wat meer aandacht zou zijn voor de oorzaak van het probleem en dat er een passende oplossing zou worden geboden. Helaas heb ik die indruk niet gekregen.
Ik vraag mij dan ook serieus af hoeveel signalen er nodig zijn voordat dit proces wordt aangepast. Toen ik vervolgens ook vergelijkbare ervaringen op Trustpilot las, begon ik beter te begrijpen waarom andere klanten dezelfde teleurstelling uitspreken. Dat vind ik oprecht jammer, omdat ik Intertoys altijd als een betrouwbare organisatie heb ervaren.
Ik hoop dat u deze feedback niet alleen ziet als een klacht over mijn bestelling, maar ook als een signaal om de interne werkwijze te verbeteren. Ik zie uw reactie en een passende oplossing graag tegemoet.
Maurice Ummels

Gewoon goed
Gewoon goed, klantenservice goed bereikbaar en pakketje op tijd bezorgd ondanks sorteerfout