Ved reparation af min iPhone benyttede jeg ventetiden til at overhører to, uafhængigt af hinanden, kunder modtage assistance med deres telefoner. Alt blev klaret uden den mindste beregning. Se... Voir plus

L'entreprise a répondu

Virkelig dårlig informations niveau mht skift af Iphone skærm. Fik ingen besked om, at hvis de skiftede skærmen hos dem, ville alt min reklamationsret hos det firma jeg har købt telefonen bortfalde... Voir plus

L'entreprise a répondu

Supervenlig, superhurtig og meget professionel betjening - they really saved my holidays in Denmark. Fra jeg ringede til dem og spurgte om de kunne reparere min iPhone og til den var blevet repareret... Voir plus

1. Service de réparation de téléphones

Écrit par l'entreprise

iPhoneRepair.dk tilbyder reparation af Apple iPhone & iPad. - Vi servicerer og reparerer alle iPhones - Vi servicerer og reparerer alle iPad - Vi fører Danmarks største udvalgt af tilbehør til Apple udstyr. - Covers, beskyttelse og alt til lyd. NYHED: Vi er Esbjerg erhvervslivs foretrukne partner. Alt fra flækket skærme til nyt batteri udføres på ca. 30 minutter. Ingen tidsbestilling. Alle reparationer udføres med kvalitets reservedele og er inkl. fuld garanti. Vi ses hos iPhoneRepair.dk - Nørrebrogade 108, 6700 Esbjerg.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,5

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service!

Jeg har flere gange fået lavet min telefon ved iPhoneRepair. Bliver altid mødt af et smilende og venligt personale og super service! :-)

22 avril 2015

FREMRAGENDE SERVICE

Har haft en helt fantastisk service hos denne virksomhed i Esbjerg. Hos Telecare i Esbjerg kunne de tilbyde en reparation af min iPhone for 2000 kroner, som de hos iPhonerepair kunne lave for blot 399 kroner. Derudover tog det mig en måned for Telecare, hvorefter jeg trak den ud af deres system igen, da det gik for langsomt, og gav den derefter til iPhonerepair i Esbjerg, og fik den lavet på 5-6 minutter. Det var helt utrolig god service, og et rigtig flinkt personale. 10 stjerner hvis de kunne få det!!

5 février 2015

God service - selv på en SØNDAG!

Her i morges fik jeg en ide om at inden jeg skulle rejse til Prag om aftenen, så skulle min nye iPhone 6 beskyttes så godt som muligt. "Better safe, then sorry!" Skrev en besked til firmaet, og nogle timer efter fik jeg et svar på at jeg kunne hente produktet. Det er godt nok god service, og endda på en søndag!
Jeg takker og bukker! :-)

5 octobre 2014

Hurtigt, nemt og GOD betjening

Jeg var for en uges tid i Esbjerg i arbejdsregi, hvor jeg fik hamret min iPhone ned i asfalten, hvor min bagside krakelerede fuldstændig. Jeg fandt iPhoneRepair på Google og skyndte mig derover. Jeg havde en frisk bagside klar på 15-20 min, og desuden var humøret i top ved manden bag disken, så de får lige 5 stjerner herfra!

23 juin 2014

SUPER SERVICE

Var nede med min IPHONE 5 , skulle ha skiftet batteri, bundstik samt volume knap. Inden for en time var det fixet og til en yderst rimelig pris. Det kan man kalde ekspres service. Betjeningen var venlig, imødekommende og flexibel...Thumbs up herfra :-)

10 mai 2014

Skide god service

Jeg var inde med min iPhone 5 , hvor lås/sluk knappen ikke virkede.
Den blev lavet med det samme, mens jeg kunne hygge nede i byen:)
De tjekkede den desuden også for fugtskader andre steder, da det var en fugtskade der gjorde at min knap ikke virkede.
Jeg er bare glad for ikke at skulle undvære min mobil i over en uge :)
Prisen var også rigtig god!

7 avril 2014

Hurtigt og kompetent service

Iponerepair arbejder hurtigt og effektivt, og til en rimelig pris. Også særdeles fleksible, så alt i alt ikke noget at udsætte på dette selskab overhovedet. Kan absolut anbefales.

4 août 2010

Super betjening

Bestilte skift af Iphone skærm onsdag klokken 14.00 - havde den igen fredag klokken 8.35 - alt virkede sm det skulle. Svar på alle mails stort set omgående. Vi anbefale firmaet til alle.

11 juin 2010

Hurtigt og god service

Jeg havde en super god oplevelse med udskiftning af et batteri i min Iphone 3G. Jeg havde den igen efter 2 dage og de havde skiftet min "sim-slæde" som var knækket uden at jeg havde bedt om det :-)

18 mars 2010