Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Isun has many different things at a good price, and they are really fast for delivery :) It is an excellent service.

Noté 2 sur 5 étoiles

varene fejlet inte og hurtig levering, dog måtte jeg sende det tilbage, da jeg valgte den forkerte løsning. det er nu 2 uger siden og stadig ik fået , bekræftelse eller penge tilbage, selvom jeg kan s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

God kundeservice og hurtig levering  Jeg har fået en mega god kundeservice da jeg havde bestilt to af den samme vare som de desværre kun har en af, men de kontaktede mig hurtigt og tilbød mig en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en række produkter til voksbehandling. Produkterne kom hurtigt frem, men havde desværre haft en lidt hård tur. Heldigvis var produkterne pakket godt ind hver for sig, så der ingen skade var... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Hurtig

De sender hurtigt.

27 novembre 2022

Hej Bernie

Jeg er glad for at vi nåede frem til en god løsning sammen!🥰

Tøv ikke det mindste med at kontakte os igen, selv hvis der skulle der være det mindste.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en super god service hos dem

Fik en super god service hos dem. Blev mega sur over at det jeg havde købt ikke virkede så jeg smed det ud for der var gået over tiden med at levere det tilbage. Skrev så en anmeldelse på trustpilot om det. Så henvendte de sig til mig at jeg fik selvfølgelig pengene tilbage. Kanon god service. Vil helt sikkert handle der igen og så nok styre mig med at blive så sur og bare smide det ud. Tak.

5 octobre 2022

Réponse de ISUN.DK

Hej Aase mange gange tak for din anmeldelse, vi er meget glade for at du fik løst dit problem med os og at du stadig forsat vil handle på iSUN.dk

Kanon oplevelse

Kanon oplevelse.
Fik et bord med en skade helt fra fabrikken. Der blev hurtigt sendt er andet. Lynhurtigt svar på mails.
Kan varmt anbefales. Tak herfra.

Vh. René

3 mars 2022

Réponse de ISUN.DK

Tak for din fine anmeldelse, vi er meget glad for at du skriver om din oplevelse og hvordan vi har håndteret din sag.

Godt service

Jeg havde bestilt en negle uv lampe, og havde et spørgsmål til levering. Da jeg ringede ind, svarede de med det samme, og svarede på mit spørgsmål.
Så rigtigt god service!

31 janvier 2022

Réponse de ISUN.DK

Tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst din opbakning, vi sætter pris på din tid og ærlighed.

Vi er glad for at du har haft en god oplevelse hos os, håber at vi ses en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Produktet var præcis som jeg havde forestillet mig. Gode priser & så fungerer kundeservice fint & hurtigt, ved spørgsmål. Alt i alt en god oplevelse!

6 octobre 2021

Réponse de ISUN.DK

1000 Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du hjælper andre med at beskrive din gode oplevelse ved at handle hos os.

Venlig hilsen iSUN.dk

Super service efter reklamation

Super service efter reklamation. Fik ombyttet uden beregning og hurtigt svar.
Gode produkter 👍🏼

15 juin 2021

Réponse de ISUN.DK

Naturligvis, for vi overholder selvfølgelig reklamation af de produkter du kan købe hos iSUN.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, gode produkter & super service

Bestilte en række produkter til voksbehandling.
Produkterne kom hurtigt frem, men havde desværre haft en lidt hård tur. Heldigvis var produkterne pakket godt ind hver for sig, så der ingen skade var sket på produkterne. Jeg har været i dialog med dem om en ny pumpe til én af produkterne og der har jeg kun positive ting at sige om sevicen :)

18 mai 2021

Hej Caroline
Mange tak for din fine anmeldelse

God og hurtig service

God og hurtig service.

5 janvier 2021

Hej Ruth

Det er dejligt at høre at du er glad for vores service og at du kan lide at handle hos os. Vi håber snart at du vil handle hos os igen.

Alt som forventet

Alt som forventet, hurtigt og billigt.

18 mai 2020

Réponse de ISUN.DK

1000 tak for din fine anmeldelse, den betyder meget for os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Usympatisk at finde ud af at håndsprit

Usympatisk at finde ud af at håndsprit, som er en mangelvare i denne Corona tid, er set i morges hos isun.dk til kr 69 for 500 ml, i eftermiddag er steget til kr 169 for 500 ml hos isun.dk
Talt med kundeservice som bare siger at prisen stiger i takt med efterspørgsel!!

18 mars 2020

Réponse de ISUN.DK

Desværre har Corona været skyld i at prisen er steget på mange ting her iblandt også håndsprit, derfor har vi også været nød til at følge med de stigende priser for hvad vores producenter forlanger for produkterne.

Hurtig og enkelt

Bestilte 15 plastkasser til vores firma. 2 dage senere modtog vi dem, indpakningen var super og der var ingen skade på nogle af kasserne.
Dette var vores 3 bestilling og det har aldrig været bøvl - det virker bare.
C-Group.dk

22 septembre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig service og fik en stor…

God og hurtig service og fik en stor ritter sport med i pakken , det blev min dreng glad for, tak :)

20 avril 2018

Hej!

Tak for besøget, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Vi glæder os til, at du svinger forbi igen! 🤞🧡
De bedste hilsner,
Brian/iSUN.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og billigt handler helt sikkert …

Nemt og billigt handler helt sikkert hos dem igen.

4 mai 2017

Hej Hanne

Tak for ⭐⭐⭐⭐⭐

Skønt at læse, om din tilfredshed med denne handel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig en fantastisk dag 🙏🧡

De varmeste hilsner
Brian/iSUN.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus