4,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Top bedrijf met de perfecte klanten services.

Beste allemaal hier een berichtje uit Aalten,
De keren dat ik iets besteld heb...zijn al mijn producten groot klein breekbaar of mijn meubels ....alles keurig verpakt en afgeleverd....altijd response terug op mijn vragen via de mail...en ja je moet wel eens een dag wachten op antwoord...een beetje begrip en geduld daar kom je veel verder mee. Laatst prachtige stoelen besteld, dezelfde avond telefonisch contact vanwege de levering en een keurig bedrag voor de transport kosten. De aflever dag en tijd ....perfect zoals besproken ....echt niks op aan te merken. Hele nette en lieve mensen...ik persoonlijk heb alleen maar goede en nette ervaring bij Jolijt. Als er tien sterren hadden gestaan had ik deze alle tien aangevinkt.
Lieve groeten,
Aalten

6 mars 2026

Volledig tevreden

Producten die besteld waren snel in huis en volledig volgens de verwachting.
Ook zeer zorgvuldig en goed verpakt, wij zijn zeer tevreden over Jolijt webwinkel en zullen zeker met een goed gevoel weer bestellen als we iets nodig hebben.
Van ons een dikke 10.

27 janvier 2025

Op 6 september slechte dealer rm

Op 6 september bestelling nu 13 november nog niets. Na veel mailen welgeteld 1 update. Container is onderweg. ...
4 november andere bestelling gedaan en nu 13 november weer niets track en tracé ontvangen op 4 november maar pist.nl zegt is niet ontvangen door ons.
Gebeld en gemaild maar geen reactie.
Ongelooflijk hoe dit kan. Inmiddels rm hoofdkantoor melding gedaan over jolijt als dealer.

13 novembre 2024

Totaal geen reactie

Onmiddellijk na levering gereclameerd dat het artikel beschadigd is en daarmee niet akkoord kan gaan. We zijn nu 3 dagen verder totaal geen reactie op mails en whatsapp berichten. Een retourformulier zit niet bij de verpakking. Gelukkig heb ik via Klarna betaald, zodat zij over 3 wk een onderzoek starten

20 août 2024

Fotolijstje besteld van Riviera Maison

Fotolijstje besteld van Riviera Maison. Fotolijstje was ernstig beschadigd en niet bruikbaar. De prijs was nog 33 euro en heb hem maar weggedaan. Na meerdere mails heb ik de moed maar opgegeven. Voor mij nooit meer Jolijt!

8 août 2024

Reageren nergens op!

22-5 gemaild om te vragen hoe ik mijn artikelen moet retourneren, aangezien ik geen retourformulier heb ontvangen. Vervolgens 30-5 nog een keer gemaild, omdat ik geen reactie heb ontvangen. 29-5 nog een instagram prive-bericht gestuurd. Inmiddels is het 5-juni en zijn de 2 weken verstreken waarbinnen je de artikelen moet retourneren. Op de website is te lezen dat je voordat je iets retour stuurt, eerst moet mailen. Erg slecht dat hier dan niet op gereageerd wordt. Weggegooid geld!

22 mai 2023

Geen contact krijgen

Ik ben al met meerdere mail bezig.
Krijg helaas geen antwoord .telefoon word niet opgenomen.
Terwijl je met een aankoop problemen heeft ..ik koop dus ook nooit meer hier .zeer slechte zaak

9 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Twee dagen geleden besteld en vandaag…

Twee dagen geleden besteld en vandaag ontvangen in België. Alles was erg zorgvuldig ingepakt en de bestelling was compleet. Bovendien heb ik heel wat uitgespaard bij de sale. Ik ben heel erg tevreden en in de toekomst ga ik er zeker weer terugkomen. Een echte aanrader!

18 mars 2022

Een topwinkel!

Een topwinkel, met mooie acties ter ere van het 25 jarig
jubileum en een diversiteit aan landelijke meubels en accessoires van onder andere Riviera Maison en Riverdale en verf producten van Painting the past
Online bestellen is goed bevallen,Alles netjes verpakt.

13 février 2022

Tevreden

Vandaag bestelling gekregen snelle en goede levering zoals het moet wij zijn heel tevreden.

6 novembre 2021

Aankoop witte linnen lampenkap Riviera Maison

Ik heb vorige week twee witte linnen lampenkappen van Riviera Maison besteld voor €51 euro per stuk. Vrijdag 25 juni zijn de kappen binnen gekomen. 1 kap was gewoon smoezelig en de ander had aardige vlekken. Ik heb vrijdagavond meteen een mail gestuurd met foto's om gezien ook het fikse aankoop bedrag deze om te ruilen voor 2 frisse witte ' nieuwe' kappen. Tot op heden geen reactie en de telefoon wordt niet beantwoord. Toen stuitte ik op eerdere reviews en ik denk niet dat er nog een reactie zal komen! Helaas woon ik niet in de buurt anders had ik de kappen zelf even teruggebracht. Schaamteloos. Ik ga ook een klacht indienen op het hoofdkantoor van Riviera Maison dit kan geen goede reclame zijn!

30 juin 2021

Geen reactie na klacht

Ik wilde badmat bestellen maar er stond weinig info over het artikel op de site, dus gevraagd of deze machinewasbaar was. Na 3x vragen kreeg ik pas antwoord, dacht nog zal wel door vakantie-tijd komen.
Badmat gekocht, en nog meer artikelen. Badmat na 1x wassen in de wasmachine rijp voor de kliko !
Bericht gestuurd, wéér geen reactie !
Waardeloze service, niet voor herhaling vatbaar

15 août 2020

Waardeloze service

In april een lamp besteld die op dat moment als voorradig op de website vermeld stond. In de orderbevestiging werd aangegeven dat de lamp 16 juli geleverd zou worden. Begin juli een email gestuurd of over de bestelstatus van deze bestelling. Echter geen reactie meer. Meerdere malen geprobeerd te bellen, maar de telefoon wordt niet opgenomen. Op Facebook en Instagram zag ik het klachten regenen over deze website/ winkel. Iedereen klaagt geen contact te kunnen krijgen met Jolijt. Na contact te hebben gehad met de buurman van Jolijt te Leeuwarden werd ik terug gebeld, en kreeg ik te horen nog tot minimaal september te moeten wachten op mijn lamp. Mijn advies geen grote aankopen te doen op deze website.

3 août 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus