De varmeste anbefalinger! Har brugt Kajdi’s til både rens og imprægnering af terrassen og belægningen omkring hele huset. De er super effektive, servicemindede og der følges løbende op på det iga... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tusind tak for en yderst tilfredsstillende oplevelse. Kajdi’s reddede os efter vi blev brændt af af nano rens. Jeg ringede og dagen efter rykkede Morten fra kajdi’s ud og vi fik renset vores terra... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde Kajdi’s Algerens forbi til rensning af 300m2 fliser som trængte voldsomt til en algebehandling! Vi blev særdeles forbavset over resultatet, som gik fra mørke/snavsede og meget glatte fliser,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kom forbi en fredag cirka kl. 14.00 og virkede absolut ikke som om han skulle hjem og holde weekend hurtigst muligt. Arbejdet blev gjort til vores fulde tilfredshed inkl. rengøring. Jeg kan kun anbefa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi behandler alt fra algerens af tag, belægningsten, facader og træværk. Derudover tilbyder vi også imprægnering ved hjælp af nano teknologi.
Lehmannsvej 15, 7120, Vejle Øst, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Vi er intet mindre end rigtig godt tilfreds med den service, som Kajdis Algerens leverede. Rensningen var fremragende udført og vi fik super god vejledning og råd med på vejen. Vi er glade og trygge ved at have valgt dem til udførelsen.
Vi er en del af ejerforening, hvor vi samlet har 800m2 fliser samt masser af flise kanter. Det trængte virkelig til en rensning og med masser af flise pest. Resultatet blev rigtig godt. De blev udført kompetent og til aftalt tid. Vi er super godt tilfredse med resultatet og hele forløbet. Vores bedste anbefalinger herfra
Hilsen Niels Veien
Der kom en dygtig, flittig og venlig ung mand, der fixede vores terrasse. Den er blevet så flot.
Fik renset vores terrasse for alger. Kajdis var grundig og effektiv. Er virkelig glade for resultatet. Kan varmt anbefale Kajdis Algerens.
Fantastisk imødekommende service fra administrationen, flot professionelt arbejde på matriklen, tid og pris overholdt - ja faktisk blev arbejdet udført hurtigere end aftalt. Spar dig selv for en masse halv proffisionlet arbejde, og få din terrasse renset/behandlet af en fagmand, så du kan glæde dig over resultatet i mange år
Super oplevelse fra ende til anden. Meget kompetent og veludført rensning!
Flot og professionelt resultat. En god oplevelse.
J & H Wendel, Ebeltoft
Allerede i telefonen, talte jeg med en meget tillidsvækkende person, Steffen. Jeg fik tillid til ham med det samme og gave ham opgaven med mine fliser der skulle renses.
Jeg blev ikke skuffet da Steffen kom, han kom til den aftalte tid, var meget venlig, frisk, høflig og imødekommende, en meget seriøs ung mand.
Han lavede et godt/flot stykke arbejde med mine gamle fliser og til en god pris.
Jeg kan på det varmeste anbefale Steffens lille firma til andre, også selv om man bor på Sjælland. Jeg ser allerede nu frem til næste år hvor han skal lave resten
Ellen Larsen
jeg vil give firmaet 5 stjerner hvis det er bossen selv der kommer og udføre arbejdet.
Et enmandsfirma med en venlig og frisk mand, der har sin faglige stolthed i behold.
Terrassen står nu som ny igen - vi er så glade for at skulle være fri for at bruge tid på at fjerne mos og ukrudt mellem fliserne fremover.
Super resultat og meget imødekommende medarbejder. Resultatet overgik langt tidligere arbejder fra en anden udbyder.
Meget hjælpsomme og dygtige. Vi er meget tilfredse med resultatet.
Godt arbejde til en god pris! Kan klart anbefales :)
Super flot resultat af fliserens, god service og bedste pris på markedet