Restaurant Kastrup Strandpark Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har holdt barnedåb i et af deres selskabslokaler. Personale, mad og det hele var i skønneste orden og vi havde en fantastisk dag. Vil helt klart anbefale dette sted og benytte mig af det en anden... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

19 personer til frokost efter bisættelse. 3 borde udendørs lige ud til lystbådehavnen stod klar ved ankomst - som bestilt. Venlig og imødekommende velkomst trods travlhed. Frokosanretning -... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Hej Jeanett Jeg vil lige komme med nogle bemærkninger ang. vores arrangement 6/6/26 1. Jeg syntes det er lidt fattigt at når man som vært spørg om muligheden for at få et glas øl kl. 12.45... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Kastrup Strandpark

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skøn barnedåb

Vi har holdt barnedåb i et af deres selskabslokaler.
Personale, mad og det hele var i skønneste orden og vi havde en fantastisk dag. Vil helt klart anbefale dette sted og benytte mig af det en anden gang

20 juin 2026

Hej Nicklas
Tusind tak for din anmeldelse, og ikke mindst at du tager dig tiden til at skrive den.

Glade gæster er den største motivation for os, og vi er så glade for at I havde en god dag hos os.
I er altid velkommen en anden gang.

Rigtig god dag.

Mvh.
Jeanett / Kastrup strandpark

Noté 3 sur 5 étoiles

Afholdelse af fest

Hej Jeanett
Jeg vil lige komme med nogle bemærkninger ang. vores arrangement 6/6/26

1. Jeg syntes det er lidt fattigt at når man som vært spørg om muligheden for at få et glas øl kl. 12.45 får det svar at arrangementet først starter kl. 13.
Lidt langsom med at fylde vin op. Da det er ad libitum, kunne man måske have sat en flaske på hvert bord.
Jeg selv og vores gæster oplevede tit at baren var uden bemanding og derved stod og ventede længe for at få drikkevarer.
Natmaden var fin og lækker, og heldigvis, kan man sige, var nogle af vores gæster gået inden, for fadet blev hurtig tømt og brødet var væk og blev ikke fyldt op.

Når dette er sagt vil jeg gerne rose maden som smagte virkelig godt.
Karin og Erling

6 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Topservice. Lækker mad. Forståelse for ens ønsker til arrangementet.

32 mennesker samlet til konfirmation. På trods af meget travl dag på restauranten, formåede personalet at give en flot service og opmærksomhed for detaljen til vores arrangement. Flere gæster har efterfølgende skrevet/ringet og rost maden og personalet.
Vi oplevede at restauranten ydede en service udover det forventede. Særligt i forbindelse med forberedelse af pynt og lignende i lokalet var de yderst hjælpsomme.

15 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Kastrup Strandpark er et godt sted.

Kastrup Strandpark er et godt sted.
Gratis parkering og god udsigt ud over havet og havnen.
Vi kommer her næsten hver søndag, og enten drikker kaffe med fløde eller drikker kaffe med fløde og spiser brunch buffet. Lækker og lige til mad til en fornuftig prise. Ualmindelig venligt personale og god service. De er altid venlige og selv når der er meget travlt lykkes det altid at klemme os ind. Der er i øvrigt altid ordentlig og rent.

23 mars 2025

Bookning

Bookning.
Opdatering 23-12-25
Efter jeres svar vil jeg ændre til 5 stjerner, I lagde jer fladt ned, og har tilbudt spisning for os alle 6 U/B.
Det er kunde service 👍
God Jul 🎄🎅🤶
Var personligt mødt op ca 3 uger før. D. 7-12-25 for bookning af 6 personer til middag kl 17. Stor var skuffelsen da vi dukkede op på dagen, og godt nok så at der ikke var nogle gæster i restauranten. Det var såmænd fordi de havde lukket. Forstår ikke at de kan modtage bookninger når de har lukket. De havde så mere travlt med at finde ud af hvem der havde lavet fejlen end at undskylde. Men som en anden anmelder også skriver, ringede vi til Kystens perle som kunne tage os ind.

7 décembre 2025

Hej Steen

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du tog dig tid til at skrive.
Siden jeg blev gjort opmærksom på hændelsen, har jeg tænkt meget på jer, og jeg vil gerne sige helt oprigtigt, at jeg er dybt ked af, at I havde den oplevelse.

Vi har begået en stor fejl, og jeg tager fuldt ansvar for den. Jeg vil helst ikke belaste dig med alle detaljer om, hvad der gik galt – blot understrege, at det er vores ansvar, og at vi er meget berørte over, at det gik ud over jer.

Når det hele har lagt sig lidt, håber jeg meget, at I vil række ud til mig.
Jeg vil med glæde invitere jer alle seks til en gratis middag som et forsøg på at gøre noget godt igen – vel vidende at det ikke kan ændre på, at I måtte gå forgæves den dag.

Jeg håber, at jeres aften, trods alt blev god.

De varmeste hilsner
Jeanett / Team Kastrup Strandpark

Info@kastrupstrandpark.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig mere restaurant Kastrup Stranpark

Bestilte en æggekage uden tomater, og fik en leverance bestående af en æggekage med løg, rødbeder og en håndfuld salat - purløg var ikke til at få øje på!
Af menukort fremgik ikke oplysning om rødbeder, løg og salat - en rigtig kedelig oplevelse da rødbedesaft bestemt ikke gjorde noget godt for æggekagen!

Blev tilbudt noget af drikke, afviste da jeg havde fået min halv liters lemon sodavand (dårlig kompensation) efterlod en stor del af maden, da den var uspiselig!

Ingen rabat eller andet, dårlig håndtering!

Send kokken på oplæring ved café kystens perle, her vil vi ligge vores penge i fremtiden - ligger blot et stenkast fra restaurant Kastrup strandpark

6 octobre 2025

Réponse de Restaurant Kastrup Strandpark

Tak for din anmeldelse — vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af, at vores æggekage ikke levede op til dine forventninger.

Vi giver gerne rabat til vores gæster, når der er sket en reel fejl. I dette tilfælde var retten dog tilberedt, som vi normalt serverer den, og der var derfor ikke tale om en fejl – blot at du ikke brød dig om sammensætningen - vi ønsker ikke at træffe beslutninger på baggrund af frygt for dårlig omtale.

Vores personale gør altid deres bedste for at møde alle gæster med venlighed og respekt, og vi værdsætter, når det går begge veje.

Vi sætter pris på, at der findes flere gode spisesteder i området — Café Kystens Perle er bestemt også et dejligt sted — vi benytter det selv ved flere lejligheder - og det er positivt, at Kastrup byder på mange muligheder for gæster med forskellig smag.

Vi tager din feedback til os og vil fremover være endnu mere tydelige i vores menukort.

Med ønsket om en dejlig dag ❤️
De bedste hilsner,
Team Kastrup Strandpark

Noté 5 sur 5 étoiles

19 personer til frokost efter…

19 personer til frokost efter bisættelse.

Venlig og imødekommende velkomst trods travlhed.
Frokosanretning - med 5 retter + æblekage og kaffe.
Alle 5 retter var yderst velsmagende - hjemmegjort og lækkert serveret på fade.
Absolut 5 stjerner, når man sammenholder pris og kvalitet og den service der blev leveret.
Vejret var også godt ☀️
Tak

12 août 2025

Kære Lars

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de varme ord. Vi er glade for at høre, at både rammerne, maden og servicen levede op til jeres forventninger på en dag, der betyder noget særligt.
Det var en fornøjelse at have jer som gæster, og vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Jeanett / Restaurant Kastrup Stranspark

Noté 1 sur 5 étoiles

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Vi kommer ind og bestiller i baren og spørg om vi kan tage en bord indenfor, medarbejderen der betjener os svare at det må vi gerne, der kommer en anden medarbejder med vores bestilling og direkte skælder os ud for at have sat os ved et bord og udtaler at en anden gang skal vi huske at spørge om lov!!! Dyb ubehagelig oplevelse… sådan behandler man ikke sine gæster!! Havde jeg ikke betalt, var jeg gået omgående!!!! Måske denne medarbejder ikke burde betjene gæster overhovedet, havde jeg ikke haft børn med havde hun bestemt fået svar på tiltale øjeblikkeligt!! Skam jer

29 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Personalet virker små arrogant og som…

Personalet virker små arrogant og som om de ikke rigtig gider gæsterne.
De står indenfor og hyggesnakker, og overser fuldstændig gæsterne udenfor.

Maden er til den kedelige, ja endda til den dårlige side, og lever slet ikke op til de billeder der bliver vist på deres hjemmeside.

Prisnivuaet er højt, og efter min mening alt for højt i forhold til hvad de serverere, og jeg følte mig faktisk bondefanget og udsat for hvad man i udlandet ville betragte som en turistfælde.

Hvis man er i området er man langt bedre tjent med at tage ned i Kastruplundgade eller Skottegården ca 15 minutters gåtur derfra, hvor du både finder bedre og billigere spisesteder, samt beværtninger til normale priser.

Jeg er ked af at sige det, men jeg kan slet ikke anbefale stedet her. Ingen gang på en solskinsdag.

12 juillet 2025

Hej Mike,

Tak for din ærlige feedback.
Vi gør os hver dag umage for at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, og derfor gør en anmeldelse som din naturligvis ondt at læse.

Særligt din bemærkning om arrogant personale rammer os hårdt, da det ligger meget langt fra det billede, vi normalt kender – og ofte får ros for.
Vi taler naturligvis sammen internt, og det kan være svært udefra at vurdere, om det er hyggesnak eller arbejdsrelateret, men vi tager din oplevelse alvorligt.

Angående maden du nævner, så har vi faktisk selv haft emnet oppe så sent som i weekenden. Vi har desværre været ramt af en fejlrekruttering i køkkenet, og det har haft konsekvenser for kvaliteten. Det tager vi det fulde ansvar for, og vi har derfor også genindsat personale, der kender vores standarder. Derfor er det desværre meget muligt, at du har besøgt os på en rigtig uheldig dag – og det er jeg oprigtigt ked af.

Vi lever i høj grad af vores lokale gæster og ville ikke eksistere uden deres opbakning – derfor tager vi både kvalitet og feedback meget seriøst.
Jeg vil meget gerne tage en snak med dig, hvis du har lyst – og også finde en løsning, hvis det er relevant.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på:
📧 info@kastrupstrandpark.dk
📞 32 51 74 75

Jeanett
Kastrup Strandpark

Noté 2 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig modtagelse af en…

Virkelig dårlig modtagelse af en medarbejder. Skældte os nærmest ud, da vi spurgte om et par dårligt gående måtte vente indenfor. "Nej, de var bestemt ikke åbne endnu" - på en aggressiv facon. 10 minutter senere fortalte en anden ansat at hun også var blevet overfuset. Måske havde den ansatte en dårlig dag, men det er virkelig en kedelig måde at blive modtaget på. Vi er selv i service branchen og ved at dette er bare dårlig reklame. Dejligt at de 2 søde unge mennesker på 1. sal opvejede det lidt.
Maden var fin.

27 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Selskabs arrangement i trygge proffesionelle rammer

Vi kan varmt anbefale Restaurant Kastrup Strandpark til afholdelse af store begivenheder. Vi holdt vores kobberbryllup og følte os trygge fra start til slut. Hele planlægnings processen blev varetaget kompetent og der blev lyttet til vores ønsker. På selve dagen var det venligt, imødekommende og professionelt personale der i alle timer havde et smil på læben. Maden og vinene var uovertruffen. Stort kompliment til køkkenet. Hvis man ønsker tryghed og professionel service skal man vælge Kastrup Strandpark til sin næste fest.

7 juin 2025

En sublim oplevelse

Vi holdt konfirmation i lørdags, og det blev en dag, vi og konfirmanden sent vil glemme – ikke mindst takket være den vidunderlige oplevelse, vi havde på restauranten.

Allerede ved ankomsten blev vi mødt af et smilende og imødekommende personale.

Bordet så fint dækket, og serveringen var i top fra start til slut – personlig, nærværende og med en helt særlig opmærksomhed på vores ønsker og behov – det mærkede både vi og vores gæster.

Maden fortjener også stor ros. Fantastisk, velsmagende og smukt anrettet.

En særlig tak skal lyde til Ulla og Brith, som serverede for os hele aftenen. Deres nærvær og venlighed gjorde en kæmpe forskel. Det er uden tvivl den bedste betjening, vi nogensinde har oplevet.

Tusind tak for en mindeværdig dag 🙏

De største anbefalinger herfra 🤗

24 mai 2025

Topkarakter

Vi afholdte vores 2x50 års fødselsdag hos Restaurant Kastrup Strandpark og blev i gennem hele forløbet mødt af professionel og meget fleksibel service. Maden var af høj kvalitet og tjenerne gode til at fylde glassene op.

Topkarakterer herfra.

29 mars 2025

SUUUPER lækkert mad

Min mand og jeg spiste aftensmad (4 retter). SUUPER lækkert mad & rigtig god betjening. Hyggelige omgivelser. Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger restauranten.

1 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk betjening og fantastisk mad

Vi var 6 mennesker der havde købt en sweetdeal til en julemiddag med 3 serveringer.
Det var en super god oplevelse, først en servering med Karrysild, æg med rejer, fiskefilet og gravad laks. Så en servering med medister, flæskesteg, lun leverpostej og hønsesalat, og til sidst en servering af ris á la mande. Alt smagte fantastisk og serveringen var i top. Super flinke og rare tjenere, det er absolut ikke sidste gang vi besøger dette sted (hvor der i øvrigt også er en super fin udsigt over Øresund)
Kan varmt anbefales.

16 novembre 2024

Dejlig aften i Kastrup Strandpark

Jeg holdte min 60 års fødselsdag i selskabslokalerne på denne restaurant - det blev en fremragende aften.
Jeg valgte et 8 timers arrangement med gourmet middag. Maden var god, vinene var velvalgte til maden og smagte dejligt, borddækningen var smuk og betjeningen var hele aftenen venlig og professionel. Alt i alt var det en dejlig aften for mig og mine gæster.

2 novembre 2024

Virkelig et besøg værd

Personale med impati, hvor var hun sød. En kok som kan lave mad og gør det fra grunden med dejlige råvarer. Det smagte super. En fantastisk udsigt over Øresund og priser som ligger langt under hvad mad, betjening og udsigt berettiger til.
Hvirkelig et besøg værd. Vi kommer tilbage. Tak for en dejlig frokost på vores 46 års bryllupsdag.
Lisbeth og Boye

14 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus