19 personer til frokost efter bisættelse. 3 borde udendørs lige ud til lystbådehavnen stod klar ved ankomst - som bestilt. Venlig og imødekommende velkomst trods travlhed. Frokosanretning -... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Vi kan varmt anbefale Restaurant Kastrup Strandpark til afholdelse af store begivenheder. Vi holdt vores kobberbryllup og følte os trygge fra start til slut. Hele planlægnings processen blev varetaget... Voir plus
Vi var lidt spændte på frokost på restaurant Kastrup Strandpark pga. de meget blandede anbefalinger. Men vi blev positivt overrasket. Betjening var meget venlig og professionel. Vores smørrebrødsplatt... Voir plus
Kastrup Strandpark
kastrup strandpark 1 , 2770, Kastrup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Holdte min konfirmation på restauranten det var en super god dag og manglede vi noget spurgte vi personalet og de var der med det samme kan klart anbefale at både spise eller holde større selvskabte dernede
Vi valgte, at afholde vores bryllup i restaurant Kastrup Strandpark i september 2022 og har ikke fortrudt et sekund.
Et super godt arrangement.
Maden var perfekt, Professionelt personale.
Vi og gæsterne nød festen.
En fantastisk julefrokost
Med dejlig friske råvarer i rigelige mængder, god stemning i lokalet og venlig og professionelt personale, vi kommer gerne igen.
Bente&co.
Rigtig lækker mad, virkelig godt sammensat meny, og til en yderst rimelig pris.
Dejlig oplevelse god mad høflig betjening alt i alt super dag.
Vi har besøgt stedet flere gange: som gæster til arrangement, og som par med og uden bordbestilling.
Til arrangementet var alt fint.
Som spisende gæster var maden fint, men betjening ikke helt i toppen.
Den værste oplevelse var vores sidste besøg, hvor vi ikke engang havde lyst til at bestille noget, og gik igen. Tjenere havde ret ubehagelig attitude. Stedet er åbenbart ikke interesseret i at have kunder...kan ikke anbefales
En dejlig aften
Vi var et selskab på 13 personer, som spiste aftensmad på restauranten her sidst i juli.
Vi havde bestilt bord i god tid (par måneder før) og haft en udmærket mail-dialog om ønskerne. Bla. at vi ønskede á la carte - og at de af samme grund bad om at få menu-ønskerne én uge før, for at kunne give os den bedske oplevelse (det skal lige nævnes, vi fra start angav, vi måske blev så mange som 23)
På dagen blev jeg ringet op og spurgt, om vi fortsat ønskede at være inde, eller hellere ville rykke ud i det gode vejr. Meget betænksomt.
Maden smagte dejligt og betjeningen var venlig og opmærksom.
I deres interne evaluering har jeg foreslået mere frisk grønt til retterne (evt. som et aktivt tilvalg), men alt vi fik, var veltilberedt.
Vi ville gerne bestille takeaway, det kunne vi godt få lov til men kun nogle af retterne.. vi fik to salater og en burger, til 160 kr pr ret..
vi sad og ventede længe, indtil der kommer en ud fra køkkenet, som siger “den har da stået klar længe?”
Burgeren var god. salaterne smagte fint. Men til den pris forventer man at få mere salat end hvad der kan være i en æske beregnet til en lille burger. Havde vi fået det serveret i restauranten, er jeg sikker på at portionen havde været mindst dobbelt så stor. Køb en salat i netto til 40kr og få dobbelt så meget mad
Kedelig smagsløs mad. Vi bestilte Rødspætte til frokost, det lignede stykker der var skåret fra til affald.
Det ligger super godt og betjeningen var god, men gider ikke spise der en anden gang
Besøgte Kastrup strandpark igår, maden var fin,salatblade fra urtehaven var i top, men jeg giver stjernerne for personalet. Jeg giver Mesut 1⭐️,Ulla 1⭐️,Nanna 1⭐️ & kokken 1⭐️
Kastrup strandpark er i den grad et besøg værd
Altid en stor fornøjelse.
Daniel lavede en skøn peber bøf med tilbehør - uden for menu - uden laktose.
Mør som smør og fantastisk betjening.
Glædelig jul og godt nytår - vi ses i 2022.
Vi holdt min fars 80år fødselsdag, i lokalerne på første sal, den 11. oktober 2021
Der var så fint pyntet op, fantastisk udsigt, fremragende mad og super service, af jeres altid smilende tjener.
Min far er dårlig gående, men der er elevator fra restauranten op til lokalerne, perfekt.
Alt i alt, en fantastisk dag, lige som alle de andre gange vi har være der. 10 stjerner her fra.
Var her igår med min lille kone.
Fantastisk service, FANTASTISK mad
Har spist på Kastrup Strandpark et par gange efterhånden og vil gerne tage køreturen på 30 min for at spise der igen.
Behagelige opmærksomme tjenere, som lader en nyde maden, uden at man bliver afbrudt konstant.
Med tanke på en ekstremt presset branche, der ikke kan få personale, løfter i opgaven til UG.
Lækker mad, lavet af friske råvarer.
Virkelig lækker mad og vin.
På trods af en presset branche var det
Søde og imødekommende tjenere og et menukort med noget for alle☺️
Bestemt ikke sidste gang jeg spiser der.
Kun ros herfra 👍
Rigtig god mad og lækre omgivelser.
Desværre gider tjenerne ikke kunderne, men vil heller stå og hyggesludre med hinanden.
2 gange har jeg været der og 2 gange har jeg måttet bede tjenerne om at betjene os.
Når man så ringer og taler med en leder, siger vedkommende vi vil ikke genere vores gæster, hmm jeg mener i generer gæsterne ved ikke at give opmærksomhed.
Men skal rejse sig fra bordet og gå hen til dem for at de vil betjene en. Det virkelig ikke i orden. Forstår ikke hvorfor i ikke giver gæsterne mere opmærksomhed og spørge om de mangler noget.
Det var sidste gang vi kom der.
Det er sørgeligt, at blive afvist, fordi køkkenet ikke kan følge med og der kan ikke reserveres udenfor til senere. Det må da være skønt at kunne afvise kunder på grund af ‘velstand’, så det med at restaurationsbranchen lider efter Corona nedlukning gælder åbenbart ikke Kastrup Strandpark. Sådan kommer man af med havnens faste kunder. Charlotte Christensen

Réponse de Restaurant Kastrup Strandpark
Hyggelig restaurent,fin betjening og hurtig servering ( få mennesker ),men maden, Tynd løgsuppe uden smag,Hovedretten Bagt kalvesteg a 220,kr. pr person,skulle selv skære den ud ! fik to tynde skiver yderste del , resten kunne ikke spises,måtte tage det med hjem,ikke pengene værd.Desserten var til gengæld rigtig god Tak.Kommer her desværre ikke mere.
Bestilte nytårsmenuen 2020 og det gør jeg sandsynligvis igen til næste år...
ALT var godt.
Udlevering med et smil og et “godt nytår”.
Meget nem og udførlig beskrivelse af forberedelse samt anretning.
Velsmagende god mad...