Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

KB-tagservice har været utroligt servicemindede, enormt rare og dygtige. De overholder aftaler, tager hensyn og gør lige det ekstra, man ikke nødvendigvis forventer. En klar anbefaling herfra

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej har lige fået lavet 125m2 paptag af kbs tagservice som jeg lige vil sige stort tak til for de har udført arbejde til UG. 2 lag tagpap og alle kanaler og alu kapsler 2 stk. ovenlys vinduer udski... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Kbs Tagservice er utrolige venlige og i…

Kbs Tagservice er utrolige venlige og i møde kommende og gode til løsninger,
har en tilbygning der går under hoved tag som har givet problemer i mange år med vand indtrængen.
Kivin og karsten kom med en god løsning som ikke har givet vand siden.
Så er yderst tilfreds og kan varmt anbefaldes.

4 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Det må blive en stjerne

Det må blive en stjerne, når 0 ikke er en mulighed.
Useriøst firma, som er ligeglade med, hvilke aftaler de laver med kunderne.
Vi så aldrig den håndværker, som lovede at komme og give tilbud på tag, ikke engang en opringning om aflysning. Men jeg kan jo læse på de andre anmeldelser, at det er meget normalt. Det er sgu for slapt
Hilsen Gitte

25 janvier 2025

Hej Gitte
Det beklager vi meget . Men det var af familie omstændigheder ikke muligt at komme idag og kigge på jeres tag , og heller ikke muligt at aflyse vores aftale.
Så beklager meget .
Men syntes nu alligevel ikke det er iorden at give os 1 stjerne , da vi ikke har lavet noget håndværks arbejde for dig. Men udelukkende er blevet forhindret i at komme og kigge på jeres tag.
Vi beklager som sagt meget.
Mvh kb-Tagservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Arbejdet udført til tiden og flot…

Arbejdet udført til tiden og flot oprydning kan varmt anbefalde dette firma.

1 février 2024

Réponse : KB Tagservice

Tak for anmeldelsen det betyder meget for vores lille firma. Mvh kb-Tagservice

Høj faglighed og grundigt udført

Høj faglighed og grundigt udført
KB Tagservice har her i juni 23 udskiftet trapezplader på skur og terrasse. Jeg har herudover fået renoveret taget på min garage med nyt tagpap og reparation af loftet. Det er dejligt med en fagmand, der skifter og reparerer det, der trænger, uden at man som lægmand selv skal påpege det.
KB Tagservice rydder pænt op efter sig og fejer indkørslen :_)
Jeg er supertilfreds

8 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en fin oplevelse med udbedring af…

Havde en fin oplevelse med udbedring af en skade, også selvom denne var mindre, blev opgaven prioritetet og udført ganske hurtigt.

7 mars 2023

Réponse : KB Tagservice

Vi siger herfra mange tak og er glade for du/i havde et godt forløb og er tilfredse . Mvh kb-Tagservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte et tilbud på nyt tag på…

Vi bestilte et tilbud på nyt tag på nettet. En mand kom og kigger og i løbet af nogle få dage havde vi et tilbud som vi accepteret efter nogle dage, en aftale blev lave og alt forløb i henhold til vores aftale. Et par friske folk lavede et rigtig flot stykke arbejde, så tak herfra 🙂🙂

7 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Grundigt arbejde, flinke folk og fair priser

Vi har fået renset og tætnet tag, tætnet omkring ovenlysvinduer, skiftet vindskeder og nedtaget antenner. Arbejdet er udført grundigt, der er ryddet pænt op bagefter, og priserne er fair. Det er flinke folk, som er nemme at tale med, og som ikke forsøger at sælge unødvendige opgaver. Vi er især glade for tagrensningen, som blev udført manuelt med stålbørste - hver en sten er renset for mos og skidt på overfladen og alle kanter. Vi har fået at vide, at denne metode ikke ødelægger overfladen, som højtryksspuling kan.

20 août 2022

Godt tilfreds.

Jeg bad om et tagtjek og fik det sammen med et råd om hvad der skulle ske. Mit tag blev tjæret. Jeg har ikke haft grund til at klage over noget. Tværtimod. Specielt synes jeg det er rart med et firma hvor man kan tale med folk, både før og under udførelsen af arbejdet. Og at aftalen holder. Venlige folk.

7 mai 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

DÅRLIG KUNDESERVICE

DÅRLIG KUNDESERVICE
Havde besøg d3 dec blev lovet et tilbud , efter at have rykke en del gange ringer jeg igen igen igen d 20 Jan og få så at vide de ikke vil lave det. SÅ GIV DA BESKED
Henning

20 janvier 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig godt tilfreds med arbejdet fra…

Rigtig godt tilfreds med arbejdet fra KB tagservice. Fik godt 100m2 nyt tagpap, 2 lag på vores tag. Samt nedtaget og fjernet 3 murstens-skorstene. Flot arbejde omkring ovenlysvinduer og udluftning. Alt ryddet pænt op. Altsammen udført til tiden og til prisen og af rigtig flinke og servicemindede folk,Michael og Brian. Tusind tak for godt arbejde her i Dyssegård. mvh Morten

3 janvier 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Klar anbefaling af KB tagservice!

Jeg havde KB tagservice ude og give tilbud på og lægge nyt tagpap på mit tag. Det var det bedste tilbud og forløb fuldstændigt tilfredsstillende. Kivin og Carsten er desuden meget behagelige at spørge om råd hos! Mange tak!

16 décembre 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Meget tilfreds!

Vi aftalte er stykke arbejde der skulle udføres, skift af uødelagte tagsten, og det blev gjort dagen efter! super fin kommunikation og udførsel!

28 octobre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus