L'entreprise a répondu
Ud over en fantastisk god rødvin, der var alle pengene værd, fik vi god og hurtig hjælp fra K&S Kundeservice med et gavekort, som i første omgang ikke "virkede".
L'entreprise a répondu
Kjær & Sommerfeldt levere helt fagligt objektivt vine med kvalitet til prisen. Hvis du har forstand paa vin generelt bliver du aldrig skuffet. Der er mange andre konkurrende firmaer, hvor jeg bliv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin pris og service. Der er dog mulighed for optimering. Jeg fik leveret med Burd, der gav besked om levering om aftenen på dagen, hvor bestilling blev foretaget. Jeg planlagde at være hjemme. Om aft... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt helt tilbage i 1875 og er, udover at være Kongelig Hofleverandør, Københavns ældste vinhandel. I dag finder du vores butikker i både København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret den direkte til din hoveddør.
Gammel Mønt 4, 1117, København, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Få timer fra ordre til varerne var undervejs. Perfekt.

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
En god oplevelse, da I havde netop den vin, som jeg skulle bruge og til en fornuftig pris

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
God og overskuelig hjemmeside, fin beskrivelse af produkterne. Leveringshastigheden er overtruffen.

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Hurtig respons på min bestilling. Leveringen til pakkeshop hvor der tydeligt var markeret at dette var en forsigtig pakke. Vinen jeg bestilte var en god zinfandel som jeg efter et besøg på restaurant margeritten i Allinge var blevet begejstret for. Super vin.

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Hurtig levering og hjælpsom kundeservice, der rent faktisk svarer

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
God service og hurtig levering og lækker vin

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Bestilte rose, fine beskrivelser, gode vine.
Bestilte om aftenen og følgende dag blev vinene leveret 18.15, blev orienteret om aflevering tid.
PERFEKT kan varmt anbefales.

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Nem og overskuelig bestilling med meget gode og korte vurderinger af vinene.
Hurtig og sikker levering.
Alt i alt en rigtig god oplevelse

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Super god oplevelse - både på online og fysisk shopping 😎

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Godt tilbud på en dejlig kvalitetsvin.
Nem og overskuelig bestillingsprocedure,
Super hurtig levering med klar orientering under vejs.

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Varer fuldstændig som beskrevet, smager afsindig godt.
Emballering og forsendelse i topklasse

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Alt køre bare super hos jer, det er nemt og et super udvalg med gode tilbud

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Fantastisk udbud. Let at finde frem til den rigtige vin. Ekstraordinær god service før, under og efter bestilling.

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Varen kom til det lovede tidspunkt
Mega god oplevelse at handler der