Kjær & Sommerfeldt Avis 1 382

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ud over en fantastisk god rødvin, der var alle pengene værd, fik vi god og hurtig hjælp fra K&S Kundeservice med et gavekort, som i første omgang ikke "virkede".

Noté 5 sur 5 étoiles

Kjær & Sommerfeldt levere helt fagligt objektivt vine med kvalitet til prisen. Hvis du har forstand paa vin generelt bliver du aldrig skuffet. Der er mange andre konkurrende firmaer, hvor jeg bliv... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin pris og service. Der er dog mulighed for optimering. Jeg fik leveret med Burd, der gav besked om levering om aftenen på dagen, hvor bestilling blev foretaget. Jeg planlagde at være hjemme. Om aft... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Caviste

Écrit par l'entreprise

Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt helt tilbage i 1875 og er, udover at være Kongelig Hofleverandør, Københavns ældste vinhandel. I dag finder du vores butikker i både København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret den direkte til din hoveddør.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Gode vine

Gode vine, stort udvalg og hurtig levering

26 mai 2026

Hej Theis,
Takker for de rosende ord. Glæder os at høre om din tilfredshed med vores gode vine, det store udvalg samt den hurtige levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode vine til prisen og effektiv kundeservice

22 mai 2026

Kære Henrik,
Takker for din fine anmeldelse. Glæder os at høre om din tilfredshed med vores gode vine samt hjælpen I fik fra kundeservice i forbindelse med brugen af gavekort på vores webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Få timer fra ordre til varerne var…

Få timer fra ordre til varerne var undervejs. Perfekt.

19 mai 2026

Kære Allan
Tak for din feedback – hvor er det dejligt at høre! Vi er glade for, at din ordre blev håndteret hurtigt og problemfrit. 😊
Marianne
Kjær & Sommerfeldt A/S

En god oplevelse

En god oplevelse, da I havde netop den vin, som jeg skulle bruge og til en fornuftig pris

19 mai 2026

Kære Knud
Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fandt præcis den vin, du søgte – og til en god pris. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang 🍷
Mvh
Marianne
Kjær & Sommerfeldt A/S

God og overskuelig hjemmeside

God og overskuelig hjemmeside, fin beskrivelse af produkterne. Leveringshastigheden er overtruffen.

26 mai 2026

Kære Erik
Tusind tak for din fine tilbagemelding – det er vi virkelig glade for at høre.
Dejligt, at både hjemmesiden og leveringen lever op til dine forventninger.
Vi håber, du får stor glæde af dine varer, og du er altid velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig respons på min bestilling

Hurtig respons på min bestilling. Leveringen til pakkeshop hvor der tydeligt var markeret at dette var en forsigtig pakke. Vinen jeg bestilte var en god zinfandel som jeg efter et besøg på restaurant margeritten i Allinge var blevet begejstret for. Super vin.

20 mai 2026

Kære Poul,
Takker for de rosende ord.
Glæder os meget, at høre om din købsoplevelse samt modtagelsen af vinen fra pakkeshoppen.
Ligeledes at vinen levede op til dine tidliger forventninger.

Meget overskuelig hjemmeside.

Meget overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.

15 mai 2026

Kære Dorte,
Takker for din fine anmeldelse.
Glæder os over at høre om din tilfredshed med vores overskuelige hjemmeside samt den hurtige levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og hjælpsom…

Hurtig levering og hjælpsom kundeservice, der rent faktisk svarer

18 mai 2026

Kære Henrik
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at både levering og kundeservice lever op til forventningerne. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering og…

God service og hurtig levering og lækker vin

18 mai 2026

Kære Andrés
Tak for den fine tilbagemelding om både god service, hurtig levering og lækker vin - det er meget værdsat.

Bestilte rose.

Bestilte rose, fine beskrivelser, gode vine.
Bestilte om aftenen og følgende dag blev vinene leveret 18.15, blev orienteret om aflevering tid.
PERFEKT kan varmt anbefales.

Kære Britta,
takker for dine rosende ord, samt beskrivelsen af hele din købsoplevelse, fra start til slut.
Det sætter vi stor pris på, at høre om.

Noté 4 sur 5 étoiles

God vin og hurtig levering 🚚

God vin og hurtig levering 🚚

13 mai 2026

Kære Allan
Tak for din fine tilbagemelding omg både god vin og hurtig levering - det er meget værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og overskuelig bestilling med meget…

Nem og overskuelig bestilling med meget gode og korte vurderinger af vinene.
Hurtig og sikker levering.
Alt i alt en rigtig god oplevelse

11 mai 2026

Kære Peter
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at både bestilling, vinbeskrivelser og levering levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at oplevelsen er nem og tryg hele vejen igennem.
Vi håber, du får stor glæde af vinene – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Super god oplevelse

Super god oplevelse - både på online og fysisk shopping 😎

Kære Henrik
Tak for den fine tilbagemelding om din gode oplevelse med at handle hos os, både på shoppen og i butikken, det er meget værdsat.

Nemt og effektivt!

Godt tilbud på en dejlig kvalitetsvin.
Nem og overskuelig bestillingsprocedure,
Super hurtig levering med klar orientering under vejs.

14 mai 2026

Kære John,
Takker for din fine og positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at både vinen, bestillingen og leveringen levede op til forventningerne.

Alt i orden!

Varer fuldstændig som beskrevet, smager afsindig godt.
Emballering og forsendelse i topklasse

Kære Mikael
Tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig, at både kvaliteten og smagen lever op til forventningerne – og at leveringen også spiller.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Perfekt!

Alt køre bare super hos jer, det er nemt og et super udvalg med gode tilbud

Kære Lars
Tusind tak for din dejlige feedback – det er vi virkelig glade for at høre!
Det betyder meget for os, at du oplever både udvalg og tilbud som gode, og at det hele er nemt at handle hos os.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Fantastisk udbud

Fantastisk udbud. Let at finde frem til den rigtige vin. Ekstraordinær god service før, under og efter bestilling.

Kære Kim
Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os.
Vi er glade for, at du både oplevede, at det var nemt at finde den rigtige vin, og at servicen levede op til dine forventninger hele vejen igennem. Det er præcis det, vi arbejder for hver dag.
Vi håber, vi må hjælpe dig igen en anden gang.

God oplevelse

Varen kom til det lovede tidspunkt
Mega god oplevelse at handler der

7 mai 2026

Kære Dorthe,
Takker for din fine anmeldelse omkring din købsoplevelse hos os af vin samt den hurtige levering.
Det sætter vi stor pris på at høre om.

Gode tilbud

Gode tilbud - hurtig levering til døren

Kære Søren,
Takker for de rosende ord.
Glæder os at høre om din tilfredshed med vores gode tilbud samt den hurtige levering.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus