Kort tid fra bestilling og til levering - og dejligt at man kan få de bestilte varer leveret til døren (næsten i alt fald)
Kjær & Sommerfeldt levere helt fagligt objektivt vine med kvalitet til prisen. Hvis du har forstand paa vin generelt bliver du aldrig skuffet. Der er mange andre konkurrende firmaer, hvor jeg bliv... Voir plus
Vi var godt tilfreds med udvalget af vine og det var nemt at bestille vinene - 3 forskellige. Leverancen af vinene gik fuldstændig problemfrit og blev leveret som lovet. Da vi smagte vinene blev v... Voir plus
Vi var til vinsmagning i Århus, til en Meursault vs Chassagne Montrachet vs Puligny Montrachet smagning. Hvor Lukas stod for smagningen, og sikke en god oplevelse! Meget professionel!! Men også ut... Voir plus
Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt helt tilbage i 1875 og er, udover at være Kongelig Hofleverandør, Københavns ældste vinhandel. I dag finder du vores butikker i både København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret den direkte til din hoveddør.
Gammel Mønt 4, 1117, København, Danemark
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Rigtig god vin og service. Altid mange gode tilbud 😄

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
God pris og mega hurtig levering. Fik leveret samme dag som jeg bestilte.

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Jeg skulle hente min vin som jeg bestil
Så skulle jeg lige have 2 flaske portvin med og en god service

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Kjær & Sommerfeldt er efterhånden blevet vores faste vin-leverandør, bl.a. fordi deres beskrivelse af vinene altid viser sig passe med virkeligheden. Leverancerne er altid som aftalt og samarbejdet med K&S fungerer upåklageligt.

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Altid gode vine og gode tilbud. Super levering allerede samme dag. Til at stole på!

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Nemt, hurtigt og gode vine til en fair pris. Alt forløb problemfrit - hurtig levering

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Godt tilbud og god vin. Hurtig og problemløs levering.

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
Altid lækre vine til gode priser og hurtig levering

Réponse de Kjær & Sommerfeldt
jeres transportfirma kom ikke med vinen som lovet, 2 dage gik det galt, og man kunne ikke komme i kontakt med dem