Varen blev leveret hurtigt og var pakket virkelig smukt ind. Jeg følte næsten jeg fik en gave da jeg pakkede den ud. Jeg vil anbefale alle at handle her.
min kone havde i dag en ekstraordinær positiv oplevelse hos "Klosterfrk." i Horsens . havde fået et armbånd i gave, som ikke passede i str., og det skal nævnes at det ikke var købt i butikken. trods... Voir plus
Fantastisk service trods det var telefonisk Og meget hurtig levering. Absolut en forretning jeg har lyst at bruge igen selvom jeg bor på Sjælland
Sehr schneller Versand. Sehr liebevoll verpackt, sodass es Freude macht, das Paket zu öffnen. Man bekommt sogar eine kleine dänische Lakritzverpackung dazugelegt. Gekaufte Ware in einwandfreiem Zustan... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Klosterfrøknerne med stor webshop og fysisk butik i hjertet af Horsens: Eksklusiv forhandler af de velkendte Mulberry produkter, med nok det største udvalg i Danmark. Vi fører de kendte brands inden for designertøj i High-End segment. Både danske- og udenlandske leverandører, så som Heartmade, Dea Kudibal, Benedikte Utzon, Stenströms, Graumann, Venessa Bruno, Busnel, Oscalito og UBR og andre - med fokus på bæredygtighed. Udtryk og styrk din personlighed gennem dit valg af god smag, sikker stil og høj kvalitet. Vi gør os umage, for at dine forventninger ved besøget og købsoplevelsen bliver indfriet, og vægter personlig service højt. Sender fragtfrit i hele landet (> kr 495,-) Følg os på IG og FB; Klosterfrk - High-End Brand Vi ser frem til at byde dig hjertelig velkommen hos KLOSTERFRK.DK
Hospitalsgade 6, 8700, Horsens, Danemark
- 75620555
- info@klosterfrk.dk
- www.klosterfrk.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Skøn hjemmeside
Skøn hjemmeside - Nem og hurtig levering af en lækker ny pung.
Meget fin service
Meget fin service, kontaktede mig, da et af valgt produkt var udsolgt, sammen fandt vi løsning
Flot og lækker indpakning
Flot og lækker indpakning. Hurtig levering og varen var som forventet.
Har helt sikkert lyst til at handle der igen.
Hurtig levering af smuk taske
Jeg bestilte en Mulberry-taske fredag d. 27. dec. og modtog den allerede dagen efter. Tasken var smukt indpakket og (naturligvis) i fejlfri tilstand. At købe en dyr taske online er en tillidserklæring og jeg blev ikke skuffet. ❤️🙏🏻
Super oplevelse
Fremragende service
Fik god vejledning telefonisk og gennemførte køb online. Fik ikke valgt gaveindpakning, men det blev klaret ved mailkorrespondance efterfølgende. Fremragende service
Virkelig fin vare
Virkelig fin vare
Smuk indpakning
Fem stjerner
Hurtig ekspedition
Hurtig levering
Hurtig levering i flot indpakning
Hurtig levering i flot indpakning. Vil anbefale butikken til andre.
Super service på både telefon og mail
Super service på både telefon og mail. Rigtig god behandling her handler jeg gerne igen.
Hurtig levering, skøn style
Hurtig levering. Skøn style til en meget fin pris. De varmeste anbefalinger.
Hurtig levering
Hurtig levering - Flot indpakning og en lille julehilsen. Varen blev nedsat pga. Black Friday, og jeg modtog returbeløb for Prismatch i løbet af 4 dage.
Bedste butik i Horsens
Fantastisk butik og ikke mindst service fra de skønneste Quinder.
Fantastisk god service
Fantastisk god service, serveret med et smil og kompetent rådgivning.
Handler bestemt gerne igen, og giver de varmeste anbefalinger.