Vi fik helstegt pattegris med lækkert tilbehør til vores sommerfest på arbejdet. Maden var perfekt og der mangle ikke noget . Alle roste både maden og grillmesteren . Vi hel klart anbefale Kok m... Voir plus
Lisez les avis des autres
Helstegt pattegris med masser af tilbehør til fornuftigt pris. Alt var super lækkert, og intet løb tør undervejs. Søde kokke, både kokken der kom og satte grisen over, og kokken der stod for anre... Voir plus
Var hos min mor d. 5/4 til påskefrokost, maden blev leveret 2,5 time før tid, vi måtte lede efter lammekølle der var dækket af alt muligt på et fad med rullepølse, vi måtte selv gætte os til hvad d... Voir plus
Havde bestilt julefrokost til otte. Maden var pakket og klar til afhentning til tiden. Det hele stod i plastikkasser lige til at bære ud i bilen. Maden var arrangeret i glasfade, skåle eller tallerkne... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Rigelig mad, god kvalitet.
En rigtig god oplevelse med Kok med Kul På til en konfirmation med ca 60 kuverter. Det er måske ikke den fineste gourmet, men det var fint og der var rigeligt - som i rigeligt. Herudover var der lidt til alle generationer i den valgte menu.
Maden kom til tiden og var nem at håndtere for vores køkkenfolk. Alt i alt en god oplevelse.
Grill menu 2 til 73 personer
Vi fik mad (grill menu 2) til vores søns konfirmation til 73 mennesker. De har været fleksible og lavet en anden forret, uden merpris. Maden kom til tiden,
Den var nem at håndtere for vores køkkenhold. Maden var varm, som lovet. Øksekødet var mørt som smør og kyllingen saftig og lækker. Derudover var der mere end rigeligt mad.
Service i top fra start til slut og super lækker mad!
Var til Strøby egede dag og købte en…
Var til Strøby egede dag og købte en bøfsandwich til 50 kr , den var godt nok kedelig og kold , bøffen var tør som om den var stegt dagen før , der var puttet ketchup i over og under bolle og så kommet lidt ristede løg og agurkesalat på , spurgte på remoulade med nej det var det ikke , øv hvor skuffende til den pris , nej jeg køber ikke til næste arrangement:(
Jeg har naturligvis læst nogle af jeres…
Jeg har naturligvis læst nogle af jeres anmeldelser fra andre oplevelser, men jeg må altså rose jeres virksomhed for en vanvittig dejlig oplevelse, maden var perfekt, 28 mennesker kan ikke tage fejl , alle var begejstret for det hele , lige fra opstart af grillen, til kokken stod og holdt øje og derefter leverede det bedste af det bedste , vi havde en vidunderlig dejlig aften med 2 afryddere som var vild effektive, vi takker alle bag dette arrangement, vi er bestemt klar igen til at bruge Kok med kul på .💯🇩🇰🙏💖💖💖
Mvh Heidi og Jan Lillemose Køge. 5 stjerner er ikke en for meget . 🇩🇰💪
Var ud og servere i jeres mad til…
Var ud og servere i jeres mad til konfirmation i weekenden. Jeg må sige at det var ikke noget mad jeg ønsker at bestille eller anbefale til nogen. Var kønsløst og farveløst at se på.
Og der var ikke en kørerseddel med til os i køkkenet så man kunne se hvad der skulle gøres ved tingene. Og det har jeg sagt til Lars ville være dejligt for dem i køkkenet.
Så en skuffende oplevelse endnu engang
Jeg var til konfirmation her 10 maj…
Jeg var til konfirmation her 10 maj 2025 i stor Tårnby og jeg må sige at det er noget af det bedste mad jeg har fået længe så det er helt klart fem stjerner herfra til natmad fik vi det store kolde bord og jeg må sige den spegepølse og leverpostej og rullepølse er noget af det bedste jeg nogensinde har smagt og forretten var tarteletter Ja og deres kød som de laver på grillen var både Ko og kylling var virkelig godt så dem kan jeg godt anbefal det bliver helt klart dem jeg skal bruge hvis de har tid til næste år når jeg skal holde bryllup
Det umulige blev muligt, ren fornøjelse
En 50 års fødselsdag på en lille ø nord for Lolland, hvor alt skal kordineres med færgetransport og levering...
Det kan være en udfordring, når der skal laves Helstegt pattegris og maden skal være klar til spisning kl. 14:00.
Efter en god snak med "Kok med kul på", så viste det sig at noget som måske burde være umuligt, pludseligt var muligt.
Gris, grill og alt lækkert tilbehør blev leveret ved færgen og ankom til tiden, så pattegrisen kunne nå at blive stegt. Det har været en ren fornøjelse at få maden fra Kok med kul på og de varmeste anbefalinger skal gives. 45 mennesker nød til fulde, alt hvad der blev serveret:-)
Bondefangeri
Vi havde bestilt 3x påskefrokost, som var udmærket, men var blevet lovet, at prisen for udbringning var 50 kr. (Hårlev), men ved modtagelsen var prisen steget til 200 kr. Det finder vi uanstændigt og er godt sure over sådan et bondefangeri. Virksomheden bør kunne gøre det bedre.
Jeg kunne ikke få mad til konfirmation, da jeg var for sent ude - fik jeg af vide. Men så ringede jeg til kmkp, og det var intet problem.
Vi lavede en aftale, de svarede hurtigt igen, når jeg havde spørgsmål, leveret til tiden og så var maden ovenikøbet så lækker. og de var rigelig mad.
Professionel og behagelig behandling ved bestilling og levering, samt lækker lækker mad. Også er priserne til at håndtere.
Vi vender helt klart tilbage.
Virkelig lækker biksemad
Virkelig lækker biksemad med de bedste kartofler jeg nogensinde har smagt. Rigtig rigtig lækkert pakket ind og nemt at spise. Det kan klart anbefales
Fik det leveret en hård lørdag
Fik det leveret en hård lørdag, men maden gjord det meget bedre👍🏽
Alltid go mad og nok af det..
Alltid go mad og nok af det... høflige betjening hver gang
God mad
At maden kom hurtigt, og var varm og velsmagende.
Kan klart anbefale dagens ret
Dagens ret et chancespil.
I er gode til at lave kalve/oksesteg. Men jeg har fået persillesovs, der var brændt på - og smagte forfærdeligt. Kylling der var så tør, at den støvede sammen med sovs, der kunne skæres i skiver (agurkesalaten var god). Fisk der var tør og sej. Og nu sidst 14/3-25 tynd kartoffelmos og mørbradgryde med hårdt kød (?) - ingen af delene smagte af ret meget. Og det var leveret i 1 bakke, hvor det hele bare var blandet sammen. Jeg har prøvet at sige det til jer, uden reaktion. Jeg vil gerne støtte op lokalt. Men jeg kommer nok ikke til at købe dagens ret igen. Det virker som om I har 2 hold kokke. Dem der godt ved, hvordan man laver mad. - Og så de andre :(.
Lækker middag
En stor ☺️ tak for en lækker dagens ret.
Der bestod af kalvesteg stegt som vildt, den var super mør og smagte rigtig dejligt, dertil en god sovs og andet lækkert tilbehør 👌 gæsterne var også meget glade for menuen 😋
Skide god service og endnu bedre mad
Skide god service og endnu bedre mad