Kok Med Kul På Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Vi fik helstegt pattegris med lækkert tilbehør til vores sommerfest på arbejdet. Maden var perfekt og der mangle ikke noget . Alle roste både maden og grillmesteren . Vi hel klart anbefale Kok m... Voir plus

Helstegt pattegris med masser af tilbehør til fornuftigt pris. Alt var super lækkert, og intet løb tør undervejs. Søde kokke, både kokken der kom og satte grisen over, og kokken der stod for anre... Voir plus

Var hos min mor d. 5/4 til påskefrokost, maden blev leveret 2,5 time før tid, vi måtte lede efter lammekølle der var dækket af alt muligt på et fad med rullepølse, vi måtte selv gætte os til hvad d... Voir plus

Havde bestilt julefrokost til otte. Maden var pakket og klar til afhentning til tiden. Det hele stod i plastikkasser lige til at bære ud i bilen. Maden var arrangeret i glasfade, skåle eller tallerkne... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En god nytårsoplevelse

Vi bestilte Kok med Kul på’s nytårsmenu, og det er vi virkelig glade for.

Maden var ikke blot virkeligt velsmagende og flot sammensat, men også nem at anrette. Det var tydeligt, at der var lagt tanker bag at gøre processen så enkel og overskuelig som muligt for os, der skulle stå for den sidste præsentation.

Vi gør det meget gerne igen en anden gang!

31 décembre 2024

Klar anbefaling

Vi prøvede deres nytårsmenu og blev positivt overrasket over hvor meget vi fik for pengene. Både mængde og kvaliteten var god, samtidig med tilberedning var nem og overskuelig, så vi ikke skulle bruge meget tid i køkkenet denne aften. Klar anbefaling.

31 décembre 2024

Vil blot takke for en rigtig god Jule…

Vil blot takke for en rigtig god Jule Aftens Menu
Den smagte virkelig godt. Alt var perfekt - måske lidt flere brunkartofler ... Men virkelig godt tilberedt og nem at lave. Så den kok der tilberedte både flæskesteg og And m.m. må I holde fast på.

24 décembre 2024

Vi fik julefrokosten hos jer

Vi fik julefrokosten hos jer. Maden blev leveret af den skønneste mand. Han undskyldte han var forsinket, hvilket absolut ikke var hans skyld ( der var brand tæt på og politiet havde spærret vejen) maden var så lækker, det smagte pragtfuldt og der var rigeligt. Vi havde kokke blandt gæsterne, så vi var spændte. Alle synes det var så lækkert og smagte skønt. Vi aftalte at i fremtiden, vil vi havde julefrokosten fra jer af. Vi kan varmt anbefale jer. Tak for maden fra nye kunder.

26 décembre 2024

Vi fik julemenu leveret 26.12.24

Vi fik julemenu leveret 26. december (2. juledag) 2024 til 8 personer. En flink chauffør kom i god tid med maden. Der var rigeligt af alle retter, og maden var meget veltillavet. Nemt at opvarme de lune ting, der blev leveret i glasfade, der nemt kunne komme i ovnen. Vi havde ikke prøvet "Kok med kul på" tidl., så vi var meget spændte på maden. Vi kan efter at have prøvet maden varmt anbefale andre at bestille mad derfra. Vi bestiller gerne mad en anden gang.

26 décembre 2024

Vi fik julemenuen

Vi fik julemenuen, juleaften 2024. Jeg må bare sige, fuldstændig fantastisk julemad. Vi var syv mennesker, der var rigeligt mad, nok af alt. Anden var dejlig krydret og smagte virkelig godt, flæskestegen var saftig, saucen var fyldig i smagen alt i alt en virkelig skøn oplevelse. Tilberedningen var nem i følge vejledningen, vi afsatte 35 min. til det hvilket passede fint.
Maden blev leveret som aftalt, lillejuleaftens dag.

Jeg kan nu meget varmt anbefale, at få mad herfra. Fuldstændig i orden.
Tak for dejlig mad

24 décembre 2024

Det var nemt at bestille julefrokost

Det var nemt at bestille julefrokost. Der var ABSOLUT ingen grund til at frygte om der var mad nok. Leveret på det aftalte tidspunkt af et venligt bud.
Maden var som nævnt rigelig og absolut god. Vi kunne slet ikke spise det hele, så der var til en god frokost dagen efter også :-).
Jeg var dog glad for, at jeg havde et ekstra rugbrød, for ellers var vi rendt tør efter de første retter. Men det var blot en lille detalje, som ikke tæller i min verden.
Ingen tvivl om, at jeg vil bestille igen.
God jul....

22 décembre 2024

Vi bestilte 4 x Mortens and

Vi bestilte 4 x Mortens and, fordi vi sidste år fik en dejlig middag.
Vi blev dog slemt skuffet i år.
Anden var sej, og skindet på ingen måde sprøjt, men til gengæld ustegt.
De brunede kartofler var slatne og ikke søde. Sovsen måtte vi køre op med fløde og fond. Waldorf salat var der for lidt af, men den var også ok. Ærgerligt når forventningen var høj og vi havde inviteret 2 gæster.

10 novembre 2024

Tak til kok med kul på

Tak til kok med kul på, for en super lækker 5 retters menu. Til min 60 års fødselsdag. Alt spillede bare, og var perfekt. Der var rigtig meget mad med til prisen. 😃Vi spiste rester i 3 dage.

Ulovlig markedsføring

På trods af at jeg frabeder mig reklamer (fremgår tydeligt af postkassen) modtog jeg 4 flyers fra denne virksomhed. Desuden har de IKKE besvaret min henvendelse desangående - ligesom de i øvrigt ikke har besvaret en eneste af de 44 et-stjernede anmeldelser her på Trustpilot!
Bliver ved med at smide reklamer i min postkasse, så nu bliver de anmeldt til Forbrugerombudsmanden.

4 novembre 2024

Det store kolde bord var en fornøjelse…

Det store kolde bord var en fornøjelse at modtage og ankom oræcis til aftalt tid og med meget lidt forberedelse kunne frokosten begynde og der var rigeligt mad til at mætte sultne gæster så alle glade og tilfredse.

12 octobre 2024

Jeg havde 74 gæster til min 50 års…

Jeg havde 74 gæster til min 50 års fødselsdag i lørdags og her havde jeg bestilt helstegt pattegris med 6 forskellige tilbehør. Wauw siger jeg bare, det levede så meget og mere op til mine forventninger og alle gæster var begejstrede for maden som blev serveret helt som aftalt af dygtig grillmester og hyret personale. Der skal lyde de varmeste anbefalinger herfra og der var mere end rigeligt mad.

12 octobre 2024

Vellykket 3 retters menu.

Bestilte en 3 retters menu til 9 personer. Al mad var velsmagende og veltillavet. Alt forberedt lige til at servere, selv det hjemmebagte brød til forret. Gæsterne fik en god oplevelse.
Kan varmt anbefales.

29 septembre 2024

Bryllup 80 mennesker

Vi fik mad til 80 mennesker til vores bryllup. Kok med Kul på var åbne for de ændringer vi ønskede. De kom tidligt og gjorde klar. Maden var klar til den aftalte tid. De to grill mestre hjalp til med servering af forret og var så hjælpsomme og venlige hele aftenen, samtlig med de sørgede for at der hele tiden var massere af velsmagende og veltilberedt mad til vores gæster, der forøvrigt roste maden til skyerne.

24 août 2024

Vælg et andet sted.

Vi modtog maden til festen for sent. Da maden ankom var det med stress på. Maden var ringe. Uden smag, som var det fabrikslavet uden nogen føling med hverken råvarer eller kvalitet. Vi har efterfølgende hørt fra mange andre, at det er et sted man skal holde sig fra. En bekendt ligger nu i en sag med dem, hvor hun ikke kan få tilbagebetalt sit depositum, selvom hun afmeldte bestillingen kort efter. Hun har kontaktet forbrugerrådet, som siger at deres metoder er ulovlige, men de holder stadigt fast på ikke at tilbagebetale de 2.500 kr. Der er masser af andre gode steder derude, hvor de både behandler maden og kunderne med ro, venlighed og kærlighed, så vælg ikke Kok med stress på! (kul på).

1 juillet 2024