Jammer dat na 4 goede jaren niet meer wordt gereageerd op een vraag per email. Ook in de spam box geen reactie gevonden. Ze hebben mijn gegevens, dus contact zoeken kan altijd. Was altijd zeer... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
MS Office 2016 online gekocht en meteen gedownload. Het installeren lukte wel, maar ik vind dat het niet heel makkelijk ging en denk dat hier ruimte voor verbetering is. Met name de lange code mo... Voir plus
Voor mij wat het even onduidelijk of er verschil zit in office 365 nieuw of verlengen. Gemaild en snel antwoord gekregen. Bij bestelling meteen nieuwe code gekregen, gekopieerde en in kan weer een ja... Voir plus
Ik heb het Officepakket besteld en betaald. Ik kreeg keurig de code om te downloaden maar kon nergens vinden hoe en waar vandaan het pakket te downloaden was. Na telefonisch contact is alles keuri... Voir plus
Handelsweg 30-32, 9482 WE, Tynaarlo, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Binnen een uur was de levering gerealiseerd.
Bovendien was het downloaden een fluitje van een cent!
Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen
ik wachtte vier dagen op een online bestelling. Bij status staat bezig met verwerken terwijl dit een digitaal product is. Dit is echter een domme fout in de pagina want blijkbaar kan je wel je bestelling ophalen maar is dit gewoon niet duidelijk. Ik heb bericht gekregen dat dit word veranderd in de site.
Ps. aan Patrick van support even beter kijken want in mijn originele beoordeling stond in de tweede zin duidelijk digitaal product vermeld.

Réponse de Koopoffice365
Je betaalt, en je ontvangt je sleutel voor office 365, hoe moeilijk kan het zijn,
Een aangename ervaring met een uitstekende customer service aan een zeer correcte prijs. Een aanrader!
de man die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk en duidelijk
Meermaals Office besteld en altijd perfecte levering. Eenmaal gehad dat Office niet direct binnenkwam (besteld in de avond) na telefonisch contact had hem deze de volgende ochtend binnen.
Effectieve online afhandeling
Direct te gebruiken
Klantervaring: 10 p.
Zeer slecht! Een ongebruikt product kan niet worden teruggegeven. Ik ben dus € 79,00 kwijt.

Réponse de Koopoffice365
Bij vragen over het dowmloaden, Microsoft account (had ik geenn idee meer van), en het voorstellen van een eventueel alternatief waren de antwoorden helder, en accuraat
Het is altijd een beetje spannend, iets te bestellen op een website, die je niet kent. Maar ik ben zeer tevreden. Mijn bestelling is vlot en accuraat afgehandeld. De download van het Office pakket was geheel foutloos.
Kopen lukte niet door bankstoring. Aan de telefoon snel en adequaat geholpen met de aankoop van Office.
Zonder de hulp van de medewerkster van de helpdesk was het probleem dat ik had, nooit opgelost.
Zij heeft mijn computer remote overgenomen en het probleem was direct opgelost.
Goede website, lage prijzen en super snelle levering.
Nadat ik eerst een negatief review had achtergelaten waarin ik dacht de er niet helemaal netjes werd gehandeld kom ik hier nu toch op terug. Waarschijnlijk was het bij mij gewoon een samenloop van omstandigheden.

makkelijk, snel en voordeligste bij aanschaf van office 2016